emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aynen benıde sardı yaa cesaret lazımmmmmm

Canim ameliyatan korktugun icinse boyle dusun: bi kac saatlik ameliyat 6 gunde bandaj cikiyo gunde kac kisi ameliyat oluyio emre bey tarafindan ve hic simdiye kadar sorun olmadi kimsede. Eyer kotu sonuctan korkuyosan (bende cok korkuyorum) : galiba gorusmeden once baskasinin resimlerini gorme mumkunu oluyo emin degilim? bu korku o sekilde yenile bilir diye dusunuyorum, hem kotu sonuc olsa bile duzeltilir. Bende cok korktum sanki butun aksilikler beni bulacak, hala biraz korku var icimde ama hep bu takintiyla yasicama gidip sansimi denicem, kucucuk riski daha fazla olan kizlar bile yaptiyo. bence telefon et randevu al bak korkun gun gectikce azalacak.. bende oyle oldu.

malesef fotoları görmek için 50 yorum yazmanız gerekiyor. Böyle saçma sapan bir durum var((( bende çok yorum okuyup sorlar sorarark 50 yi tamamladım....

teşekkür ederim yağmurminel :). artık şu geyik muhabbetlerine gireceğiz yapacak birşey yok. yoksa bu kıısmlarda habire yorum yapsam burun yapalım derken işimden olacağım :)

hmm önemli değil, biraz geyik yaptım hepsi okadar. yani benim toplam yorumum 33 olmuş, nasıl olduysa havaya soya yorum yapmışım :). yani şimdi tüm burun resimlerini görebilirmiyim artık? birde kişilerin profillerinde hiç resim görünmüyor, acaba yokmu yada benmi göremiyorum. benim bol bol yapılmış burun görmem lazım..

^.^

bu arada bende yarın felan burun resimlerimi eklemek istiyorum. hem eski halini hemde ilk ameliyattan sonraki halini en sonda tabi 2.ameliyattan sonraki resimlerimi eklemek istiyorum. sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum.

^.^

arkadas listesine eklersen görebilirsin ))) mesela bana istek gönderirsen eger, istegini kabul ettikten sonra, simulasyon albumumu görebilirsin...

Mrb kızlar, Emre Beye ameliyat olup da 1 sene geçmesine rağmen halen şişlikleri inmeyen var mı? yoksa tek şansız kişi benmiyim...

merhaba arkadaşlar. bende 1-2 ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda bi türlü karar veremiorm bana yardımcı olabilirmisiniz?

Bende arkadas listeme ekledim seni, bakabilirsin resimlere. Hala yenilerini ekliyemedim bi turlu, cok yakinda...

merhaba arkadaşlar. Bende 1-2 ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda bi türlü karar veremiorm bana yardımcı olabilirmisiniz?

buradaki doktor yorumlarını okuyup en çok beğendiğiniz hastalardan yola çıkarak iyi bir dr bulabilirsiniz. önemli olan sizin beklentiniz. Ne istediğinize bağlı. Zaten burda yorum okuya okuya kafanıza bir kaç doktor yatacaktır. Kolay gelsin.... Herley gönlünüxce olsun...

merhaba arkadaşlar. Bende 1-2 ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda bi türlü karar veremiorm bana yardımcı olabilirmisiniz?

bende burdaki yorumları okuyuıp fotolara bakarak doktor kararımı verdim. Sizde bu yöntemle doktorlardan hangisi size uygun karar verebilirsiniz. Böylelikle isizinde içinize sinecektir. Kolay gelsin....

kızlar bişey duydum merak ettim doğrumudur acaba size sorayım dedim.burun estetiğinden sonra kemik şişermi bilgisi olan varmı bu konuda

kızlar bişey duydum merak ettim doğrumudur acaba size sorayım dedim.burun estetiğinden sonra kemik şişermi bilgisi olan varmı bu konuda

bunu ben de duydum. ama neden oluyor neye göre oluyor bilmiyorum. hatta kk da birisi vardı fotografını paylaşmıştı hatırlarsınız; 4. aydan sonra eskiden kemer olan kısmı yeniden şişmeye başlamış burnunun. yeniden kemer oluşmuş 4. aydan sonra. ben de anlam verememiştim ama oluyor böyle vakalar malesef

daha yeni yeni yorumları okumaya başladım zaten benim aklımdaki isimlerde nazım çerkeş,ercan demiray yada emre ilhan. emre ilhanı duymamştım bu sıtedeki yormlardan yolöa çıkarak onuda düşünmeye başladm.ama daha henüz albmleri göremiorm yapılan burunlara bakamıorm yani.benim isteğim doğal bi burun olması çok kalkık bişey istemem ve zayıf olduğum için şişik kalın bı burunda istemiorm açıkcaı.çok kararsızım ama bi an önce karar verip yaptırmak istiormm :)

pembişçim ve emelcim teşekkür ederim:) burun üstünde dokununca elinize kemik geliyormu.kemerin olduğu kısımda dokununca elime geliyor.dıştan belli olmuyo..böyle bişeyide duyunca korktum şişmmesin kemikçiğim:)

ben gecen ay aldim agustos icin, sansini dnemelisin belki bos olan bir gun vardir, bazen iptal edilio.. veya o tarih uymuo kimseye.. ben aradigimda 2 gun kalmisti agustos ayi icin yani birazda sans meselesi glba

sağolun kızlar teşekkür ederim:)) benim de istediğim okullar açılmadan burnumun toparlanmış olması.ama biraz geç kaldım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…