- 10 Mayıs 2012
- 337
- 55
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.721
teşekkür ederim. kaşlarını daha rahat oynatabiliyorsun ama ağız çevresi yanaklar hepsi burun ile bağlantılı olduğu için onların hepsi şu an kullanılamıyorgülemiyorsun....dikişlerin var çünkü ve uyşuksun zaten...
çevrimdışılar:)))) nalnımıda fazla zorlayamam oda burun köküyle bağlı... neden bu kadar önemli ki bu konu? zaten vucut narkoz alıyor uyuşuyor her tarafın. uyuşuk olmaması abes olur bence.....
saol canim..bu yazdiklarin ameliyat olduktan hemen sonraki gün icin mi gecerli?
Agiz cevresi, yanak, disler vs.. Bunlari zaten tahmin etmistim..ınternettede gülmekte zorlanildigi yaziyordu.. "nalnimda" alnimda demek oluyor galiba? Haha yok yanlis anladin.. Tabiki vucüt narkoz aliyor, uyusuyor... Sonucta ameliyat geciriyorsun.. Ama takdir edersin ki bizde her gün ameliyat olmuyoruz.. Yani demek istedigim.. Az cok ameliyattan sonraki durumu merak ediyorum..
Sen istanbuldan olmadigini yazmissin.. Almanyada mi yasiyorsun?
kızlar birşey sormak istiyorum...acaba ameliyattan tam olarak kaç gün sonra burun ucundaki uyuşukluk geçer ve tam anlamıyla nefes almayı özleriz..ben hala tam anlamıyla alamıyorum özellikle uykudayken hep ağzımdan nefes alıyorum...burnumdan dolu dolu nefes almaya başlarım...tamponlar alınınca koku almaya başladım nasıl güzeldi anlatamam bi de tam anlamıyla nefes alsam çok süper olacak...bi de son olarak şunu sormak istiyorum acaba yüksek koruma faktörlü bir güneş krem sürerrek dışarı çıkmamda bir sorun olur mu...cuma günü dikişlerimi aldırmak için kocaeliden istanbula gideceğim otobüsle...ister istemez güneşe çıkacağım...kenmi nasıl koruyabilirim güneş kremi yeterli olur mu...
bence mutlaka güneş kremi sür bolca. Zaten dr da sana tavsiye edecektir muhtemelen. Ama okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla korumasız izin vermeyecek hiçbirimize. Birde korumalı şapka tak başına mutlaka. Sabah serin saatleri tercih et bence. Yada akşam geç vakit gel. Kalacak yer problemin yoksa eğer. Diğer konuları bilemiyorum ama beni,mde burnum tıkalı. Bende daha tam nefes alamıyorum. Canımcımmm malesef. Sabretemiz gerekecek . Sana tamponlardan sonra emre bey burnunu neyle temizlemeni tavsiye etti acaba? Yine tonimer mi yoksa başka birşeymi? çünkü burnun içi kabuk bağlayacak henüz tam iyileşmediği için..mutlaka bir temizlik yöntemi olacaktır diye düşünüyorum
bence mutlaka güneş kremi sür bolca. Zaten dr da sana tavsiye edecektir muhtemelen. Ama okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla korumasız izin vermeyecek hiçbirimize. Birde korumalı şapka tak başına mutlaka. Sabah serin saatleri tercih et bence. Yada akşam geç vakit gel. Kalacak yer problemin yoksa eğer. Diğer konuları bilemiyorum ama beni,mde burnum tıkalı. Bende daha tam nefes alamıyorum. Canımcımmm malesef. Sabretemiz gerekecek . Sana tamponlardan sonra emre bey burnunu neyle temizlemeni tavsiye etti acaba? Yine tonimer mi yoksa başka birşeymi? çünkü burnun içi kabuk bağlayacak henüz tam iyileşmediği için..mutlaka bir temizlik yöntemi olacaktır diye düşünüyorum
canım üç saatte bir tonimere devam...o iyi geliyor zaten kardeşim tam olarak nefes almanın bir ayı bulabileceğini söylüyor...uzun bir zaman eğer benim de öyle olacaksa...ya bi de ben sürekli çene çalıp duruyorum...her seferinde daha az konuşacağım diyorum ama gün uzun geçmiyor canım yatmak da istemiyor bi de ara sıra komik bişey görünce gülesim geliyor...zor tutuyorum kendimi kendi kendime şeklini bozacağım burnumun ama tutamıyorum kendimi...
yağmur ben özelden mesaj atamıyorum...ben gece uykudan kalkıp kullanmıyorum tonimeri..gün içerisinde sıkıyorum sadece...dişlerimi de çocuklar için olan diş fırçaları var ya çok ince onlarla fırçalıyorum ama şu gülme krizlerimle başım belada...gülesim gelince ağzımı şekilden şekile sokuyorum adeta...dikişlerim sızlamıyor ama bazen öyle bir geriliyor ki esneme gelince yırtılacak diye çok korkuyorum...cuma doktora soracağım neye ne kadar müsade var diye...sen gece de uykudan uyanıp kullanıyor musun tonimeri...[/QUOBENDE DİŞLERİMİ FIRÇALAMAK İSTİYORUM TONİMERİ GÜN İÇİNDEDE NADİR SIKIYORUM AMA DİKİŞLERİM ZONKLUYOR BENİM NEDEN BİLEMİYORUM.GÜLECEK BİR ORTAMDA DEĞİLİM DAHA DOĞRUSU FAZLA KONUŞMAMAYA ÇALIŞIYORUM ARTIK AKILLANDIM BENDE . YOKSA BENDE ÇOK GÜLERİM EN ÇOK GÜLMEYİ ÖZLEDİM ZATEN BENDE.... CUMA SOR BAKALIM NE ZAMAN GÜLECEK BİZİM YÜZÜMÜZ DİYE. BEN YARIN UNUTMAZSAM SORARIM AMA BEN HİÇ BİRŞEY SORAMADAN ÇIKIYORUM UNUTUP GİDİYORUM SORACAKLARIMI. ŞAKA GİBİ. MSN ADRESİMİ VERİYİM SANA EKLE BENİ
EĞER MSN KULLANIYORSAN TABİKİ...ÖZELDEN GÖNDERİYORUM
yağmur ben özelden mesaj atamıyorum...ben gece uykudan kalkıp kullanmıyorum tonimeri..gün içerisinde sıkıyorum sadece...dişlerimi de çocuklar için olan diş fırçaları var ya çok ince onlarla fırçalıyorum ama şu gülme krizlerimle başım belada...gülesim gelince ağzımı şekilden şekile sokuyorum adeta...dikişlerim sızlamıyor ama bazen öyle bir geriliyor ki esneme gelince yırtılacak diye çok korkuyorum...cuma doktora soracağım neye ne kadar müsade var diye...sen gece de uykudan uyanıp kullanıyor musun tonimeri...[/QUOBENDE DİŞLERİMİ FIRÇALAMAK İSTİYORUM TONİMERİ GÜN İÇİNDEDE NADİR SIKIYORUM AMA DİKİŞLERİM ZONKLUYOR BENİM NEDEN BİLEMİYORUM.GÜLECEK BİR ORTAMDA DEĞİLİM DAHA DOĞRUSU FAZLA KONUŞMAMAYA ÇALIŞIYORUM ARTIK AKILLANDIM BENDE . YOKSA BENDE ÇOK GÜLERİM EN ÇOK GÜLMEYİ ÖZLEDİM ZATEN BENDE.... CUMA SOR BAKALIM NE ZAMAN GÜLECEK BİZİM YÜZÜMÜZ DİYE. BEN YARIN UNUTMAZSAM SORARIM AMA BEN HİÇ BİRŞEY SORAMADAN ÇIKIYORUM UNUTUP GİDİYORUM SORACAKLARIMI. ŞAKA GİBİ. MSN ADRESİMİ VERİYİM SANA EKLE BENİ
EĞER MSN KULLANIYORSAN TABİKİ...ÖZELDEN GÖNDERİYORUM
canım valla ya doktora sen bi söyle de ki benim deli bir arkadaşım var gülmeden ve konuşmadan duramıyor diye bakalım ne olacakmış benim bu halim:)))))))))
Merhaba ben almanyada ogrencigim ve burnundan cok sorunlar yasiyorum gerek görunum olsun gerek nefes konusunda olsun fakat ogrenci oldugum dan dolayi
Maaliyetini ögrenmem gerekio. saglik acisindan burda ameliyat oldum fakat burnumu oldugundanda cirkin yapip biraktilar cok felaket bunalima giriyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen
şekercimmmm
ameliyattan sonra kafan bile komple uyuşuk oluyor...
Sen sen olmuyorsun zaten...
Sonra yavaş yavaş uyuşukluklar azalıyor
bende her gün ameliyat olmuyorum ki:))) benimde ilk ameliyatım. Ama benimde kafam komple uyuşuktu
her geçen gün çeneni yanağını alnını hissediyorsum. Bugün 5 . Günüm yanaklarım ve çenem dışında her yer normal
birde dudakları uyuşuk.
Sende farklı olur başkasında daha farklı olur bilemem.... Ama narkoz tabiki adı üstünde hissini kaybetmezsen acıya dayanamazssın ki????*
ameliyatdan sonra 1-2 gün daha narkozun etkisi oluyor bilginize..
Bende narkozun etkisi ertesi gunu gecmisti. Ben gerci narkozdan bir etki gormedim, sadece deli gibi yemek yiyordum (gerci ben hep yemek yerim, o ayri).
yok aslında anlam karmaşası olmasın şöle aktarayım; ameliyatdan 1-2 gün sonra anestezinin etkisi geçiyor, anestezinin etkisi hani baş ağrısı, mide bulantısı veya baş dönmesi şeklinde olabiliyor, benim başım ağırmıştı sanırım sinüzitlerden dolayı ve baş dönmesi olmuştu tek başıma kalkıp yürüyemedim düşecek hissiylede snra geçti tabii ama dediğiniz mimik kullanma olayının anestezi ile alakası yok ordaki dokularla alakası var, ben mesela dudak üstümü, dişlerimi vs. doğru düzgün 1 ay oynatamadım, gülmek ağlamak, vs yasak oluyor zaten açamıyorsunuz sonrain zamanla geçiyor tabii..
Aglamak neden yasak onu anlamadim?Gözyaslari burnun seklinimi degistirebiliyormus?? Bu söylediklerin sadece agzin, dudak üstün, disin icin mi gecerliydi yoksa alin üstün,kaşin icin de mi ?[/QUOT
:):) ağlamak yasak, gülmek yasak demekten kastımm hanii aşırı mimikleri zorlayıcı hareketlerden ilk bir kaç gün sakınmak gerek, kaş arası mesela şiş oluyor, haliyle ben kaşlarımın arasını bile kuaföre aldırtmamıştım öle kaldılar :) allahtan esmer değilimde çok dikkat çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?