emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben toplam üç kere görüştüm ama ilki eylüldeydi ve sadece fikir danışmak içindi yani herhangibir ciddi karar alınmamıştı o zaman...esas ameliyatla ilgili kararı ikini görüşmede aldık şkayetlerimi konuştuk notlar aldı ve üüçüncü de de burun tasarımı yaptık...son bir kere de ameliyattan bir gün çnce görüşeceğiz...emre beyin iyi bir doktor olduğunu söyleyebilirim eğer karar vermende yardımcım olacaksa...

zence keşke burun tasarımından sonra kararını verseydin tasarım beni o kadar çok heyecanlandırdı ki çok korkmama rağmen bir an önce olmak ve o buruna kavuşmak istiyorsun...ki burdaki birçok arkadaş tasarımdan daha güzelinin yapıldığını da söylüyor bence denemeye değer...Allah yardımcımız olsun...

yaa gerçekten tasarmın aynısımı oluyr

canım benimmm şu korkunu yeniversen sen de ne süper olucak biliyosun dimiii
gene kafama taktım bu amelıyat işini ya psikolojımı bozdu hatta bi kaç gundurr keşke yenebilsem ama olmuo gene sardım burdaki yorumları okumayaaa ahh ahhh . senın amelıyat olcagın gun yanına gelcem vallaa birini belki yakından takip edersemm görürsemm cesaret gelir

valla tasarım masarım nolursa olsun ben korkumu yenemiyorum yaaa ama cokta istiyorum hemde cokkkkkkkk

ameliyattan sonra hemen banyo yapılıyr mu

canım durumları biliyorsun ayarlayabilirsem yaz sonu kesin gidicem emre beyin yanına, ameliyat tarihimi de aliyim inşallah,, hastaneye ziyaretime mutlaka beklerim :) sana da cesaret gelir belki o zaman,, gerçi belli mi olur belki sen benden önce olursun bir anda ne dersin? :)

eger olmayı gercekten istiyrsn korkmuysn valla

yok canım ya olamam ben bu cesaretlee hiçbişi yapamamm offf yaa valla ol yanında bile kalırım surf o süreçler nasıl geciyor neler olup bitiyor canlı tanık olmak istiyorum belkı emre bey o arada benıde alır amelıyata anıden bir cesaret gelırmiş banaa:) nede guzel olur...gercekten istiyorum yaa hemde cok...bak unutmuştum gene krız tuttu benı...kafama cok takılıo yaa cok cırkınnnnnnnnnnnnnnnnnn burnumm yaaa offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…