emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım gunah bunu bizde bılıyoruz ama bizede gunah bu kötü burun psikolojisiylede yaşanmazki:))

Merhaba arkadaslar,

Ameliyata yanliz giden yani refakatci goturmeyen arkadaslar varmi aranizda? benim ameliyat tarihim 1 agostus. o tarihlerde ameliyat olacak varmi?

Merhaba arkadaslar,

Ameliyata yanliz giden yani refakatci goturmeyen arkadaslar varmi aranizda? benim ameliyat tarihim 1 agostus. o tarihlerde ameliyat olacak varmi?

Benim yanimda ablam vardi ama olmasada olurdu. Ben surekli hemsireyi cagiriyordum (mesela burnumun altina pamuk koyuyorduk, kaniyor diye, onu degistirmek icin her 10 dakika bir hemsireyi cagiriyordum). Ablam sabaha kadar uyudu (kendim bilerek uyandirmadim) ben kendim kalktim afedersin WC ye filan kendim gittim, baktin olmuyor hemsireyi cagirirsin. Bana ille yaninda refakatci olsun dediler ama inan bende olmasada olurdu. Sagolsun ablam cok iyi ilgileniyordu ama oyle olmazsa olmaz gibi bir durum yoktu.. Simdiden gecmis olsun, insallah kolaylikla atlatirsin sende ameliyatini.

Sevgicim ALLAH razi olsun iyi dileklerin icin. okadar tedirginimki. Hollandadan oraya gelecem, ameliyat olacam, hotelde kalacam yanliz basima. beni biraz urkuyor bunlar. Cesarete ihtiyacim var.

Nezle / grip oldunmuuu yaninda biri gerekiyormu :) ?? Bence gerekmiyorr :) bak laptopunu al hotele biz senle burda muhabbet ederizzz :) yazarizz hem canin SIKILMAZ hem tedirkin olmazsin :)

Sevgicim ALLAH razi olsun iyi dileklerin icin. okadar tedirginimki. Hollandadan oraya gelecem, ameliyat olacam, hotelde kalacam yanliz basima. beni biraz urkuyor bunlar. Cesarete ihtiyacim var.

Kiz Songul, bende Hollandadan gittim Istanbula. Benim abla IStanbulda ama ben otelde kalmak istemistim abla birakmadi. Hic birsey olmaz, yanina bol bol yiyecekleri stock yap yani hazir bulundur cunki ilk uc gun disari cikamiyorsun, halsizlik oluyor ama ucuncu gunu oyle bir toparlaniyorsunki, kendine sasiriyor. Bol bol su koy basucuna, ben gunde 2 litreden fazla iciyordum, yani sen soyle en az 5 litre suyu basucunda bulundur bol bol ic, bol bol ye, canin istemese bile zorla ye. Inan hic bir sey olmuyor. Ha buarada sana tavsiyem, hastaneden gec cik. Oraya soyluyebiliyorsun beni gec almaya gelecekler dersin hemsireye, aksama kadar orda kal (sorun cikamriyorlar). Ben gec cikmak istedim, biraz daha nazlanim diyede abla birakmadi, geldi aldi hemen saat 14.00 de. Bol bol tv izlersin yattigin yerden, bir bakmissin uc gun gelmis gecmis. Bir bakmissin Hollandaya gelmissin bile, yeni burnusunla, ben bu ameliyati ne zaman oldum dersin Butun iyi dileklerimiz seninle. Maak je geen zorgen, echt! Komt goed.

Sevgicim gercekten cok tesekkur ederim. Biraz daha cesaretlendim. Bende aynen senin dedigin gibi dusunmustum. Bol bol icecek/yiyecek ve gazete/dergiler alip bir kac gun hic odadan cikmamak icin. soylerim hemsireye aksam cikmak istiyorum diye. Bask bana onerecegin seyler varmi sevgicim? ALLAH razi olsun senden

remziyecim ama bu ameliyat korkuyorum gercekten, iyi gecmezse ameliyat? yanliz basima Istanbulda. isin acigi ben daha hic yanliz Istanbula gitmedim.

Son düzenleme:
Songul68 tabi canim orasi dogruuu... simdi ameliyat kötü gecer diye hiiiic kafana takma orasini düsünpte kendi kendini korkutma canim.. eger kendine güveniyorsan yanina birisini alma ama diyorsan yok benim icindebi his var tedirginim ozaman birisini al canim.. Simdi burda 100 kiside sana olumlu yazsa etse hic birsey fark etmez canim, herkez degisik birinin zor gecer o 3 gün birisinin cok kolay gecer anliyorsun dimi...

eind goed, al goed :)

ben de tek basima gittim.revizyon ameliyati icin.refakatcim yoktu.hic istanbula gitmemistim. hastane cok konforlu hic refakatciye ihtiyac yok. 10 gün otelde kaldim.yiyeceklerimi suyumu falan stoklamistim.
alcili falan kontrole gitmesi biraz can sıkıcı bi de ilk 3 gün odadan cikmamak daraltiyor.onun dısında sorun yok.geciyor.zaten 3 gün snra disarda yemek yemeye daralinca turlamaya falan başlamistim.yani ben de korkmustum ama güzel bile gecti diyebilirim.

Kizlar ben yarin sabah turkiyeye yolculuga cikiyorum. 6 hafta buralarda olmicam, ameliyatimin sonuclarini ameliyatan 1 ay sonra insallah sizinle paylasacam( ozman donuyorum hollandaya). Simdiden ameliyat tarihi yaklasanlara bol sans diliyorum insallah cok guzel sonuclarla gorusmem uzeri diyorum. Herkeze iyi tatiller!

Iyi yoculuklar canim...

ben de tomografi çektirdim ve burun etlerimde büyüme var. ameliyatla bu giderilebiliyor. burun kemiği eğriliği...vs gibi konularda ameliyat gerçekten işe yarıyor ancak alerjilere bağlı burun etlerinin büyümesi ameliyatla halledilecek birşey değil, bilginize. Başka dr.larla da konuştum. ameliyatla burun etleri küçültülebiliyor-hatta lazerle de yapıyorlar- ancak bir süre sonra etler kendini toparlıyor ve alerjiler doğal olarak devam ediyor ve etler yine büyüyor, nefes problemi başlıyor. bunun dışındakilere ameliyat net bir çözüm ancak sadece alerjiye bağlı nefes sorunlarının tek çaresi antihistaminik ilaçlar ve alerji tedavisi. bilginize. aa, alerjiye bağlı burun eti büyümüş hallederiz.. biraz palavra yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…