emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yagmurminel, iste bu kadarrrrrrrrrrrr! Oldu da bitti masallaaaaaah Darisi butun olmak isteyenlerin basina. Yagmurminel, guzel burunlular clubune hosgeldinnnnnnn. Bundan sonrasi cok kolay, en zorunu atlattin diyecem ama zor olan birsey yok aslinda. Hadi sana gecmis olsun canim.

teşekkür ederim canımmmm...
bende sizlerden cesaretle amel,yata karar verdim. yoksa mümkün değildi benim ameliyat olmam...

kizlar gecmiss olsunnnnn oleyyy bittti ameliyatniz:) simdiq tadini cikarma zamanii...ben hergun fotolarimi cekiordum bi suru arsiv olusdu:)))

kızlarrrrrrr döndüm bennnnnn:)))))))))))9biraz geç oldu kusura bakmayın ama bir hafta geçmeden bilgisayar başına oturmak istemedim bugün alçım ve tamponum alındı yaşasın....sııfır morluğum var şu an emre bey kendine çok iyi bakmışsın dedi:)bence açık tenli olmamın avantajıyla fazla morarmadım...yağmurminel, ve almanya'dan ebru canım sizlere de çok geçmiiş olsun...yağmur minel seni, göremedim ama çok merak ediyorum...benim çok şişiğim yok kendiimi çok iyi hissediyorum...görenler çok değiştiğimi söylüyor ben halimden memnunum şimdilik fotolarımı ilriki zamanlarda paylaşıcam...oh be rahatladım sonunda...bitti stresli günler...her türlü desteğimle yanınızdayım kızlar...öpüyorum herkesi

canım çok geçmiş olsun. herşey istediğin gibi olacak bak gör :)

inşallah pembecim...... bende senin gibi sonuçtan çok memnun kalırım inşallahhh... sana bu gün muayenehanede soracaktım diğer arkadaşla konuşmak zorunda kaldım. senin nefes problemin varmıydı. ve şimdi ne durumda nefes alıp vermen???
ve burnun hakkatende çok daha güzelleşmiş. maşallah nazar değmesin. güzelliğine güzellik katmış. çokkonuşamadım dikişlerim zorlanıyor diye bu gün senle. aslında uzun uzun sohpet etmek isterdim.
inşallah başka zaman karşılaşırız canım....

bu arada benim bur,num tıkalı nefes alamıyorum hiç ağzımdan . normal birşeymi sizce böylemi oluyor???? ve de göz kapalkalrım çok kaşınıyor...

geçmiş olsun canımmmmm...
daırısı başıma benim tamponlar çıkmadı henüz 3 günlüğüm ben. perşembe tamponlarım alınacak. kanama riskine karşı da pazar gününe kadar istanbulda olmam gerekiyormuş.
bende şiş oldu kızardım gözlerim kızardı daha çok ve göz kaşıntım çok oldu halada var. yüzümde çeneme indi şişlikler.
ben yüzüm şiş olduğu için kendimi pek bişeye benzetemiyorum henüz. ebruyu ve seni merak ettim. bende....

canım ebru yla aynı gün ameliyat olduk biz...çenesini de yaptırdı o son bir kararla. akşam es son o meliyat oldu..ertesi gün odaya beni ziyarete geldi gayet iyiidi..morlukları vardı biraz ama iyi görünüyordu...ben ondan daha kötüydüm bunalımdaydım biraz ilk gün sonra kendimden utandım adeta onu çok güçlü görünce...bu arada kaşıntının olması normaldir benim de burnum çok kaşınıyor bence iyileşmenin belirtisi bunlar...ben cuma günü dikişlerimi aldırmaya gideceğim...zor zamanların geçmiş bundan sonrası daha kolay geçer:)dilerim çok memnun kalırsın...ben bugün bi arkadaş daha vardı onu da gördüm hani siz baya sohbet etmiştiniz ama ben adını hatırlamıyorum onu gördüm o da iyi görünüyordu...allah yardımcın olsun canım dilerim burnun ve yüzün çok güzel olur...

ay sorma o bunalımı ilk gece hastanede ben cok yoğun yasadım. ben ne yaptım böyle dedim. ama mecburen yaptırdığım için kendime çok kızamadım.ben su an burnumdan nefes alamıyorm norma mi bu.3.günüm

ay sorma o bunalımı ilk gece hastanede ben cok yoğun yasadım. ben ne yaptım böyle dedim. ama mecburen yaptırdığım için kendime çok kızamadım.ben su an burnumdan nefes alamıyorm norma mi bu.3.günüm

Canim okyanus suyuyla bol bol temizle, icine cek o suyu.Birazda olsa faydasini goreceksin. Burnunun kapali olmasi normaldir, bazen acilir bazen kapalir. Tamponlar ciktiginda dahada rahatliycaksin ama cok cabuk surede sistigi icin yine arada bir kapaniyor burun delikleri. Ben cok okyanus suyu kullandim, cok faydasini gordum. BAzi arkadaslarin burunu bir iki hafta surekli kapali olabilirmis, bu gecici bir durum, merak etme. Sakin moralinide bozma, moralini yuksek tut ki, cabuk toparlanasin. Kiz kac yildir bu ameliyati istiyorum diyordun, bak oldun iste. Birazcik burun tikali oldugundan zorluk cekersin belki ama oda geciyor. Bandajin ciksin, sen o zaman bak nasil oluyor... Insan cok iyi hissediyor ya kendini. Bu burun benimmi diyorsun.. Birde gun gectikce guzellesiyor , guzellestikce mutlu oluyorsun ve resim cekmeye doyamiyorsun. Hele yandan cektikce cekesin geliyor.. Gecmis olsun canim.

sağlık olsun inşallah tekrar karşılaşırız canım. benim tamponlarım alındığı andan itibaren hiç nefes problemim olmadı. o günden beri tadını çıkarıyorum oksijen çekebilmemin :) ama herkeste aynı olmuyor, eğer tamponların çıktığında nefes problemin devam ederse bile sakın panik olma. bazı hastaların biraz daha uzun sürebiliyor, ama o da geçecek elbet.
ben seni daha fazla morarısın zannediyordum ama bence harika görünüyorsun. benim ilk 5 gün şişliklerim tavan yapmıştı ama sonra çok hızlı bir şekilde inişe geçiyor. tamponların alındığında kendini çok iyi hissedeceksin, çünkü o zamana şişliklerin de azalmış olacak. hatta çok az morluğun kalmış onlar da geçecek bence.
benim halimi hatırlıyorsun değil mi :) bak şükret ucuz atlattın
benim iki ay oldu daha morluklarım tam geçmedi. ama dün onlar için de emre bey kesin geçecek dedi.
bu arada ben masajımı hiç iyi yapamamışım
halbuki kendi kendime övünüyordum iyi yapıyorum diye ama, bir ayım boşa gitti. hatta muayenehaneden çıkarken de moralim bozulmuştu.
bir ay sonra tekrar gideceğim belki o zaman karşılaşırız.
tekrardan çok çok geçmiş olsun canım. burnun da fıstık gibi olmuş bilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…