- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.641
teşekkürler canımmm...
sizlerin bu güzel yorumlarınızı okudukça kaçmaya çalışan cesaretimi tekrar geri getiriyorum içimde:))))
bende çok korkan tiplerden biriyim. cuma ameliyat olacağım ama cumaya kadar kalpten falan gitmezsem iyidir.
aklıma bin türlü şey geliyor.
teşekkür ederim....
allah herkesin gönlüne göre versin.....
çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve verdiğn motivasyon için...biz burda ne güzel bir dayanışma içine girdik böyle...bizi bizden daha iyi anlayacak kimseyi bulamayız tabii...herkese desteği için çok teşekkürler...bu arada ameliyatı sağlık probleminden ertelenenler için en geç bir hafta sonraya rezerve ameliyat günleri oluyormuş...dün aradığımda emre bey söyledi...merak edenlere duyrulur...
amlıyat oldunmu olucakmısın canım
hayırlı olsun canım kazasız belasızCanim ben allahin iziniyle agustosta ameliyat olacam, 2 ay once aradim ve randevu aldim :))
ayy iki gün sonra ameliyat oluyorum (inş) bana şans dileyin kızlar :S
çok merak ettim neden bu kadar önemsiyorsun ameliyat sonrası kaşların haraketini????
Kizlar bisey soracam, Bunyenin cok zayif olmasi burun ameliyatinda zorluk cekmeye neden olurmu? diyelim hemen microp kapiosan veya hasta oluosan...
inş iyisindir canımsevgili zence ben de haftaya salı olacağım bi engel olmazsa..seni gelişmelerden haberdar ederiz merak etme..ama sana sadece şunu söyliyim...ben bu aralar hafif bir grip atlatıyorum ve bikaç gündür grip yüzünden amliyat olamazsam diye korkmaya başladım...en sonunda bugün dayanamayıp emre beyi aradım panik halinde acaba bu grip halim ameliyatıma engel olur mu diye...o da beni çok güzel bir şekilde sakinleştirdi...ve ben şunu farkettim meğer ben ameliyat olma fikrine o kadar alışmışım ki eskiden olmaktan korkarken şimdi olamamaktan korkuyorsum...inan kararını verince bir an önce olsun bitsin isteyeceksin bizim gibi...umarım cesaretini toplarsın sen de...şundan şüphen olmasın hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz...ama her gün her yıl kaç kişi bu ameliyatı yaşıyor...inan biraz cesaret...inşallah hepimizin allah yardımcısı olur...
inş iyisindir canım
daha öncede yukarda yazdigim gibi (eger okumadiysan) ameliyatin neleri kisitladigini bilmek istiyorum.. Ameliyattan sonraki durumumu az cok tahmin edebilmem icin:)
benm 1 ay gecmesıne ragmen hala guldugumde zorlanıyorm konustugumda da :S
emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
elektra inşallah çok iyisindir....
bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))
Canim daha 1 aylik burun neki Cok yeni.. ameliyat oldukdan Sonra Fazla mimik yapamiorsun ama ben gülmekden ölüyordumm artik nasil agridi anlatamam :)) DüzeLir hic Süphen oLmasin.. Biraz Sabir :)
emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
elektra inşallah çok iyisindir....
bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?