emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar emre beyin burun ve cene amilyatini kaca yaptigini bilen varmi, burun 6000 oldugunu biliorum ama ceneyide yaptirirsan toplam fiyat acaba ne? yada cenenin ayir fiyati nedir (protez buyutme)

Kizlar emre beyin burun ve cene amilyatini kaca yaptigini bilen varmi, burun 6000 oldugunu biliorum ama ceneyide yaptirirsan toplam fiyat acaba ne? yada cenenin ayir fiyati nedir (protez buyutme)

canım başka bir yerde daha yazdım ama görmezsen belki buraya da yaziyim dedim,, bir arkadaş çeneyi 3 bin tlye yaptırmış geçen gün sormuştum şuan kim olduğunu anımsayamadım ama.

tessekur ederim canim ya ben aradim sormak icin ama cene ameliyati dedim protez demedim, bana 6000 dedi bende sasirdim acaba baska protez degilde cene kirip one aldirmayimi dedi diye dusundum ve baglanti cok kotuydu ben hollandadan ariyorum cunku ne dedini iyi anliyamadim oyuzden kapatmak zorunda kaldim. sence burun ile beraber olursa guzel fiyat yaparlarmi?

sevgi1980 benim ameliyatıma bikaç gün kaldı ve o kadar tuhaf bir ruh halindeyim kki...akşam kabus gördüm mesela çok kötü bir burnum olmuş diye...inşallah ameliyattan sonra da seninle aynı duyguları paylaşırız burda...desteğin için çok sağol bu arada...yeni burnunla san güzel günler...

canım indirim yapmıyor emre bey diye biliyorum yine sen sor tabi

Bende Emre Beyden kalkik bi burun OLmasin demistim. Ama burun ucum haLa Cok sis Sanirim bu yuzden birazda kaLkik duruor. bekLicem Artik cok merak icerisindeyimmm Sonucumun :))

kumraly ne kadar zaman oldu ameliyat olalı...emre bey zamanla ineceğini söyledi mi peki sana...ben mümkün olduğunca doğal istiyorum dedim ama bakalım...

teşekkürler sevgicim....
verdiğiniz bilgilerle en azıındam yaşayacaklarımız tahmin edebiliyoruz bunlar sayesinde. bende heyecanlıyım. burun tasarımım yapıldı ptesi tekrar gideceğim. 15hazirandada ameliyat tarihim var.... gecem gündüzüm ameliyat. ya korkudan bayılır gidemezsem ameliyata diye ödüm kopuyor

malesef fotoları görmek için 50 yorum yazmanız gerekiyor. Böyle saçma sapan bir durum var((( bende çok yorum okuyup sorlar sorarark 50 yi tamamladım....

kusura bakma. 25 olabilirmiş .... beni mazur gör canım. amelyat günüm hergeçen gün yaklaşıyıor ve bende kafa bir dünyaaaa....
ruh gibiyim. aynı zamandada heyecanlıyım
o yüzden kusuruma bakma . demek ki 25 miş. mesaj sayısı. ben yanlış hatırlamışım çok pardon canım yaaa((

sevgicim ben yanlış hatırlıyorum deme ki... kafam bir dünya. hiç hatırlamıyorum 50 aklımda kalmış sadece. demek ki yanlış hatırlamışım(((

(hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti)
Acıbadem Ataşehir Hastanesi….6.000 tl
diye mail atmış emre bey.. ben bişi sormak istiyorum bu ilk iki kontrol derken amelıyat öncesımı yoksa amelıyattan sonra yaptığı kontroller mi??

Ilk iki ameliyattan once. Daha sonra ameliyattan sonra yani 2 yil kontrollere beles gidiyorsun :)) Muhtesem degilmi? Kisaca, ameliyattan once iki gorusme, bazen ucte olabiliyor ve ameliyattan sonra iki yil boyunca tek kurus odemiyorsunuz, ameliyat masraflari haric.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…