- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.481
bende bozdum hatta gittim bi doktorla görüştüm gün aldım ve vazgectim bende inanılmaz istiyıorum ama malesef ki korkumu yenemiyorumbi an önce estetik olmak istiyrm kafayı bunla bozmuş durumdym
bende bozdum hatta gittim bi doktorla görüştüm gün aldım ve vazgectim bende inanılmaz istiyıorum ama malesef ki korkumu yenemiyorum
zence keşke burun tasarımından sonra kararını verseydin tasarım beni o kadar çok heyecanlandırdı ki çok korkmama rağmen bir an önce olmak ve o buruna kavuşmak istiyorsun...ki burdaki birçok arkadaş tasarımdan daha güzelinin yapıldığını da söylüyor bence denemeye değer...Allah yardımcımız olsun...
gene kafama taktım bu amelıyat işini yacanım benimmm şu korkunu yeniversen sen de ne süper olucak biliyosun dimiii
açıkçası biz emre beyle ikimiz beraber yaptık o ilk olarak şekil verdi ben de istediğim oynamaları yaptırdım en son tekrar onun fikrini aldım...ayın 11 inde son randevuya gittiğimde bir daha bakıcam fotoya ve kesin kararını alıcam onun da...
valla tasarım masarım nolursa olsun ben korkumu yenemiyorum yaaa ama cokta istiyorum hemde cokkkkkkkkzence keşke burun tasarımından sonra kararını verseydin tasarım beni o kadar çok heyecanlandırdı ki çok korkmama rağmen bir an önce olmak ve o buruna kavuşmak istiyorsun...ki burdaki birçok arkadaş tasarımdan daha güzelinin yapıldığını da söylüyor bence denemeye değer...Allah yardımcımız olsun...
Emre Ilhani secmekle cok dogru karar vermissin, seni tebrik ederim. Bende yurtdisindanim ve ben bandajli geldim Hollandaya, korktum ucakta veya havalaninda birileri burnuma deger veya yanlislikla cakarlar diye. Burunda bandaj olunca daha dikkatli davranirlar diye dusundum, gercektende oyle oldu :) Istersen 10 gun icinde cikartabilirsin ama 15 gun sonra cikarirsan daha iyi olur. Ben 15. ci gunu cikardim, Hollandaya geldikten sonra. Kendin cikarabiliyorsun zaten, banyoda. Bende cok kolay cikmisti, sana anlatiyorlar nasil cikaracagini.
Hadi simdiden gozun aydin, bizlerle paylas tecrubelerini.
bende ameliyat düşünüyorum. Emre beyin hastalarının çoğu memnun galiba
gene kafama taktım bu amelıyat işini yapsikolojımı bozdu hatta bi kaç gundurr keşke yenebilsem ama olmuo gene sardım burdaki yorumları okumayaaa ahh ahhh . senın amelıyat olcagın gun yanına gelcem vallaa birini belki yakından takip edersemm görürsemm cesaret gelir
25 yorum yazmadan fotograları göremiyomusum deli oldum ya(
tek basıma gittim istanbula Onur beye ameliyat olacaktm herseyi ayarlamıstım birgün önce gece cok korktum ameliyat olmadn döndm geldim.Korkuo insan yannda seni cesaretlendireck birileri olmalı bi de ameliyat sonrasını düsündm..şimdi Emre beye olmayı düsünüyorum
yok canım ya olamam ben bu cesaretlee hiçbişi yapamamm offf yaacanım durumları biliyorsun ayarlayabilirsem yaz sonu kesin gidicem emre beyin yanına, ameliyat tarihimi de aliyim inşallah,, hastaneye ziyaretime mutlaka beklerim :) sana da cesaret gelir belki o zaman,, gerçi belli mi olur belki sen benden önce olursun bir anda ne dersin? :)
ben ciddi anlamda cok istiyorum gün aldım bi doktora. amelıyata saaatler kala aradım olamıcam dedım o derece korkuyorum yaaeger olmayı gercekten istiyrsn korkmuysn valla
bende 11 inde emre beye gideceğim.benimde son randevum...
evet cnm ben cok mutsuzum gercekten ya yanı kalkıklıgı ındırtmek ıcın sırf 6ay hemen gecsın dıe beklyıorum aynı sanatcıların burnu gıbı olmus kalkık ben dogal ıstemıstım ama olmadıgercektn yanı bıan once gecsın dıe beklıyorum
bende 11 inde emre beye gideceğim.benimde son randevum...
ben ciddi anlamda cok istiyorum gün aldım bi doktora. amelıyata saaatler kala aradım olamıcam dedım o derece korkuyorum yaa
resim koysam baksanız yorum beklıyor olacagım ama sonra silicembende normalde çok korkuyorm ama bunun sonucunda güzel bi buruna kavuşmak vaR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?