- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.661
yarın buyuk gun hadı canm Allah yardımcın olsunemre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
elektra inşallah çok iyisindir....
bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))
iki gün hiç bir yüz kasını oynatamıyorsun canım....kaş dudak vs...
emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))
Ayy Yagmurminel icin buyuk guuuuuuun. Acaba kacta olacakti?
Yagmurminel, canim sana burdan bol bol pozitif enerjimi yolluyorum. Insallah kolaylikla atlatirsin, yarin bizimle burdan paylasirsin nasil gectigini. Hadi sana gecmis olsun canim...Bu aksam artik guzel burnunua kavusacaksin, yillardir istedigin gibi...
sevgi ama biz senin hala yeni resimlerin goremdikkkkkama gormek istiorum artikkkk
emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
güzel bir ortam...
Yagmurminel sevincten bu gece uyuyamaz, uyusa bile arada bir uyanir ve "ben gercekten ameliyat oldum mu" derYarinda uykusuzluktan sersemler, sonra yavas yavas ameliyat olduguna inanmaya baslar... Uc gun halsizlik olur ama cok buyuk sevinc ile surekli burnuna bakar. O sis, cirkin, dagilmis burunu bile cok begenecek, yandan onden burnuna bakacak. Yemek yiyorsun, tadini alamiyorsun, kahve iciyorsun, tadini alamiyorsun ama yinede herseye deger diyorsun...
Insallah bunlari yasiyorsundur Yagmurminel. O sevinci guzel guzel yasa. Bizleri merakta birakma, iyi haberlerini 4 gozle bekliyoruz.
okadar tatlı anlatmışsın ki Sevgi insan cesaret alıoyr korkusu kalmıoyr çok hoşuma gitti yazdıkların:))
Yagmurminel, kiz az kaldiii ameliyatina. AY ben sizlerin yerine heyecanlaniyorum yaaa. Insallah hersey istedigin gibi olur. Bak goreceksin, bunca zaman bos yere beklemisim diyeceksin. Ayyy hastanenin yemekleri cok guzeldi, bol bol yemek ye, cabuk toparlanirsin. SImdiden cok gecmis olsunnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?