- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.581
çook teşekkür ederim. utandım şimdi :) senin burnunda benimki gibi şişme yok maşallah. olmasında zaten. ama dediğini dinleyeyim, daha fazla şişmesin yarabbim
canım harikasın yaaahiç gülme durumum yokken güldürdün beni bende bugün amma şeyi merak ettim yahu:) ya bide muayne hanede beklerken herkesin birbirinin burnuna bakmasına ne demeli bazen çaktırmadan atılan bakışlar yakalanıyo , sonra gülmekle yakalanmanın arasında surata yapışan bir ifade işte ona bitiyorum
emelcim sende de olmadı öyle birşey sanırım. bakıyorum tamam birçoğumuzun burnu illa ki ameliyat sonrasında şişiyor ama , kardeşim herkesin orantılı şişiyor :) benim sadece burun ucum şişince komik oldu. illy aynı senin profilindeki palyaço gibi ,, aa evet hakaten
emelcim sende de olmadı öyle birşey sanırım. bakıyorum tamam birçoğumuzun burnu illa ki ameliyat sonrasında şişiyor ama , kardeşim herkesin orantılı şişiyor :) benim sadece burun ucum şişince komik oldu. illy aynı senin profilindeki palyaço gibi ,, aa evet hakaten
benmde paylanco gıbı ya burnumun ucu off burnum onden bakıldıgında bır butun degıl :S
oldu canım olmaz mı benimde sağ tarafım çok şişti dengesiz iyileştim halada var şişlikler herkeste farklı şekilde oluyomuş zaten... benim sağ tarafıma birikmişti ödemler
yaa çok güldürdün beniödemin uca inmiş kaybolucak:) senin sağında solunda yok ama şişlik sadece uçta..hassas tenin var :)
amlıyat oldunmu olucakmısın canımCanim ameliyatan korktugun icinse boyle dusun: bi kac saatlik ameliyat 6 gunde bandaj cikiyo gunde kac kisi ameliyat oluyio emre bey tarafindan ve hic simdiye kadar sorun olmadi kimsede. Eyer kotu sonuctan korkuyosan (bende cok korkuyorum) : galiba gorusmeden once baskasinin resimlerini gorme mumkunu oluyo emin degilim? bu korku o sekilde yenile bilir diye dusunuyorum, hem kotu sonuc olsa bile duzeltilir. Bende cok korktum sanki butun aksilikler beni bulacak, hala biraz korku var icimde ama hep bu takintiyla yasicama gidip sansimi denicem, kucucuk riski daha fazla olan kizlar bile yaptiyo. bence telefon et randevu al bak korkun gun gectikce azalacak.. bende oyle oldu.
aynen duygularıma tercuman olmuşsun vallaaynen bendede hep oyle oluyo,, bi ara cok kafama takiyorum sonra kendime sacmalama diyorum boylede guzelsin, sonra yine kafama takilio...hep ayni
bukkket merhaba geçmiş olsun emre beye mi ameliyat olmuştun? ben bakma böyle sabırsız konuşuyorum ama illa ki arkadaşlarımın dediği gibi düzelecek geçecek. kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ama sabır konusunda benim gibi olma
Sevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim.
kumraly ne kadar zaman oldu ameliyat olalı...emre bey zamanla ineceğini söyledi mi peki sana...ben mümkün olduğunca doğal istiyorum dedim ama bakalım...
yok cnm baska bır doktora senın resımlerın yokmu goremezmıyım resmını aynı benm sorunumumu yasıyosun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?