- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.501
En zoru 2. günü gecesidir. merak etme bundan daha kötü olmazsın. hızlı bir şekilde inecek şişliklerin korkma. ben de 2. günü gecesi baya rahatsız olmuştum ama geçeceğini düşünerek rahatlatmıştım kendimi. 8. günüm bugün aynaya baktığımda harika göründüğümü düşünüyorum bandajlarım olsa bile. geçici şeyler bunlar kafana çok takıp boşu boşuna kendini yorma, nasıl geçti anlamayacaksın biraz metanetli ol. her güzel şeyin bedeli olduğu gibi bu da böyle, bence az bile. :) Bu günü atlattın mı gerisi kolay tatlım güven bana
şimdiden geçmiş olsun diyorum. inşallah ameliyatın süper geçer, ağzı sızı hissetmezsin.
ben olmadım ama görüşmelerimiz oldu fiyat cok abartılı geldi bana 10.000den baslıomus..ekstra masraflarda cıkıomus
eger ılk amelıyatnsa aynı degısmıyo fıyat 5500tl 2.ve 3.amelıyatlarn fıyatları farklı tabıkı
emre ılhan kbb da mı estetikte mı daha ıyı acaba bılgı verebılırmısınız?
benimde 11 haziran saat 5 te randevum fotoğraflardan tanırım seni belki :)
benim saat 13 te, ama çok zor sıra geliyor karşılaşabiliriz.saat 18deki randevuya 21 de girdim , çok hastası var. ve uzun sürüyor görüşemelri, sen ameliyat olmamışmıydın????
aynen ben de geçen hafta üç saat gecikmeli girmiştim...hatta bir ara çıkıp vitrinlere bakmayı bile düşündüm...neyse az kaldı geçecek inşallah...ya kızlar bi de şu var kafama takılan ben ucu kalkık burun istemedim...çok çok hafif kalkık en korktuğum şeylerden biri ameliyattan sonra ya burnumun şeklini beğenmezsem yadırgarsam diye...özellikle tembih ettim emre bey çok kalkık kavisli olmasın diye o da mümkün olduğunca uydu dediklerime...benim kabusum sadece şeklini beğenmezsem diye...offf offf....
benm herhangi bir sağlık problemim yok fiyatta bi değişme olur mu acaba
yağmur minel biz büyük ihitimalle seninle orda karşılaşırız:)
merhaba,
benimde 1 ay sonra emre bey ile görüşmem var. 2.ameliyatımı olacağım için benim için bu doktor durumu çok önemli. Yorumları az çok okudum ama emre beye ameliyat olan kişilerin resimlerini göremedim. Acaba benmi beremedim yada yokmu. Bilen var ise emre beyin yaptığı burunlar hakkında bilgi almak istiyorum. Tecrübe çok önemli çünkü..
malesef fotoları görmek için 50 yorum yazmanız gerekiyor. Böyle saçma sapan bir durum var((( bende çok yorum okuyup sorlar sorarark 50 yi tamamladım....
yok canım ya olamam ben bu cesaretlee hiçbişi yapamamm offf yaavalla ol yanında bile kalırım surf o süreçler nasıl geciyor neler olup bitiyor canlı tanık olmak istiyorum belkı emre bey o arada benıde alır amelıyata anıden bir cesaret gelırmiş banaa:) nede guzel olur...gercekten istiyorum yaa hemde cok...bak unutmuştum gene krız tuttu benı...kafama cok takılıo yaa cok cırkınnnnnnnnnnnnnnnnnn burnumm yaaa offf offff
ben olmadım ama görüşmelerimiz oldu fiyat cok abartılı geldi bana 10.000den baslıomus..ekstra masraflarda cıkıomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?