- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.541
aynen benıde sardı yaa cesaret lazımmmmmm
malesef fotoları görmek için 50 yorum yazmanız gerekiyor. Böyle saçma sapan bir durum var((( bende çok yorum okuyup sorlar sorarark 50 yi tamamladım....
hmm önemli değil, biraz geyik yaptım hepsi okadar. yani benim toplam yorumum 33 olmuş, nasıl olduysa havaya soya yorum yapmışım :). yani şimdi tüm burun resimlerini görebilirmiyim artık? birde kişilerin profillerinde hiç resim görünmüyor, acaba yokmu yada benmi göremiyorum. benim bol bol yapılmış burun görmem lazım..
^.^
hmm önemli değil, biraz geyik yaptım hepsi okadar. yani benim toplam yorumum 33 olmuş, nasıl olduysa havaya soya yorum yapmışım :). yani şimdi tüm burun resimlerini görebilirmiyim artık? birde kişilerin profillerinde hiç resim görünmüyor, acaba yokmu yada benmi göremiyorum. benim bol bol yapılmış burun görmem lazım..
^.^
Mrb kızlar, Emre Beye ameliyat olup da 1 sene geçmesine rağmen halen şişlikleri inmeyen var mı? yoksa tek şansız kişi benmiyim...
mrb kızlar, emre beye ameliyat olup da 1 sene geçmesine rağmen halen şişlikleri inmeyen var mı? Yoksa tek şansız kişi benmiyim...
merhaba arkadaşlar. Bende 1-2 ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda bi türlü karar veremiorm bana yardımcı olabilirmisiniz?
merhaba arkadaşlar. Bende 1-2 ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda bi türlü karar veremiorm bana yardımcı olabilirmisiniz?
kızlar bişey duydum merak ettim doğrumudur acaba size sorayım dedim.burun estetiğinden sonra kemik şişermi bilgisi olan varmı bu konuda
kızlar bişey duydum merak ettim doğrumudur acaba size sorayım dedim.burun estetiğinden sonra kemik şişermi bilgisi olan varmı bu konuda
ben gecen ay aldim agustos icin, sansini dnemelisin belki bos olan bir gun vardir, bazen iptal edilio.. veya o tarih uymuo kimseye.. ben aradigimda 2 gun kalmisti agustos ayi icin yani birazda sans meselesi glba
merhaba gizem çok teşekkür ederim herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah...ben kesin istediğim tarihi ayarlamak için ocak ayında ameliyat günü aldım...öğretmenim ve ameliyatı özellikle okullar kapandıktan sonraki ilk haftaya ayarlamak istiyordum...öyle de olacak inşallah...çünkü güneşe çıkıp denize girebilmek için en az 6 altı hafta gerekli olduğunu söyledi emre bey...bakalım inşallah iyileşip yazı da yaşamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?