- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.521
benim saat 13 te, ama çok zor sıra geliyor karşılaşabiliriz.saat 18deki randevuya 21 de girdim , çok hastası var. ve uzun sürüyor görüşemelri, sen ameliyat olmamışmıydın????
Kizlar emre beyin burun ve cene amilyatini kaca yaptigini bilen varmi, burun 6000 oldugunu biliorum ama ceneyide yaptirirsan toplam fiyat acaba ne? yada cenenin ayir fiyati nedir (protez buyutme)
Kizlaaaar ameliyat gununuz yaklasiyorrrr, ay ne heyecanli yaa. Ben cok heyecanliydim, bir an once olsun bitsin diyordum ama simdi cok ozluyorum yaa o gunleri. O heyecan cok guzel bir duygu, cok mutluydum (hala oyleyim gerci). Kizlar bu gunlerin tadini cikarin, cok ozluyeceksiniz. Ben ameliyattan onceki gece burnumu oksayip konusmustum, senin bu halinle son gecemiz, yarin baska bir sekile gireceksin diyeAmeliyata giderkende ""sana bye bye" demistim. Ayyy cok guzeldi yaaa.
En cokta acimiyor ya, ona seviniyor insan. Ne kadar cok abartmisim ben ya bu burun olayini, korkudan kac yil bekledim. Keske onceden olsaymisim diyorum ama o zamanda Emre beyi tanimiyordum, bosa demiyorlar, her iste bir hayr vardir diye. Allahima bin sukur ki, ameliyatta kolay gecti, sonraki sureyide kolay atlattim. Zaten ameliyattan korkulacak birsey yok, biliyorum boyle soyluyorum ama sizin inanasiniz gelmiyor, ama olunca sizde bana hak verirsiniz. En zoru ameliyattan sonraki 3 gun, oda geceleri burun tikanik oluyor, 5 yastikla yatiyordum ben, yemegin tadini alamiyordum, kahve iciyordum (ilik) onun kokusunu alamiyordum, birtek zorlugu o. Ayni grip gibi oluyorsunuz, biraz halsiz, sanki grip olmussun gibi. Yahu hangimiz hayatimizda grip olmadik ki, onu atlattiksa, bu ameliyati hayli hayli kolay atlatiriz..
Diyorum ya, ben ertesi gunu regly oldum, karnimin agrisi beni rahatsiz ediyordu ama burun ameliyatimdan bir sorunum yoktu. Allah hepinize kolaylik tanisin, insallah kolaylikla atlatirsiniz. Sizlerde bizler gibi mutlu bir sekilde burda yasadiklariniz paylasirsiniz.
ben seni tanıyamam ama sen beni tanırsın sanırım.... Ameliyat tarihin ne zaman ?
tessekur ederim canim ya ben aradim sormak icin ama cene ameliyati dedim protez demedim, bana 6000 dedi bende sasirdim acaba baska protez degilde cene kirip one aldirmayimi dedi diye dusundum ve baglanti cok kotuydu ben hollandadan ariyorum cunku ne dedini iyi anliyamadim oyuzden kapatmak zorunda kaldim. sence burun ile beraber olursa guzel fiyat yaparlarmi?
Bende Emre Beyden kalkik bi burun OLmasin demistim. Ama burun ucum haLa Cok sis Sanirim bu yuzden birazda kaLkik duruor. bekLicem Artik cok merak icerisindeyimmm Sonucumun :))
canım bakıyorum sende abonesin buraya:) burdan cıkmıyorsun hadi olda bende görim seni yaa:))canım indirim yapmıyor emre bey diye biliyorum yine sen sor tabi
amelıyata cesaret edenlere hayranım:) allahım bana da ver şu cesareti:)
Kizlaaaar ameliyat gununuz yaklasiyorrrr, ay ne heyecanli yaa. Ben cok heyecanliydim, bir an once olsun bitsin diyordum ama simdi cok ozluyorum yaa o gunleri. O heyecan cok guzel bir duygu, cok mutluydum (hala oyleyim gerci). Kizlar bu gunlerin tadini cikarin, cok ozluyeceksiniz. Ben ameliyattan onceki gece burnumu oksayip konusmustum, senin bu halinle son gecemiz, yarin baska bir sekile gireceksin diyeAmeliyata giderkende ""sana bye bye" demistim. Ayyy cok guzeldi yaaa.
En cokta acimiyor ya, ona seviniyor insan. Ne kadar cok abartmisim ben ya bu burun olayini, korkudan kac yil bekledim. Keske onceden olsaymisim diyorum ama o zamanda Emre beyi tanimiyordum, bosa demiyorlar, her iste bir hayr vardir diye. Allahima bin sukur ki, ameliyatta kolay gecti, sonraki sureyide kolay atlattim. Zaten ameliyattan korkulacak birsey yok, biliyorum boyle soyluyorum ama sizin inanasiniz gelmiyor, ama olunca sizde bana hak verirsiniz. En zoru ameliyattan sonraki 3 gun, oda geceleri burun tikanik oluyor, 5 yastikla yatiyordum ben, yemegin tadini alamiyordum, kahve iciyordum (ilik) onun kokusunu alamiyordum, birtek zorlugu o. Ayni grip gibi oluyorsunuz, biraz halsiz, sanki grip olmussun gibi. Yahu hangimiz hayatimizda grip olmadik ki, onu atlattiksa, bu ameliyati hayli hayli kolay atlatiriz..
Diyorum ya, ben ertesi gunu regly oldum, karnimin agrisi beni rahatsiz ediyordu ama burun ameliyatimdan bir sorunum yoktu. Allah hepinize kolaylik tanisin, insallah kolaylikla atlatirsiniz. Sizlerde bizler gibi mutlu bir sekilde burda yasadiklariniz paylasirsiniz.
malesef fotoları görmek için 50 yorum yazmanız gerekiyor. Böyle saçma sapan bir durum var((( bende çok yorum okuyup sorlar sorarark 50 yi tamamladım....
Kizlar, 25 yorum yapinca fotolari gorebiliyorsunuz, yoksa 50 mi oldu sayi? Onu bilmiyorum ama benim bildigim 25 idi. Geyik muhabbet diye bir topic var, ordan 25 mesaj sinirinizi doldurabilirsiniz. Istediginizi yazin, siir yazin, sarki yazin ne yazarsaniz yazin. Bende oyle doldurmustum.
canım bakıyorum sende abonesin buraya:) burdan cıkmıyorsun hadi olda bende görim seni yaa:))
sorma canım sorma bir süre unutmuştum hiç ilgilenmiyodum burun konularıyla, yine sardı beni bir süredir, burdayım hep:)
burdaki herkes aynı cumleyı kuruooo ben olduysam herkes olur:)))) cidden ben korkagın tekiyimm yaaa:)))) cesaret lazımmmmmmmm cesarettt :))ben cesaretimi topladım ki, bu dünyada herkes ameliyat olur:))))
(hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti)
Acıbadem Ataşehir Hastanesi….6.000 tl
diye mail atmış emre bey.. ben bişi sormak istiyorum bu ilk iki kontrol derken amelıyat öncesımı yoksa amelıyattan sonra yaptığı kontroller mi??
sorma canım sorma bir süre unutmuştum hiç ilgilenmiyodum burun konularıyla, yine sardı beni bir süredir, burdayım hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?