- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.461
bence önemli, baska bir üyemizin yazdigi bilgiye göre, adet zamanina denk gelmemesi, dudakta ucuk olmamasi falan lazimmis.
dis doktoru bile disimizde enfeksiyon varsa islem yapmiyor, önce antibiyotik veriyor. cünkü iltihap kesesinin patlamasi demek,
mikroplarin vücuda yayilip zehirlemesi demek, fakat bence en saglam bilgiyi yine de doktorun verecektir.
zaten gerekirse ameliyat tarihini de degistirecektir (diye düsünüyorum).
Adet zamanına denk gelmesi sorun değil, benim ameliyat gunüm adet olacaktım ama stresten olsa gerek, ertesi gün oldum. Sorun olmaz dedi Burcu hanım, olmadida. Ama enfeksiyon kapmayın, ozaman ameliyat olunmuyor.
umarım herşey istediğin gibi olur :)) haziranda ameliyat olabilmek için kaç ay önceden randevu almıştın ? 2-3 ay önceden konuşmak gerekiyor galiba?:44:
umarım herşey istediğin gibi olur :)) haziranda ameliyat olabilmek için kaç ay önceden randevu almıştın ? 2-3 ay önceden konuşmak gerekiyor galiba?:44:
ahh acibadem hastanesii ahh:)) otel gibim vallah....sevgili arkadasim hersey insllah istedigin gibi olur guzel sonuclar alirsin......resimlerini bekliyoruz simdiden gecmis olsun balim...
dr emre ilhan bey tarafindan amileyat olmus kizlara bir sorum var: amilyatan once bilgisayarda tasarlanan resim ve amilyat sonrasi burun ayni oluomu? yani kucuk farkliliklar yasaniomu.
kızlar emre beye geçen hafta burun tasarımına gittiğimde üst dudağımın ince olduğunu ve istersem ameliyat esnasında ona da kalıcı bir dolgu yapılabileceğini söyledi...bi de o kadar nazik ki eleştirme anlamında söylemiyorum sadece tavsiye diyorum diyor:)ameliyat sırasında vücuttan yağ alıp dudağa enjekte ediyorlarmış ama tabi maaliyeti var biraz...gerçi ayrı bir ameliyat şeklinde yapıldığında daha maliyetli...emre bey hem ameliyatlardan sonraki şişliklerle beraber çok dikkat çekmez dedi ama maliyetinden dolayı düşnemedim bile...
Ben tasarimdaki burnumu pek begenmemistim acikcasi. Once kucuk olacak diye begendim ve iyi cok iyi dedim ama sonra tekrar baktigimda pek hosuma gitmemisti, estetikli burun tasarimdan dahada guzel oluyor. Benimkisi oyle oldu, benimki tasarimdan cok daha guzel, bence..Kisacasi, evet benim burnum tasariminkinden cok farkli oldu, iyikide farkli olmus
merhaba gizem çok teşekkür ederim herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah...ben kesin istediğim tarihi ayarlamak için ocak ayında ameliyat günü aldım...öğretmenim ve ameliyatı özellikle okullar kapandıktan sonraki ilk haftaya ayarlamak istiyordum...öyle de olacak inşallah...çünkü güneşe çıkıp denize girebilmek için en az 6 altı hafta gerekli olduğunu söyledi emre bey...bakalım inşallah iyileşip yazı da yaşamak istiyorum...
maliyeti ne kadar tuttu acaba
merhaba, bende 15 haziran cuma günü ameliyat olacağım emre beye .))) şimdiden geçmiş olsunnn....
tasarımı istege göremi yapıyr emre bey yoksa bunu biz mi belirliyrz
açıkçası biz emre beyle ikimiz beraber yaptık o ilk olarak şekil verdi ben de istediğim oynamaları yaptırdım en son tekrar onun fikrini aldım...ayın 11 inde son randevuya gittiğimde bir daha bakıcam fotoya ve kesin kararını alıcam onun da...
ahh acibadem hastanesii ahh:)) otel gibim vallah....sevgili arkadasim hersey insllah istedigin gibi olur guzel sonuclar alirsin......resimlerini bekliyoruz simdiden gecmis olsun balim...[/Q
herşey istedin gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?