- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.601
ekledim seni bukkket. senin resimlerini görmüştüm. seninkiyle aynı değil benim durumum sanırsam.
fotograflarıma bakabilirsin. ama endişe etme, senin şişliklerin de geçtiğinde düzelecek inşallah
bende olmak istiyorum korkumu yenmek istiyorum cesaretim gelsin istıyorum imreniyorum özenıyorum yaa
evet emre bey canım. yaklaşık 3 yıldır takıp edıyorum tum doktorlar için yapılan yorumları okudum bi emre beyden şikayet duymadım.. bari olmuşken en iyi doktor hangisi ise onda olmak isterım. para pul bi tarafa sonucta göruntumu değiştircek göruntumle birlike psıkolojım hayatım değişcek neden risk alimki... sen ne zaman ilk muayane olmaya gidiceksın bende aynı zamana alim birlikte gidelim bi ön görüşme için ...benim için ilk görüşme cok önemlı bakarsın benı ıkna edebılır emre bey... ne bilim bundan önce gittim görüşmeleree az kalsın amelıyat bile olucaktım ve vazgectım hiç iyi bi elektrık almamıştım...ve sonradan baktım herkes şikayetcı hatta bir hasta benı aradı cok kötu durumdaymış bana sizde oldunuzmu nasılsınız diye... o zaman cok şükür iyiki olmamamışım dedımmmm. olumsuz bir sey olur dıyede cok korkuyorum...ne bilim benım korkularım saymakla bitmez anlıcagın ...hayırlısı olsun artıkkkseni takipteyim şekerim:) ben de çok özeniyorum valla süper burna sahip kızları gördükçe, benim cesaretim de yerinde ama yine de hemen olamıyorum:) sen cesaretin gelirse emre beyi mi düşünürsün canım?
evet emre bey canım. yaklaşık 3 yıldır takıp edıyorum tum doktorlar için yapılan yorumları okudum bi emre beyden şikayet duymadım.. bari olmuşken en iyi doktor hangisi ise onda olmak isterım. para pul bi tarafa sonucta göruntumu değiştircek göruntumle birlike psıkolojım hayatım değişcek neden risk alimki... sen ne zaman ilk muayane olmaya gidiceksın bende aynı zamana alim birlikte gidelim bi ön görüşme için ...benim için ilk görüşme cok önemlı bakarsın benı ıkna edebılır emre bey... ne bilim bundan önce gittim görüşmeleree az kalsın amelıyat bile olucaktım ve vazgectım hiç iyi bi elektrık almamıştım...ve sonradan baktım herkes şikayetcı hatta bir hasta benı aradı cok kötu durumdaymış bana sizde oldunuzmu nasılsınız diye... o zaman cok şükür iyiki olmamamışım dedımmmm. olumsuz bir sey olur dıyede cok korkuyorum...ne bilim benım korkularım saymakla bitmez anlıcagın ...hayırlısı olsun artıkkk
haklısın canımben de çok düşündüm olmuşken emre bey olsun yani masraftan kaçınmamak lazım böyle bir konuda. ben yazsonu için randevu alıcam ilk görüşme için. haberleşelim birlikte gidelim mutlaka. hem uzuuun bekleme saatlerini birlikte geçiririz en azından :)
geçen de yazmıştım bı cvp veren olmadı emre beyın verdığı amelıyat tarıhlerınde kayma oluyo mu sızı temmuzdakı açık listeye yazdık kiptal olursa ararız dedıler benım normal tarıhım ağustosun ikinci haftası ama ben önce olmak istıyom hiç böyle bi şe oldu mu bi cvp yazarsanız çok sevınırım gecende yazdım cvp veren olmadı şimdiden tesekkurler
arklar benim ameliyat olanlara bir sorum var..
Ameliyat olduktan sonra mimiklerinizi nekadar kullanabildiniz (burun/göz üstü mesela kaşlarinizi)?
Aramizda bu ay dr. Emre ılhan´a ameliyat olacak üye varsa, rica etsem buna dikkat edebilir mi? Bana özeldende yazabilirsiniz..
Cok tesekkürler
hadi hayırlısı olsun.. bende düşündüğüm için sizi yakından takip edeceğim...ben önümüzdeki hafta içi ameliyat olacağım. özelden yazamam mesaj sayım yeterli değil. Sorun nedir. Bence açıkça yazın...bende merak ettim şimdi..
bana mutlaka hbr verr canım... ulaşamazsan bile mail at ..mail adresımı bılıosunnn ne bilim naparsan yap ulaş bana
gene taktım vallaa cok fena hayırolaaa:)dönem dönem takıntılarım oluyor böle işte...benı o amelıyat masası amelıyathaneye gitmee saatlerce hiçbişiden habersız olma ..sonra uyanma ..uyandıgımda acaba ne hissederım cok morarmıyım korkuları... hadi bunlar gectıkten sonra acaba nasıl oldu guzel olucakmı düşüncelerı yiyo bitirioo.. daha düşün emre beyle görüşmedım bide görüşsem yerımde duramam herhalde....cok korkularım var cokkkkcanım facebookta ekliyiz yahu hep ordayız zaten illaki haberleşiriz :)
gene taktım vallaa cok fena hayırolaaa:)dönem dönem takıntılarım oluyor böle işte...benı o amelıyat masası amelıyathaneye gitmee saatlerce hiçbişiden habersız olma ..sonra uyanma ..uyandıgımda acaba ne hissederım cok morarmıyım korkuları... hadi bunlar gectıkten sonra acaba nasıl oldu guzel olucakmı düşüncelerı yiyo bitirioo.. daha düşün emre beyle görüşmedım bide görüşsem yerımde duramam herhalde....cok korkularım var cokkkk
aynen dedıklerını yapıyorum acaba burnumu kapasam nasıl bi duygu nefessızlık nasıl bi duygu aklımdan binbir sey gecıyor.. zaten benım burnumda kemık egrılıgıde var dönem dönem nefes almakta zorlanmalarım oluyor... hayatımda hiç amelıyat olmadım herhalde ondan böyle korkularım oluyor bide burdan resımlere bakıyorum cok morarmış olanları görunce acıkcası korkumdahada artıo ama yorumları okuyunca bakmayın morardıgıma hiç agrım olmadı dedıklerınde bıraz korkularım azalıyor. ben resımlerımı yukledım bakıp yorum yaparsan memnun olurumCanim bizde ayni kabuslari gorduk, ayni seyleri dusunduk. Hepimiz o yollardan gecti... Konusmaya gittiginde o kabuslar sanki artiyor ama ameliyat olacagin gece, daha bir baska oluyor. Ben o gece hic uyumadim, sonra burnumu kapatiyordum, agzimdan nefes almaya calisiyordum, guya ameliyattan sonra ki halime kendimi alistiriyordum. Sonraaaaa, o an geliyor, o buyuk gun..Sanki asik olursunda, karninda kelebekler ucusur ya, bir baska dunyadaymissin gibi, oyle birsey oluyorsun iste. Hic farkinda olmadan ameliyattan cikiyorsun ve kendi kendine diyorsun ki " BU KADARCIKMIYMIS?" Ben kendimi bunun icinmi onca zaman bos yere hirpalamisim, sonra seviniyorsun. Ama o sevinc oyle bir sevinc degil, Allahima sukurler olsun, bunuda atlattim dedim ben. Sonra 3 gun grip olmussun gibi oluyor. Diyorum ya, ben regly olmustum, o daha cok agrimisti. Ama inan bana, korkacak hic birsey yok. Sana bunu kac defa desemde, sen tabiki yinede korkarsin cunki bende oyleydim, bana korkacak birsey yok dediklerinde " ne kadar basit dusunuyorlar" derdim ama gercektende cok basitmis.. Inanirmisin, ben o gunleri ozledim, okadar heyecan son 10 yildir olmadi hayatimda :)) Olun kurtulun biran once veeeeeeee sizlerde yeni ameliyat olacaklara destek olursunuz burdan... Iyi haberlerinizi bekliyoruz, guzel burunlular adaylariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?