emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Son düzenleme:

kızlar tekrardan amelıyat olanlar cok cok gecmiş olsun:) darısı başımaa aminn:))benım tek korkum nasıl narkozun etkisi ? bide o amelıyathaneyı görmek istemıyorum korkudan falan vazgecerım diye.BENI odada bayıltıp götürsünler istiyorum yaaa

Kiz ben oraya gittigimde yari baygindim zaten, sakinlestirici vuruyorlar ve oda bazen uyutuyormus. Ben uyumustum sonra uyandim, ama sanki sarhos gibisin, yani varsinda yokmussun gibi. Ameliyathaneyi gordum ama hic hatirlamiyorum nasildi filan diye. Birde ayildigimda hafif hatirliyorum. Biliyormusun, o sakinlestiriciyi vurdurmak istemedim cunki aciyor demislerdi (bende igneden cok korkarim), Allahtan acimadi ve oyle bir rahatlatti ki, iyiki yaptirmisim dedim. Sonrasini hatirlamiyorum zaten, yari baygin yari ayilmis halde geciyor zaman. Insallah darisi sana olur. Ben ameliyat olmadan once, burda ameliyat olan arkadaslara ne kadar imrenirdim, insallah bende birgun olurum diyordum ve bende oldum sonunda. Insan istedikten sonra herseyi yapabilir, sende cok istiyorsan olabilirsin bu ameliyati. Hedefini belirle, hedefine dogru yuru

o zaman bana o iğneden 3 tane vursunlar uyuyakalim sonra narkozu versınler sonrada amelıyat olsun bitsin ve ben uyanim valla benım böle sacma sapan korkularım var işte...ben suan aynen öleyımmmmmmmmmm burdakılere ınanılmaz özenıyorum . ben sende, bendeki seni gördum amelıyat olmadan öncekı haller... inş olurum kuzum ya banada o cesaret gelır inş

Kizlar benim ameliyatim yaklasik 1 ay sonra ve korkularim yine gelmeye basliyor. Kendi burnundan memnub degil ama dahada kotu olmasinsan korkuyorym, kendi yuzume yakismamasindan pisman olmaktan cok korkuyorum. Nisanlimda bu aralar ya gercek durmaZsa beyenmezsen gibi seyler soyliyor ve bende tetirgin oluyorum. O da hakli tabiki terirgin olmakla sonucta o kendini degstrmeye kalksa bende ayni tepki veririm. Ameliyattan sonra keske eski burnuma dokunmasaydim diyenler varmi acaba?

emin ol canım herkeste aynı korku var. bende ameliyat olmak istiyorum benımde böyle korkularım var.aynı duyguları bende yasıyorum ama bi yandanda bakıyorum bi sürü insan olmuş sonuclarda guzel...zaten kötü bi durum olsaydı zor bi amelıyat olsaydı bu kadar kişi olmazdı herhalde

zence canımmm azkaldı az, yaz sonu emre beyle görüşmeye gidiyoruzzz

Salam men Azerbeycandan yaziram. Burun ameliyati yaptirmak istiyorum. Bir kere kapali burun ameliyyati yaptim. Basarisiz oldu. Ikinci kez olmak istiyorum. Emre ILhana ameliyat olanlar yardimci olurlarmi bana? Resim yollarmisiniz mail adresim meka1984@box.az. Simdiden tesekkurler

Salam zence necesen. Bende burun ameliyat olucam. Emre bey nasil bir dr. Bilqin varmi yardimci olurmusun. Ben azerbeycanda yasiyorum. Turkiyeye gelicem. Bir bilgim yok yardimci olurmusun?

Salam zence necesen. Bende burun ameliyat olucam. Emre bey nasil bir dr. Bilqin varmi yardimci olurmusun. Ben azerbeycanda yasiyorum. Turkiyeye gelicem. Bir bilgim yok yardimci olurmusun?

canım bende senin gibi ameliyat olmayı düşünenlerdenim ama korkuyorum. burdaki yazılardan ben de emre ilhanı takıp edıyorum . kendısı burdaki yazılanlardan takip ettiğim kadarıyla başarılı bir doktor ve amelıyat olanlar emre beyden cok memnunlar.hayırlısı olsun artık

Son düzenleme:
ya bişi sorcam mesala amelıyat gunu hastaneye gidiyorsunuz bu kan alma amelıyata girene kadar geçen zaman ne kadar sürüo? ne kadar süre sonra amelıyata girilebılınıyor? bide ne gibi durumlar olursa amelıyat olunamaz denılıyor

ya eger bekleme suresı uzunsa ben korkudan vaz falan gecerım ondan soruyorum... bide mesala ılk görüşmeden sonra karar verılıyor ya emre bey 3 kere görüşme yapıyor sanırım... 2. ve 3. görüşmelerde herhangi bir ücret ödenıyormu? bide emre beyın ikna kabiliyeti hemşireleri falan nasıl?

öncelikle kendi fikirlerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışayım biraz...ben 11 gün önce ameliyat oldum ve ameliyat öncesi kemerli oldkça kemikli ve yüzüme göre uzun bir burnum vardı...açıçası senin yaşadığın tedirginliği ben de çok yaşadım...ya yüzüme yakışan bişey olmazsa,ya yüzüme bakamazsam ya kendimi yadırgarsam...düşünsene yüzüne aynada bakamamak ne kadar kötü olurdu...hatta kabuslar bile görüyordum burnumu çok kötü hallerde görüyordum...sonb görüşmemde bile emre beye tekrar tekrar anlattım şöyle olsun böyle olmasın diye...ama ameliyattan çıktığımda içim o kadar rahattı ki eski halinden ne kadar kötü olabilir diyordum...sonuçta emre bey deneyimli ve başarılı bir doktor...ben yeni yüzüme şimdiden çok alıştım hiç yadırgamadım...sanki yıllardır benimmiş gibi bu burun ki istediğimden daha kalkık şu anda bantların etkisiyle...ama ona rağmen zamanla daha iyi olacağına çok inancım var...görenlerden olumlu tepkiler alıyorum...çok değişmişsin diyorlar...hoşuma da gidiyor bu değişiklik sonuçta olumlu bir değişiklik ve bana kendimi iyi hissettiriyor...dilerim tüm arkadaşlar korkularını ve endişelerini geride bırakıp cesaret eder....ameliyathaneye gelene kadar o kadar yol katediliyor ki insan o noktada kalkıp kolay kolay gidemez zaten merak etmeyin:)herşey istediğiniz gibi olsun...

zencecim ben cumartesi günü kan aldırıp salı ameliyat olmuştum o yüzden ilk soruna yanıt veremem ama bildiğim kadarıyla kanında enfeksiyon olması durumunda ameliyata alınamayabilirsin...mesela ateşin var grip geçiriyorsun ve kanında enfeksiyon bulgusu var o zaman seni ameliyat etmezler...ben bu koruları çok yaşamıştım çünkü öksirerek ilaçlarımla girdim ameliyata...emre bey sağlık sorunuytla ameliyatı ertelenenler için üç dört gün sonraya rezerve ameliyat günleri olduğunu ve endişelenmememi söyelemişti ve içimi rahatlatmıştı...sen yine de ameliyatına yakın kendine bir süre iyi bakarsın...

cnm ya benımde bi kaç sorum var yukarıda cvp verırsen cok mutlu olurum

emre beye sadece tasarım görüşmesinde ücret ödemiştim...ameliyattan önce son bir görüşme yapmıştı onda para almamıştı mesela...emre beyin hemşiresi özgül hemşire de çok iyi bir hemşire, çok talı ve güleryüzlü...hatta ben anestezi uzmanını görünce tamam dedim ben kendimi bu doktora emanet edebilirim...inan hastanedeki bütün hemşireler kısacası emre beyin tüm ekibi gayet iyi ve profesyonleller...var mı başka merak ettiğim bişeyler:)))))))

canım benim hasta hasta senide yoruyorum cok ama cok teşekkür ediyorummm verdıgın cvplar için.. benim bu kadar ayrıntılı sormamın nedeni bi kere ben amelıyat için baska doktordan randevu aldım 1 gün kala korktugum için vazgectım. tekrardan böle bi durumla karsı karsıya kalmak istemıyorum. mutlaka kendımı emın ellerde hissetmelıyım o guvenı almış olmalıyım. o yuzden ıkna kabılıyetı ilgileri alakaları nasıl diye soruyorum . atmak istiyorum kokrularımı tamamen ustumden. cok istiyorum bu amelıyatı olmayı. ama kafamda bib bir düşünce var yaa ya yakışmazsa ya daha kötü olursa ya amelıyattan uyanamazsam falan fılan fazla takılmamak gerekır aslında ama ben işte kendıme anlatamıyorum. bi görüşelim bakalım emre beylee o zaman anlarım neyın ne oldugunu guvenı falan fılan... tekrardan cok cooooooookkkkkkk tşk ederım tatlım. tez zamanda iyileşmen dileğiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…