emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yagmurminel, kiz az kaldiii ameliyatina. AY ben sizlerin yerine heyecanlaniyorum yaaa. Insallah hersey istedigin gibi olur. Bak goreceksin, bunca zaman bos yere beklemisim diyeceksin. Ayyy hastanenin yemekleri cok guzeldi, bol bol yemek ye, cabuk toparlanirsin. SImdiden cok gecmis olsunnnnnnnn.

yarın buyuk gun hadı canm Allah yardımcın olsun

Dualarim seninle.. sende benim sorularimi unutma ama ! :)

Ayy Yagmurminel icin buyuk guuuuuuun. Acaba kacta olacakti?

Yagmurminel, canim sana burdan bol bol pozitif enerjimi yolluyorum. Insallah kolaylikla atlatirsin, yarin bizimle burdan paylasirsin nasil gectigini. Hadi sana gecmis olsun canim...Bu aksam artik guzel burnunua kavusacaksin, yillardir istedigin gibi...

sana katılıyorum inşallah ağrısız sızısız geçer ve çok güzel olur Allah yardımcısı olsun inşallah çok merak ediyorum nasıl olacak?

Yagmurminel sevincten bu gece uyuyamaz, uyusa bile arada bir uyanir ve "ben gercekten ameliyat oldum mu" der Yarinda uykusuzluktan sersemler, sonra yavas yavas ameliyat olduguna inanmaya baslar... Uc gun halsizlik olur ama cok buyuk sevinc ile surekli burnuna bakar. O sis, cirkin, dagilmis burunu bile cok begenecek, yandan onden burnuna bakacak. Yemek yiyorsun, tadini alamiyorsun, kahve iciyorsun, tadini alamiyorsun ama yinede herseye deger diyorsun...

Insallah bunlari yasiyorsundur Yagmurminel. O sevinci guzel guzel yasa. Bizleri merakta birakma, iyi haberlerini 4 gozle bekliyoruz.

ofisde deki ortam dedigin gibi cok guzel...herkes herkesle bir cirpida kaynasip arkadas oluyor.....bendede öle olmusdu:) burdan sevgili arkadasimiz elektraya vede sana yagmurminele coookkk gecmis olsun diliyor vede sevgilerimi yolluyorum...basardiniz kizlar...hadi haberlerinizi bekliyoruz merakla..öpüldünüzz...

okadar tatlı anlatmışsın ki Sevgi insan cesaret alıoyr korkusu kalmıoyr çok hoşuma gitti yazdıkların:))

okadar tatlı anlatmışsın ki Sevgi insan cesaret alıoyr korkusu kalmıoyr çok hoşuma gitti yazdıkların:))

Sagol Venus67, o yazdiklarimi yasadim cunki, o sevinci, heyecani insan yazmakla / anlatmakla bitiremez. Sende mi ameliyat olmayi dusunuyorsun? Tarih almismiydin? Cogu arkadaslarinkini takip ediyordum ama seninkini unutmusum, yada henuz gun almadin mi? Eger cesarete ihtiyacin varsa, bence biran once gun al, sonra arkasi corap sokugu gibi gelir. Benim gibi korkak biri o ameliyati olduysa, herkes olabilir.

Emre beyin orda bir bayan vardi, cok hos bir bayan, bana demistiki " ben 20 yildir bu ameliyati istiyordum ama korktugum icin olmadim, simdi yasim 40 oldu, keske 20 yil once olsaymisim diyorum". Anlatmak istedigim, eger kafaya taktiysaniz, biran once olun kurtulun ve mutlu olun Ben ne kadar gozumde buyutmusum, ne kadar korkuyordum, kabuslar goruyordum, hepsi bos yere...

Kizlar size onemli bir sorum olacak ameliyatan 10 gun sonra burun ve yuz duzeliormu benim nikah tarihim glba oyle denk gelecek, lutfen ameliyat olanlar cvp yazabilirmi benim icin cok onemli

herkese göre cok degisiyor, ve gördügüm kadariyla 10 günde tüm sislikler, morluklar yok olmuyor. bircok kiside göz cevresi morluklari anca ikinci haftaya dogru geciyor. sen tabi olmus olan arkadaslarin albümlerine bakarsan daha iyi fikrin olur.

ya cnm 10 gunden ımkanı yok dugun nısan kınada bulunmana mesela benım gozume kan oturdu 2 ayda anca gectı :S sende de öle bısı olabılme ıhtımalı nedır ama bılmıyorm tabı :S ayrıca morluklar ınmesıne ragmn sıslıkler de 1 haftada azda olsa ınmesıne ragmen yuzunun seklı komple degısıyo cnm S: ayrıca bunyeye de baglı bırtanem :S eger hassas tenlıysen hıc kalkısma derm suan ıcın :S

Cvplariniz icin cok tessekur ederim, benim sadece nikah olacak yani ayle fln olacak. Dugun daha sonra olacak. Insallah fazla morlik eya sismeler olmaz makyaj kulanma yasakmi acaba?

teşekkür ederim kızlar.....
ilk gece zorlandım uyuyamadım. ama ağrım sızım olmadı çok şükür. sonra yüzüm hızla şişip morardı... oda hızla indi bugün 2. günüm. ben biraz hiperaktif bir yapıya sahibim....
sabızrszımda. sabırlı olmak gerekiyor.ilk günler bol su için mutlaka ödeminizi atmak için. ameliyat olacak olanlara tavsiyem ameliyata giderken ilk gece ve sonrasında yüksekte yatarken uzun yolculuklar için kullanılan yastıklardan götürmelerini tavsiye ederim. alllah razı olsun bana ziyarete gelen arkadaşım bütün gece neden uyumadığımı sordu. bende başım yana düşer burmnuma zarar veririm diyince aklına o yolculuk yastıklarından geldi. canım benim üşenmedi buldu aldı geldi bana. dün deliksiz bir uyku uyudum.
benim sağlık sorunum olduğu için nefes durumumu merak ediyordum ilk gün süper güzel nefes aldım. ama bugün tıakndı burnum...
şeklinide merak ediyorum . yarın kontrolum var. çarşamba günüde tamponlarım çıkacak, saatlik değişimler oluyor yüzümde.... her an şişim yer değiştiriyor. ama yüzüm gözüm çok morardı. tanim hassas olduğu için. ben tahmin ediyordum böyle olacağını.
hepinize teşekkür ederim. ben kendime cesaretimden dolayı hala şaşıryorum. ben ameliyat oldum ya herkes olur diyorum....
darısı gerçekten olmak isteyenlerin başına.
foto yüklemeyeceğim çünkü. çok kötü ilk fotolarım.
sonrasında yükleyeceğim görürsünüz.
öpüyorum hepinizi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…