emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çook teşekkür ederim. utandım şimdi :) senin burnunda benimki gibi şişme yok maşallah. olmasında zaten. ama dediğini dinleyeyim, daha fazla şişmesin yarabbim

canım daha fazla şişmez artık inişe geçer:) utanmadan bide şişicekmiymiş:) şımarmasın bukadar naz yeter:) şiş hali bile güzel şiş bu nasıl olsa geçicek..

sorma canım gereksiz bakışmalar yaşanıyo özellikle ilk görüşme çok komik oluyo bide burun kötü olunca herkes bi bakıyo ilk görüşmeye gelene:) neyse ki ameliyat olan herkesin burnunu beğenmiştim

yaa çok güldürdün beni ödemin uca inmiş kaybolucak:) senin sağında solunda yok ama şişlik sadece uçta..hassas tenin var :)

yaa çok güldürdün beni ödemin uca inmiş kaybolucak:) senin sağında solunda yok ama şişlik sadece uçta..hassas tenin var :)

oldu canım olmaz mı benimde sağ tarafım çok şişti dengesiz iyileştim halada var şişlikler herkeste farklı şekilde oluyomuş zaten... benim sağ tarafıma birikmişti ödemler

benmde paylanco gıbı ya burnumun ucu off burnum onden bakıldıgında bır butun degıl :S

bukkket merhaba geçmiş olsun emre beye mi ameliyat olmuştun? ben bakma böyle sabırsız konuşuyorum ama illa ki arkadaşlarımın dediği gibi düzelecek geçecek. kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ama sabır konusunda benim gibi olma

oldu canım olmaz mı benimde sağ tarafım çok şişti dengesiz iyileştim halada var şişlikler herkeste farklı şekilde oluyomuş zaten... benim sağ tarafıma birikmişti ödemler

arkadaşlar mesajlar uça uça birsürü çoğalarak gelmiş bişeyler olmuş :)

illycim emelcim , burda hakikaten ameliyat sonrası süreç için rehabilitasyon var. çok teşekkürler sizlere :)

amlıyat oldunmu olucakmısın canım

Arklar benim ameliyat olanlara bir sorum var..

Ameliyat olduktan sonra mimiklerinizi nekadar kullanabildiniz (burun/göz üstü mesela kaşlarinizi)?

Aramizda bu ay Dr. Emre Ilhan´a ameliyat olacak üye varsa, rica etsem buna dikkat edebilir mi? Bana özeldende yazabilirsiniz..

Cok tesekkürler

yok cnm baska bır doktora senın resımlerın yokmu goremezmıyım resmını aynı benm sorunumumu yasıyosun acaba?

kumraly ne kadar zaman oldu ameliyat olalı...emre bey zamanla ineceğini söyledi mi peki sana...ben mümkün olduğunca doğal istiyorum dedim ama bakalım...

Evet Incegini söyLedi bana vede beklemem gerektiginide SöyLedi. Burun derim cok kalin oldugu icin burnumun ucu hafif top gibi hala. Suan 8 ay oldu burnum ve düsün hala burun ucumu hissetmiorum sag tarafim daha cok sis. zaten iyilesme sürecim 1 seneyi doldurmasini gerektigini söylemisti bana. Bu bekLeme Süreci Sanirim herkesi cok tedirgin edior. Senin burnun kac ayLik simdi ?

yok cnm baska bır doktora senın resımlerın yokmu goremezmıyım resmını aynı benm sorunumumu yasıyosun acaba?

ekledim seni bukkket. senin resimlerini görmüştüm. seninkiyle aynı değil benim durumum sanırsam.
fotograflarıma bakabilirsin. ama endişe etme, senin şişliklerin de geçtiğinde düzelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…