emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Rica ederim Canim :))
SagoLasin Aminnn Allah herkesin gönlüne göre verir insallah..
GüzeL buruncukLara sahip oLursunuz umarimm :))

Rica ederim.. Simdiden Gecmis oLsunnn. umarim Hersey istedigin gibi oLur :))

Kizlaaaaaaaaar ameliyat gununuz yaklasiyorrr. Heyecan dorukta. Ayy ne guzel, sizlerde guzel burunlu olcaksinizzzzzzzzz. Oley oley oley... Hepinize simdiden gecmis olsun, insallah benim gibi kolaylikla atlatirsiniz. Gulup oynayarak girersiniz, oylede cikarsiniz ameliyattan, insallahhhh.

yukarda bi soru sormustum, ona bitane daha eklicem , emre bey tarafindan cene buyutme ameliyati olanlar varmi? acaba nasil bir ameliyat bu ceneye biseymi yerlestirio. Riskleri varmi fln, ve fotograd varmii olanlarda.. Yardimci olursaniz cok memnun olurum

Kizlar bisey soracam, Bunyenin cok zayif olmasi burun ameliyatinda zorluk cekmeye neden olurmu? diyelim hemen microp kapiosan veya hasta oluosan...

canim benimde bunyem zayifdi ama ALLAH in izniyle bise olmuyoo saten antibiotuk veriyor vede agri kesici temizlik icinde gereken malzemelerin oluyor dikkat edersen bisecikler olmas bunlari dusunme...simdiden hayirlisi olsunbende temjuuzda olmusdum:)

inş iyisindir canım

inş iyisindir canım

emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
elektra inşallah çok iyisindir....

bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))

canım sana da şimdiden çok geçmiş olsun. herşey yolunda olacak sakın merak etme ve tadını çıkarmaya bak :)

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah,çok güzel ve çok sağlıklı bir burun olur ve seni bir ömür pişman etmez inşallah şimdiden geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…