- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.781
Benim kendimi ameliyata "piskolojik olarak" hazirlamama gerek yok, cünkü bu karari dünden bugüne vermedim..Her insanin kendine göre kafasinda bazi sorularlar vardir, kimine göre tuhafdir, kimine göre mantiklidir..Sonucta burda her insan "o" soruyu neden sordugunu aciklamiyor. Benimde kendime göre mantikli bir aciklamam vardir. Kimisi gelir, dün ameliyat olmustur "Ay, iyice ölülere benzedim, nezaman güneslenebilirim" kimisi Ameliyat degilde, kuaföre gidiyormus gibi yorum yapar, tavsiye eder .. Bu gibi insanlara "Ay nekadar tuhaf sorularin var" denilmiyor .. bense tek bir soru soruyorum oda hergün ameliyat olmadigim icin, az cok ameliyattan sonraki durumumu tahmin edebilmek istiyorum bu kadar insana "fazla" geliyor.. Yazikcok yazik..
Hayatim? Tuhaf mi buluyorsun? Cevap mi vermek istemiyorsun? Cevap vermek istemiyorum/veremiyorum/bilmiyorum de gec. Sonucta bu bir Forum. Insanlar buraya soru sormak, bilgilerini paylasmak icin girer .. Sorularin nekadar tuhaf olup olmadigini degerlendirmek icin degil.
No comment diyorum, baska birsey demiyorum..
canım gunah bunu bizde bılıyoruz ama bizede gunah bu kötü burun psikolojisiylede yaşanmazki:))canım elbetteki durduk yere estetik yaptırmak günah malesef ki bunu biliyoruz. ama kiminin sağlık problemi var, kimi de artık burnunun durumundan dolayı psikolojisi bozulmuş durumda, insan içine bile çıkmak istemiyor. bu durumlar haricinde belki de estetiğe yönelmek doğru değil ama yine de kişinin kararına kimse karışamaz. kim ne derse desin sen ne yapmak istiyorsan onu yap. günahı sadece seni ilgilendirir.sonuçta burnundan hoşnut değilsen, o burunla yaşayan sensin, günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez. benim bir takım sağlık sorunlarım var çok ciddi olmasa da zaman zaman tıkanıklık alerji gibi, bir de eğrilik var. ama bunların da ötesinde burnum psikolojimi etkiliyor. ilk olarak bunun için olmak istiyorum ameliyat. günahsa da önce şuan psikolojimi düşünüyorum açıkçası. Allah affetsin diyorum bir de tabi :)
canım gunah bunu bizde bılıyoruz ama bizede gunah bu kötü burun psikolojisiylede yaşanmazki:))
Merhaba arkadaslar,
Ameliyata yanliz giden yani refakatci goturmeyen arkadaslar varmi aranizda? benim ameliyat tarihim 1 agostus. o tarihlerde ameliyat olacak varmi?
Sevgicim ALLAH razi olsun iyi dileklerin icin. okadar tedirginimki. Hollandadan oraya gelecem, ameliyat olacam, hotelde kalacam yanliz basima. beni biraz urkuyor bunlar. Cesarete ihtiyacim var.
No comment diyorum, baska birsey demiyorum..
sevgicim ben zaten günlerdir ameliyatta yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım ayrıntısıyla....sende zorladın şansını.... bir laf var çok severim. olduğu kadar, olmadığı kader....
Sevgicim gercekten cok tesekkur ederim. Biraz daha cesaretlendim. Bende aynen senin dedigin gibi dusunmustum. Bol bol icecek/yiyecek ve gazete/dergiler alip bir kac gun hic odadan cikmamak icin. soylerim hemsireye aksam cikmak istiyorum diye. Bask bana onerecegin seyler varmi sevgicim? ALLAH razi olsun senden
remziyecim ama bu ameliyatkorkuyorum gercekten, iyi gecmezse ameliyat? yanliz basima Istanbulda. isin acigi ben daha hic yanliz Istanbula gitmedim.
dr ler adına da haksız rekabet burdan doktoruna karar verıp ameliyat olan o kadar cok insan var ki bunlardan bırıde benım dr secımı cok zor bı surec ınsanın kafasındakı kuskular bu surecı daha da zorlastırıyor.
Kizlar ben yarin sabah turkiyeye yolculuga cikiyorum. 6 hafta buralarda olmicam, ameliyatimin sonuclarini ameliyatan 1 ay sonra insallah sizinle paylasacam( ozman donuyorum hollandaya). Simdiden ameliyat tarihi yaklasanlara bol sans diliyorum insallah cok guzel sonuclarla gorusmem uzeri diyorum. Herkeze iyi tatiller!
OLeA cok cesaretliymişsin:)
bende istanbul a hiç gitmedim. vve gözümü cok korkutuyo
canım benim de seninkine benzer şikayetlerim vardı...aynen sabahları burnum tıkalı uyanıyordum, çok sık grip oluyordum, faranjitim vardı ve burnum çok sık tıkanıyordu..ben bişeyler olduğunu anlıyordum ama sorunum nedir hiç bilmiyordum..emre bey muayene edince burun kemiğimdeki eğrilikten iyi nefes alamadığımı teşhis etti...benim ameliyatım da septorinoplasti zaten...yani sadece rinoplasti olmadım...bence sen de tüm şikayetlerini emre beye ilet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?