- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.561
pembişçim ve emelcim teşekkür ederim:) burun üstünde dokununca elinize kemik geliyormu.kemerin olduğu kısımda dokununca elime geliyor.dıştan belli olmuyo..böyle bişeyide duyunca korktum şişmmesin kemikçiğim:)
benim de aynı durumda burnumun kemerli olan kısmında sanki kemik var gibi acaba orada çok çalıştığı için mi şiş...bir ay kadar oldu benim de ameliyat olalı
pembişçim ve emelcim teşekkür ederim:) burun üstünde dokununca elinize kemik geliyormu.kemerin olduğu kısımda dokununca elime geliyor.dıştan belli olmuyo..böyle bişeyide duyunca korktum şişmmesin kemikçiğim:)
illy o dışardan belli olmayan çıkıntılar illaki oluyo bende de var. Burun sırtıma dokununca pütürlü gibi kemik geliyo elime ama dışardan kesinlikle anlaşılmıyo, zaman geçtikçe de düzleşiyo sonuçta kemik daha iyileşmedi sadece et değil kemikte şişiyo canım. Senin dediğin kemiği Emre beye de sordum " daha iyileşmemiş" dedi ve burun sırtını sıkmamı söyledi:) (Bill Clinton'ın burnunu sıkan çocuk gibiydim çok komikti) baktım gerçekten Emre bey'in burun sırtında da girinti çıkıntılar var ama dışardan anlaşılmıyo tabi. "İnce derilisin, bak ben kalın deriliyim o yüzden hiç anlaşılmıyo " dedi.
:)) canım yani bana daha iyi anlatabilmek için yaptı. Kendi burnuda estetik ya herkeste böyle şeyler olur demek istedi Emre beyin burun sırtını tutup yukarı aşağı derisini hareket ettirdim., kontrol ettim yani kendisinin de pütürlü kemikleri vardı estetikte oluyomuş demek ki...arkadaşlar siz yazınca ben de bi yokladım burun sırtımı, hakkaten minikten minikten var bişeyler. :) dışardan görüntüde belli olan bişey yok ama dokunduğum zaman hissediyorum :) emel emre bey burun sırtını nasıl sıkmadı söyledi anlayamadım. ? :) nasıl sıkılacak?
illy o dışardan belli olmayan çıkıntılar illaki oluyo bende de var. Burun sırtıma dokununca pütürlü gibi kemik geliyo elime ama dışardan kesinlikle anlaşılmıyo, zaman geçtikçe de düzleşiyo sonuçta kemik daha iyileşmedi sadece et değil kemikte şişiyo canım. Senin dediğin kemiği Emre beye de sordum " daha iyileşmemiş" dedi ve burun sırtını sıkmamı söyledi:) (Bill Clinton'ın burnunu sıkan çocuk gibiydim çok komikti) baktım gerçekten Emre bey'in burun sırtında da girinti çıkıntılar var ama dışardan anlaşılmıyo tabi. "İnce derilisin, bak ben kalın deriliyim o yüzden hiç anlaşılmıyo " dedi.
emre bey ağustos ayı için randevu ve amelıyat gunu aldım ama temmuzda amelıyat olmak istıyorum bana iptal olursa haber vereceklerını soyledıler hıc boyle iptal olup ta amelıyat gunu öne alınan oldu mu bı umut beklıyorum aramalarını temmuzda olabılırsem çok ıyı olurum bılen arkadaslar soylerse sevınırım şimdiden tesekkurler
:)) canım yani bana daha iyi anlatabilmek için yaptı. Kendi burnuda estetik ya herkeste böyle şeyler olur demek istedi Emre beyin burun sırtını tutup yukarı aşağı derisini hareket ettirdim., kontrol ettim yani kendisinin de pütürlü kemikleri vardı estetikte oluyomuş demek ki...
kemiğin şiştiğini zeynep83 nicli arkadaşa söylemiş canım ordan biliyorum zamanla iniyo kemikteki şişliklerde.Bende merak ediyorum aslında Emre beyin burnunu kimin yaptığını:) başarılı olmuş gerçekten hatta tasarım sırasında "Sizin burnunuz gibi olsun demiştimemelcim okduduğum yazıdan etkilendim ya kemik şişiyomuş falan diye..demekki doğru kemikte inicek daha çok yeniyiz zaten:) herkese burnunu yoklattırdım holleyymıncıkladınız dimi burunlarınızı..emre bey kemik şişer gibi bişey dedi mi canım yoksa kemik şişmesi diye bişey yokmu..tam kıkırdakla kemiğin birleştiği yer yani eski kemerimin olduğu yer:) dışardan hiç belli değil.acaba emre beyin doktoru kim
kemiğin şiştiğini zeynep83 nicli arkadaşa söylemiş canım ordan biliyorum zamanla iniyo kemikteki şişliklerde.Bende merak ediyorum aslında Emre beyin burnunu kimin yaptığını:) başarılı olmuş gerçekten hatta tasarım sırasında "Sizin burnunuz gibi olsun demiştimsaçmalamışım işte erkek burnu sonuçta hiç bayana gider mi:))) nasıl bi psikolojiyse ameliyat öncesi her burun dikkatini çekiyo insanın işte neyse Allahtan ciddiye almadı dediğimi:)
anladım canımayyy kazasız belasız şu iyileşme süresini bir atlatalım başka da bişey istemiyorum inan ki :)
zormuş arkadaşlar sabırlı olmak çok zormuş :)
illycim emre beyin ameliyatını muhtemelen kendi hocası yapmıştır. bilmemne ulusoy du sanırım hocası ama gittiğimde sorayım bak merak ettim
pembişcim ya ben ilklerde daha sabırlıydım..aaa tamamen insin gitsin şu ödemlerimiz.istemiyoruz ne yüzsüzler rahat bırakmıyolar burnumuzuevet doğru diyosun kesin hocasıdır kim olucakki başka:) güzel mantık yürüttün:)
kemiğin şiştiğini zeynep83 nicli arkadaşa söylemiş canım ordan biliyorum zamanla iniyo kemikteki şişliklerde.Bende merak ediyorum aslında Emre beyin burnunu kimin yaptığını:) başarılı olmuş gerçekten hatta tasarım sırasında "Sizin burnunuz gibi olsun demiştimsaçmalamışım işte erkek burnu sonuçta hiç bayana gider mi:))) nasıl bi psikolojiyse ameliyat öncesi her burun dikkatini çekiyo insanın işte neyse Allahtan ciddiye almadı dediğimi:)
canım harikasın yaaahiç gülme durumum yokken güldürdün beni bende bugün amma şeyi merak ettim yahu:) ya bide muayne hanede beklerken herkesin birbirinin burnuna bakmasına ne demeli bazen çaktırmadan atılan bakışlar yakalanıyo , sonra gülmekle yakalanmanın arasında surata yapışan bir ifade işte ona bitiyorum
illy inanırmısın birkaç hafta öncesine kadar gayet de sabırlıydım ama son zamanlarda burnumun şekli de yavaş yavaş benim sinirimi bozmaya başladığı için iyice sabırsızlanıyorum. daha şişecek mi acaba merak içindeyim ey arkadaşlar :) patatesten kabaklığa terfi etmeyelim
yerim seni yaa: sevgili burundaş kardeşim sana bu satırlarımı en içten dileklerimile yazmakta olduğumu öncelikle belirteyim..yahu ne diyim maşallah burnun çook güzel çok nazik..bakma şımarıklık yapıyo şimdi geçicek ama sen bu halinide sev alınmasın sana
al benden de o kadar. aynı hissi ordayken ben de hep yaşıyorumameliyat olmadan önceki görüşmelerim için gittiğinde daha kötü hissediyordum kendimi. röntgenci gibi , böyle mahçup şimdi ameliyat olanlara daha çok bakıldığı için kendimi kötü hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?