- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.701
sağlık olsun inşallah tekrar karşılaşırız canım. benim tamponlarım alındığı andan itibaren hiç nefes problemim olmadı. o günden beri tadını çıkarıyorum oksijen çekebilmemin :) ama herkeste aynı olmuyor, eğer tamponların çıktığında nefes problemin devam ederse bile sakın panik olma. bazı hastaların biraz daha uzun sürebiliyor, ama o da geçecek elbet.
ben seni daha fazla morarısın zannediyordum ama bence harika görünüyorsun. benim ilk 5 gün şişliklerim tavan yapmıştı ama sonra çok hızlı bir şekilde inişe geçiyor. tamponların alındığında kendini çok iyi hissedeceksin, çünkü o zamana şişliklerin de azalmış olacak. hatta çok az morluğun kalmış onlar da geçecek bence.
benim halimi hatırlıyorsun değil mi :) bak şükret ucuz atlattın
benim iki ay oldu daha morluklarım tam geçmedi. ama dün onlar için de emre bey kesin geçecek dedi.
bu arada ben masajımı hiç iyi yapamamışım
halbuki kendi kendime övünüyordum iyi yapıyorum diye ama, bir ayım boşa gitti. hatta muayenehaneden çıkarken de moralim bozulmuştu.
bir ay sonra tekrar gideceğim belki o zaman karşılaşırız.
tekrardan çok çok geçmiş olsun canım. burnun da fıstık gibi olmuş bilesin :)
yağmurminel geçmiş olsun canım zor zamanları atlattın sayılır artık sabır zamanı:)
Canim okyanus suyuyla bol bol temizle, icine cek o suyu.Birazda olsa faydasini goreceksin. Burnunun kapali olmasi normaldir, bazen acilir bazen kapalir. Tamponlar ciktiginda dahada rahatliycaksin ama cok cabuk surede sistigi icin yine arada bir kapaniyor burun delikleri. Ben cok okyanus suyu kullandim, cok faydasini gordum. BAzi arkadaslarin burunu bir iki hafta surekli kapali olabilirmis, bu gecici bir durum, merak etme. Sakin moralinide bozma, moralini yuksek tut ki, cabuk toparlanasin. Kiz kac yildir bu ameliyati istiyorum diyordun, bak oldun iste. Birazcik burun tikali oldugundan zorluk cekersin belki ama oda geciyor. Bandajin ciksin, sen o zaman bak nasil oluyor... Insan cok iyi hissediyor ya kendini. Bu burun benimmi diyorsun..Birde gun gectikce guzellesiyor , guzellestikce mutlu oluyorsun ve resim cekmeye doyamiyorsun. Hele yandan cektikce cekesin geliyor.. Gecmis olsun canim.
pembecim. bu forumda yazışmaya başladığımızdan beri bana sürekli pozitif enerji veriyorsun. allah senden razı olsun canımm. ben ameliyat gecesi hakkaten çok kötü geçirdim. bunalıma girmiştim sanki. birde evimden uzakta akrabalarımda kalıyrum dr beni pazar gününe kadar göndermiyor.tamponlar çıktıktan sonra kendini iyi heissedeceksin ama her ihtimale karşı kanama riskin var dedi. bir de gözümdeki kaşıntı ve akıntı deli etti. bugün 4. günüm kendimi harika hissediyorum. allaha bin şükür.desteğin için binlerce kez teşekkür ederim. burnumun şekli konusundada hayalkırıklığına uğrmak istemiyorum beklentilerimi düşük tutuyorum. çünkü benim hayalimde şöye şekil böyle şekil gibi bir burun yoktu emre beyede bunu söyledim. bana uygun olanı yapın dedim...kemeri rahatsız ediyordu beni. onun takdiri bakalım ne çıkacak. allah utandırmasın. inşallah güzel olur canım benim...senin de burnuna bayıldım baktım kaldım pembecimmm zaten çok güzelsin güzelliğine güzellik katmış eski halinde çok güzelmiş dedim ya hakkaten çok güzelmişsin zatan. şimdi barbie olmuşsun maşallah nazar değmesin....
hiç endişe etme, alçılı haliyle bile çok güzel bir burun ucun olduğu belli. fazla bir kavis yaptığını düşünmüyorum, dolayısıyla bence beklediğinden çok daha güzel bir burun olmuştur. sanırım senin için de sürpriz olacak :)
o gün sana da söylemiştim hatırlarsan, emre bey tamponlar çıktıktan sonra birkaç gün kendini iyi hissetsen bile dinlenmemi söylemişti bana, kanama riskine karşılık. muhtemelen kendini bomba gibi hissedeceksin ama yine de başın yukarda olacak şekilde hep dinleniyor ol. sonrasında ailenin yanına güzel bir burunla giderek onlara da sürpriz yaparsın :)
gözün için ne dedi emre bey? herhangi bir ilaç verdi mi?
inşallah canımcımm. gözümü anlattım. mikrobik değil dedi. tobreks tarzı birşey yazarım sana dedi. ama unuttuuu bende unuttummmmm..... bende ılık su ile yıkıyorum kaşındıkça akıntısı geçti ama şu sprey belkide gözyaşı kanalına karışıyor diye konuşmuştuk muayenehanede yanımda oturan kız söylemişti. ameliyattan sonra kanallar açık oluyormuş ya gözyaşına karışıyordur tuzlu su dedi. benimde gözlerim çok kaşınıyor dedi. ama yapacak bişey yok sıkıyorum mecbur. ama bugün dünden çok daha iyiyiym allaha bin şükür. moralimde düzeldi...evdekiler beni eve alırmı bilemiyorum :))))) sen kimsin diyebilirler. önceden resim göndereyimde yabancılık çekmesinler :))))))evet banada aynı şeyui söyledi emre bey dinlenmelisin dedi. artık ne derse onu yapacağım harfiyyennn. sonra sıkıntı çekmek istemiyorum. desteğin için tekrar teşekkürler .sağol bitanemm...
yağmur merak etme alçı ve tamponlar alınana kadar benim de gözlerim çok yanıyordu...içine ilaç kaçırdım zannedip panikliyordum o yüzden gözümü bile çok açamıyordum...bence de ılık suyla yıkamak güzel fikir...fotoğraf mı koydun son haline dair göremedim koyduysan görmek isterim...benim dün tampon ve alçılarım alındı burnumun içinde iki delikte de şişlikler var normaldir diye düşünüyorum hala tam anlamıyla burnumdan nefes alamıyorum burnumun ucu nasıl uyuşuk anlatamam sanki ucundan ututp aşağı çekiyorlar canım acımıyor ama sürekli yer değiştiren uyuşukluk hissi var çok zorlamak istemiyorum burnuomdan nefes almak için...kanama olur diye korkuyorum...dün emre bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi cuma günü de dikişleri aldırmaya gidince kendisi yurtdışında oacağı için yerine vekalet edecek doktor arkadaşı da bakar söylemesi gerekenleri söyler diye düşünüyorum...bazen sıkılıyorum tam anlamıyla ne zaman nefes alacağımı düşünürken ama sağolsun arkadaşlar o kadar bilgilendirici yorumlar yapıyorlar ki endişe etmeden beklemeyi tercih ediyorum bi de geçen sene aynı ameliyatı kardeşim olmuştu arada ona da soruyorum senin nasıl olmuştu diye öyle böyle geçiyor işte zaman...sadece sabredelim canım il üç günü geçirdik ya bundan sonra sabırla her türlü zorluğun üstesinden geliriz diye düşünüyorum...bu arada benim iştahım bir açıldı ki anlatamam sürekli bişeyler yemek istiyorum:)iki kilo vermişim ameliyattan sonra onları almam lazım:)senin fotolarını görmeyi dört gözle bekliyorum...kendine çok çok iyi bak...
ben de perşembe akşamı ameliyat oldum.herşey yolunda...
çok geçmiş olsun. nasıldı ameliyatın?biraz anlatırmısın sendeben de perşembe akşamı ameliyat oldum.herşey yolunda...
canikom sen benden daha önce oldun. Ben seni daha çok merak ediyorum benim henüz tamponlarım falan yerli yerinde. 4gün oldu ben ameliyat olalı.... Birde ben evimde değilim istanbuldayım. önümüzdeki hafta salıya kadar burda kalacağım. Tamponları alırken canın yandımı? Tampondan sonra çok dikkatli olman lazımmış. Kanama riski olabilirimiş. Mutlaka dinlen .. Bunu ihmal etme. Kadar sabrettik 3 gün için skınıtıya girmeye değmez canım. Pembede aynı şeyi tavsiye etti sağolsun bana sıkı sıkı tembih etti dinlen diye. Allah yardımcımız olsun... çok şükür bu kadar oldu ya... Bu gün çok daha iyiyiym alllaha bin şükür ki:))))
inşallah canımcımm. gözümü anlattım. mikrobik değil dedi. tobreks tarzı birşey yazarım sana dedi. ama unuttuuu bende unuttummmmm..... bende ılık su ile yıkıyorum kaşındıkça akıntısı geçti ama şu sprey belkide gözyaşı kanalına karışıyor diye konuşmuştuk muayenehanede yanımda oturan kız söylemişti. ameliyattan sonra kanallar açık oluyormuş ya gözyaşına karışıyordur tuzlu su dedi. benimde gözlerim çok kaşınıyor dedi. ama yapacak bişey yok sıkıyorum mecbur. ama bugün dünden çok daha iyiyiym allaha bin şükür. moralimde düzeldi...evdekiler beni eve alırmı bilemiyorum :))))) sen kimsin diyebilirler. önceden resim göndereyimde yabancılık çekmesinler :))))))evet banada aynı şeyui söyledi emre bey dinlenmelisin dedi. artık ne derse onu yapacağım harfiyyennn. sonra sıkıntı çekmek istemiyorum. desteğin için tekrar teşekkürler .sağol bitanemm...
:) bence eve dönene kadar şişliklerin geçer . fotograf da gönderme istersen merak etsinler sürpriz olsun onlara :)
zaten eminim sen de farkediyorsundur ilk üç günden sonra iyileşme inanılmaz hızlı oluyor. kendini çok iyi hissediyorsun :)
zor olan kısmı atlattın çok şükür bundan sonrası sadece burnunun şekle girmesi oturması için sabretmek olacak.
:)
ay pembecim hakkaten kendimi harika hi,ssediyorum dün ve bugun.. allaha bin şükürler olsun ki. o salakça psikolojiden de kurtuldummm... ilk üç gün kabus gibiydim zaten....
ben salıya kadar istanbulda kalacağım salı emre bey beni görmek istiyormuş. yarın tamponlarım çıkacak. inşallah çok acımaz. tipim epeyce bir düzeldi canımmm. birazcık gözaltımda morluklar var bazı yerler sarı. birde gözkapaklarımda kızarıklık ve morluk var...gözümün yanmasıda geçti. sadece sabahakrı acayip şiş uyanıyorum gözkapaklarım....balon gibi şişiyor...
çenem hala şiş. üst damağım uyuşuk ama artık çenemi oynatabiliyorum. daha rahatım yani çok şükür....
yagmurminel: Gecmis olsun canim.. Umarim ameliyatini en iyi sekilde atlatmissindir...?
Mimik durumun nasil, dikkat ettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?