emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

iyi dilkelerin için çok sağol bandajlarım çıksın fotolarımı koyacağım o zaman kendin bak, iyice düşün taşın tabii ki kafanın sürekli takıntılı olması normal ben ilk görüşmeme eylül ayında gitmiştim eylülden beri hep aklımda bu fikir vardı hele son zamanlarda yaptığım biçok şeyden zevk alamıyordum artık nasıl abarttıysam...hem ameliyat olmayı çok istiyordum hem de bir an önce olsun biitsin diyordum...bu arada çevrendekilerin desteği çok önemli sağolsun ne çok sevenim varmış onu görüdüm bana kendimi hiç yalnız ve çaresiz hissettirmediler sonra annem de çok destek oldu...zaten kendisi çok soğukkanlıdır böyle konularda...bana çok destek oldu...yanında iyi bir refakatçin ve istirahat edebileceğin rahat biryer olsun bence en önemlisi bu...benim ameliyatım beş saat sürmüş düşündükçe ürperiyorum ama bir saniye gibi geldi geçti sen en iyisi amliyathaneyi oraya yattığını ya da sana yapılacak olanları hiç düşünme onu doktoruna bırak o en iyisini üç saate olsa beş saatte olsa yapar zaten...ben burdaki yorumlardan çok fikir edindim çok destek buldum sen de aklına takılan ne varsa sor bence çünkü aklında ne varsa netleşsin...

zence bu arada bi de şu var ben muayenehanede revizyon için emre beye gelen çok kişi tanıdım ...anlatabiliyor muyum...başka doktorları bir ya da iki kere tebrübe etmiş bir sürü kişi bile soluğu emre beyde alıyor...bu bile beni etkilemişti...

Canimm senin icin cok sevindim insallah bandlarin ciktiginda dahada mutlu olursun. Benimde burnum kemikli ve onden biraz uzun ucken seklinde cunku burnumun tam ortasi biraz genis. Kendimle burnum disi cok menunum ve baskalarindan gorunusumle ilgili bu gune kadar olumlu yorumlar aldim kokrilarim sirf bu yuzden. Sen 11.inci gununde bandlarinmi var? Ben nikahimi 11 gun sonra dusunuordum ama band varsa tbko kararimi dgstirmem gerikir.

ya inan canım o anlattıgın psikolojik durumun aynılarını suan yasıyorum .aklıma gene takılmış durumda bu amelıyat işi . hiçbişi yapmak gelmıo içimden aklımda hep o amelıyat var. hiçbişiden zevk alamıyorum kendımı cok mutsuz hissdıyorum ..benımde annm destekcım saolsun. bana ol bişi olmz bu kadar korkma dıye hep destek oluo.. hayırlısı artık şu emre beyle bi görişimmm o zaman fikirlerim daha iyi oturur.burada paylaşrım düşücelerımı

ya bide ben kımseye sölemıcem olsun bıtsın mıllet öle görsun . şimdi sölersem biri olumsuz bişi falan der moralımı bozar vazgecerım falan o yuzden gerek duymuyorum. ayrıca benım sureklı baş agrılarım oluyordu mr ve tomografı cektırmiştim uzun zaman önce...migren tanısı ve burun kemiğimde egrılık cıkmıştı. hem alerjım var , hemde bazen tıkanıklık yasıyorum gece agzımdan hep nefes aldıgım için özellıkle kışın fanarjıt sureklı oluyorum. o zaman doktor bana amelıyat gunu al demişti ama ben korktugum için oralı olmadm. özellıkle banyodan cıktıktan sonra benı inanılmaz derecede alerji tutuo sureklı hapşırma , kaşınma, bogazda yanma hiseddıyorum. gıttıgımde emre beye bunlarıda anlatıcam

Merhaba arkadaslar,

ben bu forumda yeniyim. Benim ameliyatim 1 agostusde ama cok korkuyorum. Hollandada yasiyorum. Malesef hicbirini bulamadim benimle Istabula gelmek icin. Yani yanliz gelmem lazim ama bu yuzden cok tedirkinim, yani yaptirsammi yaptirmazsammi diye.
Yoksa baska bir tarihemi alsam diye.
Kafam okadar karisikki.

ayy canım seni anlıyorum haklısında...acaba ordaki hasta bakıcılar falan nasıl sorup sourşturmak lazım ... ilgililer mi?? iyice arastr tatlım

Canim benim tek diyebilcegim sey...hastanede kaldinmi ordaki hemsireler cokk seker ve cok yardim severler. Yani ben kendim ameliyat oldum refakatci olarak annemi aldim ama annemin kalkmasina bakmasina bile gerek yoktu. HEmisreler yarim saatde bir saatde bir geliyor zaten kontrol etmeye.. Hatta bu sefer kuzenimi getirdim ameliyat icin ben durdum basinda buna bile gerek yoktu...Hatta kalicak yer yoksa bile burcu hanim hotel ayarliyor muananeye yakin olan bi hotel..

Salam zence. Ben Azeri kizi. ameliyatdan bir gun once kan tahlileri yaptiriyorsun. Sonra her sey temiz cikarsa insaallah sabahi ameliyat ediyorlar. Mesela ben ameliyat olmaya gitmisdim her sey tamamdi. Roucutan atdigim icin beni ameliyyat etmediler. 6 ay sonra olucam. Dr. Nuri beyi dusunuyorum. Dr. bulmakda zorlaniyorum

Kizlar 11.inci gunse burnunda bandmi oluyo? Ben 6 gun aonra cikiyo saniyodum

ilk ameliyatsa 6 ya da yedinci gün tampon ve burnunun üzerindeki atel çıkıyor...11 günümde dikişleimi aldılar ama sanırım ilk 15 gün bantlar kalıyor...ben salı günü tekrar gideceğim sanırım o zaman tamaiyle bantları da çıkaracaklar...

canım benim de seninkine benzer şikayetlerim vardı...aynen sabahları burnum tıkalı uyanıyordum, çok sık grip oluyordum, faranjitim vardı ve burnum çok sık tıkanıyordu..ben bişeyler olduğunu anlıyordum ama sorunum nedir hiç bilmiyordum..emre bey muayene edince burun kemiğimdeki eğrilikten iyi nefes alamadığımı teşhis etti...benim ameliyatım da septorinoplasti zaten...yani sadece rinoplasti olmadım...bence sen de tüm şikayetlerini emre beye ilet...

Allaha şükür yorum yapabılıyorum yenı uyeyyım uzun zamandır takip ediyorum oncesınde burun amelıyatı dusunmuyordum ta ki buray takip edene kadar ilk tercıhım emre ılhan oldu burda yazılanlar benı çok etkıledı hatta amelıyat tarıhımı bıle aldım 14 agustos umarım erkene cekılme ımkanı olur çok heyecanlıyım korkuyorum ama su bır gercek kı burdakı yazılanlar benı çok bılgılendırdı.

kader arkadaşlarım sizden ricam olcak beni eklermisiniz fotografları çok merak edıyorum.

emre ılhan hakkında acılan butun sayfaları akıp et ben oyle yapıyorum amelıyta surecı hakkında bılgınde olur . ayrıca facebook sayfası var orda fotogaflar da var ınceleyebılırsın.

Hosgeldin canim, kizlar ben deminiki arkadasa ameliyat olacagi i anlatim bana cok salakca birsey demisimgibi bakip gulduler, senin burnunda bisey yokki dediler. Gunandir allah seni boyle yaratmis kendini degistirmek istemen bence cok sacma diyip morelimi bozdular :)). Ben zaten gunah diye yaptirm istemedim bu gune kadar, sizin bu konu uzeri dusuncelerinizi merak ediyorum.

Ya kusura bakmayin su dokunmatik telefonla bi turli duzgun yazmayi beceremiyorum

canım elbetteki durduk yere estetik yaptırmak günah malesef ki bunu biliyoruz. ama kiminin sağlık problemi var, kimi de artık burnunun durumundan dolayı psikolojisi bozulmuş durumda, insan içine bile çıkmak istemiyor. bu durumlar haricinde belki de estetiğe yönelmek doğru değil ama yine de kişinin kararına kimse karışamaz. kim ne derse desin sen ne yapmak istiyorsan onu yap. günahı sadece seni ilgilendirir.sonuçta burnundan hoşnut değilsen, o burunla yaşayan sensin, günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez. benim bir takım sağlık sorunlarım var çok ciddi olmasa da zaman zaman tıkanıklık alerji gibi, bir de eğrilik var. ama bunların da ötesinde burnum psikolojimi etkiliyor. ilk olarak bunun için olmak istiyorum ameliyat. günahsa da önce şuan psikolojimi düşünüyorum açıkçası. Allah affetsin diyorum bir de tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…