- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.621
Zence, bence hemen yaptir, guzelligine guzellik gelsin...
Kizlar, ben acayip morardim, hatta 5 yasindaki yiyenim benden korkmustu ama inanin gorundugu gibi aci cekmiyorsun. Ya bunu belki 10 kere yazdim, ben kuaforde kasimi aldirirken bile acayip bagiriyorum. Maltepede kuaforun biri dediki, lutfen birdaha kasini baska yerde aldir, senin kasini alirken o kadar bagiriyorsun ki, musterilerimiz cok canini yaktigimizi saniyor ve kas aldirmak istemiyorlar demisti.. Kisaca birdaha buraya gelme demislerdiBen okadar cirtlak, bagirtlak biriyim. Yani ben olduysam bu ameliyati, herkes olabilir. Buarada Zence, hani elimizle burnumuz kapatiyoruz ya, ameliyattan sonra oyle olmuyor iste, bazilari ameliyattan sonra nefes alabiliyor. Tampon koyuyorlar, ama o oyle bildigin gibi tampon degil, bildigin kucucuk boru gibi birsey, ortasi delik. Ayni nefes borusuna benzetmistim ben. Ben ameliyattan sonra nefes alabiliyordum ama arada bir kapaniyordu, sonra temizliyordum, tekrar aciliyordu.
Yuzun cok morarir cok siser ama agri olmuyor, ne kadar tuhaf demi. Ben kendimi aynada gordugumde, anaaaaaaaaaam bu benmiyim demistimCunki kendimi cok iyi hissediyordum ama gorunusum berbatti. Benim resimlere baksana, ben 5.ci gunu gezmeye gitmistim, suratim morluk icindeydi ama kendimi cok iyi hissediyordum.
Sorulariniz olursa, seve seve cevaplarim.
Benim burnumu herkes cok begeniyor, annem estetik olmama cok karsiydi, o bile "iyiki olmussun, cok guzel oldu burnun" diyor. Hollandalilar bayiliyorlar, ne kadar naturel yapmis doktorun diyorlar, oysa hala patlican gibi sis
cok tşk ederım. yeni burnuşunu güle güle kullan cok yakışmış bir burun ınsanı ne kadar cok değiştiriyor yaa maşallah cnmZence, bence hemen yaptir, guzelligine guzellik gelsin...
Kizlar, ben acayip morardim, hatta 5 yasindaki yiyenim benden korkmustu ama inanin gorundugu gibi aci cekmiyorsun. Ya bunu belki 10 kere yazdim, ben kuaforde kasimi aldirirken bile acayip bagiriyorum. Maltepede kuaforun biri dediki, lutfen birdaha kasini baska yerde aldir, senin kasini alirken o kadar bagiriyorsun ki, musterilerimiz cok canini yaktigimizi saniyor ve kas aldirmak istemiyorlar demisti.. Kisaca birdaha buraya gelme demislerdiBen okadar cirtlak, bagirtlak biriyim. Yani ben olduysam bu ameliyati, herkes olabilir. Buarada Zence, hani elimizle burnumuz kapatiyoruz ya, ameliyattan sonra oyle olmuyor iste, bazilari ameliyattan sonra nefes alabiliyor. Tampon koyuyorlar, ama o oyle bildigin gibi tampon degil, bildigin kucucuk boru gibi birsey, ortasi delik. Ayni nefes borusuna benzetmistim ben. Ben ameliyattan sonra nefes alabiliyordum ama arada bir kapaniyordu, sonra temizliyordum, tekrar aciliyordu.
Yuzun cok morarir cok siser ama agri olmuyor, ne kadar tuhaf demi. Ben kendimi aynada gordugumde, anaaaaaaaaaam bu benmiyim demistimCunki kendimi cok iyi hissediyordum ama gorunusum berbatti. Benim resimlere baksana, ben 5.ci gunu gezmeye gitmistim, suratim morluk icindeydi ama kendimi cok iyi hissediyordum.
Sorulariniz olursa, seve seve cevaplarim.
Benim burnumu herkes cok begeniyor, annem estetik olmama cok karsiydi, o bile "iyiki olmussun, cok guzel oldu burnun" diyor. Hollandalilar bayiliyorlar, ne kadar naturel yapmis doktorun diyorlar, oysa hala patlican gibi sis
Evet Incegini söyLedi bana vede beklemem gerektiginide SöyLedi. Burun derim cok kalin oldugu icin burnumun ucu hafif top gibi hala. Suan 8 ay oldu burnum ve düsün hala burun ucumu hissetmiorum sag tarafim daha cok sis. zaten iyilesme sürecim 1 seneyi doldurmasini gerektigini söylemisti bana. Bu bekLeme Süreci Sanirim herkesi cok tedirgin edior. Senin burnun kac ayLik simdi ?
hadi hayırlısı olsun.. bende düşündüğüm için sizi yakından takip edeceğim...
ben önümüzdeki hafta içi ameliyat olacağım. özelden yazamam mesaj sayım yeterli değil. Sorun nedir. Bence açıkça yazın...bende merak ettim şimdi..
canım ben daha ameliyat olmadım..kısmetse bu salı olacağım...benim derimin de çok ince olduğunu söyledi emre bey...o yüzden bende nasıl bir etki yaratacak bu ameliyat çok merak ediyorum...bence derinin altındaki bütün ayıntıları belli eder...son görüşmeye gidince emre beye soracağım benim başıma neler gelecek...
hadi bakaLim. Sali gününe cok aaaz kaLmis :) akLina ne geLirse sor herseyi okadar net cevapliyorki Resmen icin rahatlicak emin oL. :)) derininin ince olmasi daha iyi. iyilesme Sürecin fazla sürmez bildigim kadariyla. benim burunda et ve kemik vardi. birde okadadar kötü düsünceyle girdim ki Ameliyata resmen depresyona girdim. ya guzeL olmazsa ya cok agrim olursa vs vs. akLina ne geLirse. Korkulcak bi durum da yok ama insanin Piskolojisi aniden Degisebiliyor. iyiki oLmusum diyorumm ve o korkularin tamamen gereksiz oldugunu sonradan anliyorsun.. :))
Bu arada Ameliyat olcak tüm arkadaslarima..
Lütfen ameliyata tamamen pozitiv düsüncelye girin.. bence bu cok önemLi..
Öncelikle mesajimi görüpte cevap yazdigin icin cok tesekkür ederim..
Aslinda cok sorum var.. ama benimde özel mesaj yazma imkanim yok..100 mesaj yazmis olmam gerekiyormus (hic bu kadar sacma bi kural duymamis daha dogrusu okumamistim:))
Neyse seni sorularimla bogmak istemiyorum..en cok merak ettigim tek bir soru sorcam..
Ameliyat olduktan sonra mimiklerine (mesela Kaşlarını) kaldirip, kaldiramadigina yani mimiklerini nekadar kullanabildigine (uyandiktan itibaren) dikkat edebilirmisin?
Birde Emre Beyin burcunu cok merak ediyorumIkna kabiliyetinin yüksek oldugunu düsündügüm icin.
Umarim Ameliyatini en iyi sekilde atlatirsin.. Hersey istedigin gibi olur insallah.
Yorumunu merakla bekliyorum..
malesef canım... sanki forum sitesi değil amerikan uzay üssü:)))))
bir sürü saçma kurlar.... bende ilk girdiğimde çok kızmıştım. ama ben bu forum sayesinde ameliyata 1 ay içinde karar verdim. hakkını yemeyim şimdi:)))
hadi bakaLim. Sali gününe cok aaaz kaLmis :) akLina ne geLirse sor herseyi okadar net cevapliyorki Resmen icin rahatlicak emin oL. :)) derininin ince olmasi daha iyi. iyilesme Sürecin fazla sürmez bildigim kadariyla. benim burunda et ve kemik vardi. birde okadadar kötü düsünceyle girdim ki Ameliyata resmen depresyona girdim. ya guzeL olmazsa ya cok agrim olursa vs vs. akLina ne geLirse. Korkulcak bi durum da yok ama insanin Piskolojisi aniden Degisebiliyor. iyiki oLmusum diyorumm ve o korkularin tamamen gereksiz oldugunu sonradan anliyorsun.. :))
canımcımmmm....
dün mesajını okuyuncA tamama dedimmmm korktuğum balşıma geldi.
ufacık bir olumsuzluk bekliyorum zaten vazgeçmek için....
sen öyle bir yazmışsın ki.... ameliyat olmuşsun ama kaşını gözünü oynatamıyorsun gibi anladım. mimik yapamadığını falan sandımmm.
o yüzden açıkça yaz falan dedim.
sen anladığım kadarıyla ameliyat olmadın. değil mi?
umarım öyledir.
canım ilk günler mimik yapma şansımız çok zor olacaktır diye düşünüyorum. ama sonrasını bilemem.
kalıcı birşey olsa bu konuda herkes şikayet ederdi.
kısa süreli bir kısıtlanma olur ama kalıcı olmaz.
bu soruyu ameliyat olup aradan 2-3 ay geçmiş kişilere sormak lazım canımmm.
umarım doğru anladım ben seni....
canım ben daha ameliyat olmadım..kısmetse bu salı olacağım...benim derimin de çok ince olduğunu söyledi emre bey...o yüzden bende nasıl bir etki yaratacak bu ameliyat çok merak ediyorum...bence derinin altındaki bütün ayıntıları belli eder...son görüşmeye gidince emre beye soracağım benim başıma neler gelecek...
sevgili zence ben de haftaya salı olacağım bi engel olmazsa..seni gelişmelerden haberdar ederiz merak etme..ama sana sadece şunu söyliyim...ben bu aralar hafif bir grip atlatıyorum ve bikaç gündür grip yüzünden amliyat olamazsam diye korkmaya başladım...en sonunda bugün dayanamayıp emre beyi aradım panik halinde acaba bu grip halim ameliyatıma engel olur mu diye...o da beni çok güzel bir şekilde sakinleştirdi...ve ben şunu farkettim meğer ben ameliyat olma fikrine o kadar alışmışım ki eskiden olmaktan korkarken şimdi olamamaktan korkuyorsum...inan kararını verince bir an önce olsun bitsin isteyeceksin bizim gibi...umarım cesaretini toplarsın sen de...şundan şüphen olmasın hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz...ama her gün her yıl kaç kişi bu ameliyatı yaşıyor...inan biraz cesaret...inşallah hepimizin allah yardımcısı olur...
seninde takibindeyım canım bakarsınız ziyarete gelirim sizleri:)benim içinde geri sayım başladı.... cuma günü ameliyat olacağ m bende
...
allah ikimizede acil şifalar versin şimdide....
cumayı iple çekiyorum bende...
ama korkarak tabikide
canımcımmmm....
dün mesajını okuyuncA tamama dedimmmm korktuğum balşıma geldi.
ufacık bir olumsuzluk bekliyorum zaten vazgeçmek için....
sen öyle bir yazmışsın ki.... ameliyat olmuşsun ama kaşını gözünü oynatamıyorsun gibi anladım. mimik yapamadığını falan sandımmm.
o yüzden açıkça yaz falan dedim.
sen anladığım kadarıyla ameliyat olmadın. değil mi?
umarım öyledir.
canım ilk günler mimik yapma şansımız çok zor olacaktır diye düşünüyorum. ama sonrasını bilemem.
kalıcı birşey olsa bu konuda herkes şikayet ederdi.
kısa süreli bir kısıtlanma olur ama kalıcı olmaz.
bu soruyu ameliyat olup aradan 2-3 ay geçmiş kişilere sormak lazım canımmm.
umarım doğru anladım ben seni....
Elektra ve yagmurminel şimdiden geçmiş olsun umuyorum başarılı bir operasyon olacak ve biz sizden gelişmeleri takip ediyor olacagız
Bu mesaj bana galiba..?
Yok canim ben ameliyat olmadim, ama olanlardan (Emre beye olanlardan degil, baska Doktora olanlardan) bu gibi yorumlar duydum..
Zor olacagini tahmin edebiliyorum.. ama bir gün sonra taburcu ettiklerine göre (eger fonksiyonel bir sorun yoksa Nefes almanda..)
Sen uyandigindan itibaren (Kaşlarını oynatmayi) dene olurmu yavas yavas? Bana hangi günden itibaren az da olsa veya önceki durumuna nazaran degişikleri yazabilirsen cok sevinirim.. En azindan hastanin bu konuda ameliyattan sonraki durumunu/kisitlamalarini bilmis oluruz..hepimiz.Benim icin cok önemli unutmazsan sevinirim..
Yani tek yapman gereken uyandiktan itibaren Kaşlarını ne kadar veya nezamandan itibaren kullanabilmene dikkat etmek..
Umarim anlamissindir canim..?
Allah yardimcin olsun. Korkma, vazgecmek icin bir neden arama, cünkü Emre Bey yorumlara bakilirsa ne yaptiginin farkinda olan birisi..
Düsünmemeye calis, ozaman hersey istedigin gibi olur..Dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?