emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

pembecim. bu forumda yazışmaya başladığımızdan beri bana sürekli pozitif enerji veriyorsun. allah senden razı olsun canımm. ben ameliyat gecesi hakkaten çok kötü geçirdim. bunalıma girmiştim sanki. birde evimden uzakta akrabalarımda kalıyrum dr beni pazar gününe kadar göndermiyor.tamponlar çıktıktan sonra kendini iyi heissedeceksin ama her ihtimale karşı kanama riskin var dedi. bir de gözümdeki kaşıntı ve akıntı deli etti. bugün 4. günüm kendimi harika hissediyorum. allaha bin şükür.desteğin için binlerce kez teşekkür ederim. burnumun şekli konusundada hayalkırıklığına uğrmak istemiyorum beklentilerimi düşük tutuyorum. çünkü benim hayalimde şöye şekil böyle şekil gibi bir burun yoktu emre beyede bunu söyledim. bana uygun olanı yapın dedim...kemeri rahatsız ediyordu beni. onun takdiri bakalım ne çıkacak. allah utandırmasın. inşallah güzel olur canım benim...senin de burnuna bayıldım baktım kaldım pembecimmm zaten çok güzelsin güzelliğine güzellik katmış eski halinde çok güzelmiş dedim ya hakkaten çok güzelmişsin zatan. şimdi barbie olmuşsun maşallah nazar değmesin....

sevgicim anacım ben hiperaktif bir tipim. sabır diye birşey yok. aslında ameliyatta ve sonrasında sıkıntı yoktu. acı ağrı sancı hiçbirşey yoktu. benim sıkıntım tamamen psikolojik. tamam eti kemiği aldırdım ama neden estetik. allah yaratmış ona karşı geliyorum diye düşündüm. günaha girdim diye düşündüm. bütün gece ben ne yaptım dedim durdum tabi narkozunda etkisi var..... daha neler neler... o yüzden şekle şemale çok takılmıyorum. pembeyede yazdım beklentimide yüksek tutmuyorum hayalkırıklığına uğramamak için.... ama emre bey işinin ehli bir dr , yüzüme uyacak bir burun yapmıştır diye düşünüyorum . allahtan hayırlısı be canım bu kadar olddu ya ben buna bile inanamıyorum.....bu kadar çabuk dr kararı veren sanırım bir tek benim. birde ilayda.....allah utandırmasın... eski halimle bile deli gibi foto çeken ben artık fotoğrafçımı olurum ne olurm bilemiyorum:)))))))

hiç endişe etme, alçılı haliyle bile çok güzel bir burun ucun olduğu belli. fazla bir kavis yaptığını düşünmüyorum, dolayısıyla bence beklediğinden çok daha güzel bir burun olmuştur. sanırım senin için de sürpriz olacak :)
o gün sana da söylemiştim hatırlarsan, emre bey tamponlar çıktıktan sonra birkaç gün kendini iyi hissetsen bile dinlenmemi söylemişti bana, kanama riskine karşılık. muhtemelen kendini bomba gibi hissedeceksin ama yine de başın yukarda olacak şekilde hep dinleniyor ol. sonrasında ailenin yanına güzel bir burunla giderek onlara da sürpriz yaparsın :)
gözün için ne dedi emre bey? herhangi bir ilaç verdi mi?

inşallah canımcımm. gözümü anlattım. mikrobik değil dedi. tobreks tarzı birşey yazarım sana dedi. ama unuttuuu bende unuttummmmm..... bende ılık su ile yıkıyorum kaşındıkça akıntısı geçti ama şu sprey belkide gözyaşı kanalına karışıyor diye konuşmuştuk muayenehanede yanımda oturan kız söylemişti. ameliyattan sonra kanallar açık oluyormuş ya gözyaşına karışıyordur tuzlu su dedi. benimde gözlerim çok kaşınıyor dedi. ama yapacak bişey yok sıkıyorum mecbur. ama bugün dünden çok daha iyiyiym allaha bin şükür. moralimde düzeldi...evdekiler beni eve alırmı bilemiyorum :))))) sen kimsin diyebilirler. önceden resim göndereyimde yabancılık çekmesinler :))))))evet banada aynı şeyui söyledi emre bey dinlenmelisin dedi. artık ne derse onu yapacağım harfiyyennn. sonra sıkıntı çekmek istemiyorum. desteğin için tekrar teşekkürler .sağol bitanemm...

yağmur merak etme alçı ve tamponlar alınana kadar benim de gözlerim çok yanıyordu...içine ilaç kaçırdım zannedip panikliyordum o yüzden gözümü bile çok açamıyordum...bence de ılık suyla yıkamak güzel fikir...fotoğraf mı koydun son haline dair göremedim koyduysan görmek isterim...benim dün tampon ve alçılarım alındı burnumun içinde iki delikte de şişlikler var normaldir diye düşünüyorum hala tam anlamıyla burnumdan nefes alamıyorum burnumun ucu nasıl uyuşuk anlatamam sanki ucundan ututp aşağı çekiyorlar canım acımıyor ama sürekli yer değiştiren uyuşukluk hissi var çok zorlamak istemiyorum burnuomdan nefes almak için...kanama olur diye korkuyorum...dün emre bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi cuma günü de dikişleri aldırmaya gidince kendisi yurtdışında oacağı için yerine vekalet edecek doktor arkadaşı da bakar söylemesi gerekenleri söyler diye düşünüyorum...bazen sıkılıyorum tam anlamıyla ne zaman nefes alacağımı düşünürken ama sağolsun arkadaşlar o kadar bilgilendirici yorumlar yapıyorlar ki endişe etmeden beklemeyi tercih ediyorum bi de geçen sene aynı ameliyatı kardeşim olmuştu arada ona da soruyorum senin nasıl olmuştu diye öyle böyle geçiyor işte zaman...sadece sabredelim canım il üç günü geçirdik ya bundan sonra sabırla her türlü zorluğun üstesinden geliriz diye düşünüyorum...bu arada benim iştahım bir açıldı ki anlatamam sürekli bişeyler yemek istiyorum:)iki kilo vermişim ameliyattan sonra onları almam lazım:)senin fotolarını görmeyi dört gözle bekliyorum...kendine çok çok iyi bak...

canikom sen benden daha önce oldun. Ben seni daha çok merak ediyorum benim henüz tamponlarım falan yerli yerinde. 4gün oldu ben ameliyat olalı.... Birde ben evimde değilim istanbuldayım. önümüzdeki hafta salıya kadar burda kalacağım. Tamponları alırken canın yandımı? Tampondan sonra çok dikkatli olman lazımmış. Kanama riski olabilirimiş. Mutlaka dinlen .. Bunu ihmal etme. Kadar sabrettik 3 gün için skınıtıya girmeye değmez canım. Pembede aynı şeyi tavsiye etti sağolsun bana sıkı sıkı tembih etti dinlen diye. Allah yardımcımız olsun... çok şükür bu kadar oldu ya... Bu gün çok daha iyiyiym alllaha bin şükür ki:))))

yağmurcum ben kocaeliye döndüm ama evimde değilim özellikle halamın kızında kalıyorum soğolsun bana çok iyi bakıyorlar...sen tamponları hiç dert etme ben de acırmı diye çok korkuyordum ama emre bey sağolsun müümkün olduğunca acı vermeden halletti inan korkulacak kadar bir acı değil...ben salı ve cuma günü muayenehaneye gidicem orda olursan görüşürüz inşallah...dediğin gibi her geçen gün daha iyi hissedeceğiz kendimizi ben bu sabah çok daha iyi uyandım mesela o bile çok moral veriyor insana...eminim sen de çok iyi olacaksın...

kızlar benim ameliyattan sonra yaşadığım tek acı başımdaki şişlikten dolayı yaşadığım acı oldu...acı derken gözünüzü korkytmayayım hani başınızı bir yere çarpınca şişer ve acır ya benim de başımın sağ üstü şişmiş ve acımıştı ilk gece...hemşire hanıma sorduğumda uzun süren rinopilasti ameliyatlarında karşılaşılan bir durum demişti...benim ameliyatım 5 saat sürdü 11 buçukta girip 4 buçukta çıktım o yüzden sanırım...bilmiyorum böyle birşey yaşayan var mı benim gibi ama daha ikinci gün acısı bitti gitti ve şişlikte indi...

:) bence eve dönene kadar şişliklerin geçer . fotograf da gönderme istersen merak etsinler sürpriz olsun onlara :)
zaten eminim sen de farkediyorsundur ilk üç günden sonra iyileşme inanılmaz hızlı oluyor. kendini çok iyi hissediyorsun :)

zor olan kısmı atlattın çok şükür bundan sonrası sadece burnunun şekle girmesi oturması için sabretmek olacak.
:)

Yagmurminel, bazi arkadaslar ilk gunleri bunalima girebiliyorlar ama cabuk geciyor (malesef bazilarinda kalici olabiliyor, ameliyattan memnun kalmayanlar). Allaha sukur Emre beyin hastalarindan bildigim kadariyla oyle bir sikayet gelmedi. Bundan sonra kendini daha iyi hissedersin. Hiperaktif oldugunu yazmissin, benim kadar hiperaktifmisin bilmiyorum ama ben 5. ci gunu gezmelere baslamistim ve yerimde duramiyordum. Cok fazla enerji var ve Emre bey acayip kiziyordu bana, burnun yine cok sismis, sana sosyal hayati yasakliyorum demisti :)) Enerji dolu olman cok iyi, cabuk toparlarsin, hatta toparlanmissin bile. Bundan sonrasi coook iyi olacak. Insallah herkez istedigi buruna kavusur. Kizlar, buarada ben 10 temmuz Istanbulda olacagim, o tarihlerde kontrolunuz varmi? Belki gorurum sizleride.

ay pembecim hakkaten kendimi harika hi,ssediyorum dün ve bugun.. allaha bin şükürler olsun ki. o salakça psikolojiden de kurtuldummm... ilk üç gün kabus gibiydim zaten....
ben salıya kadar istanbulda kalacağım salı emre bey beni görmek istiyormuş. yarın tamponlarım çıkacak. inşallah çok acımaz. tipim epeyce bir düzeldi canımmm. birazcık gözaltımda morluklar var bazı yerler sarı. birde gözkapaklarımda kızarıklık ve morluk var...gözümün yanmasıda geçti. sadece sabahakrı acayip şiş uyanıyorum gözkapaklarım....balon gibi şişiyor...
çenem hala şiş. üst damağım uyuşuk ama artık çenemi oynatabiliyorum. daha rahatım yani çok şükür....

geçmiş olsun canım. artık bundan sonrası yokuş aşağı :) zor dönemler geçti.

yagmurminel: Gecmis olsun canim.. Umarim ameliyatini en iyi sekilde atlatmissindir...?
Mimik durumun nasil, dikkat ettinmi?

teşekkür ederim. kaşlarını daha rahat oynatabiliyorsun ama ağız çevresi yanaklar hepsi burun ile bağlantılı olduğu için onların hepsi şu an kullanılamıyorgülemiyorsun....dikişlerin var çünkü ve uyşuksun zaten...
çevrimdışılar:)))) nalnımıda fazla zorlayamam oda burun köküyle bağlı... neden bu kadar önemli ki bu konu? zaten vucut narkoz alıyor uyuşuyor her tarafın. uyuşuk olmaması abes olur bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…