emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:)) merak etme, ameliyathaneye girişini hatırlasan bile kalkıp kaçacak ya da panik olacak halin kalmıyor. - inan bana. ben tanıyabileceğin en panik tipimdir. hemşireye 'damarıma diil etime girdi o iğne etime ilaç verilicek ölücem bbbooo' yapmıştım.
ilk önce odaya alıyorlar. sen 'amanın' derken serum takılıyor. en pis yanı oydu bence. nefret ederim damarıma birşey takılmasından. Damar lafı bile gıcık eder beni bak yine huylandım şimdi..
neyse, sonra zaten o serum yerinden sakinleştiriciyi veriyorlar. peltek birşey oluyorsun. yani bir defa iğne yapılmış gibi oluyorsun, o da iğne değil, sadece serum için damar yolu açmaları. sonr herşey oradan veriliyor. sonra seni götürüyorlar. oralar hayal meyal zaten. başında bir anestezi uzmanı, serum yerinden veriyor ilacı. aa hala görüyorum etrafı derken hooop gidiyorsun. gözlerini açtığında ise odadasın.
eh sonraki 2 gün biraz sinir tabi. halsizlik ve uyku haliyle birlikte bir huzursuzluk gelmişti bana. hem yorgun hem kıpır kıpır olmuştum. oram şişti buram biraz ağrıyor...vs derken 2-3 geçiyor. ağrılar bitince zaten iş bitmiş oluyor. sonrası 'aa güzel oldu mu' evresi. o da gittikçe güzelleşiyor.

çok tşk ederim cvpların için.içimi bi heyecan umut kapladı. umarım bende korkularımı yener amelıyat olurum tek dileğim bu... olursam emınım ki hersey cok değişcek özguven gelıcek hayatım değişcek ....

Sevgi, Olea ve Remziye Gercekten cok tesekkur ederim size. Biraz olsun cesaretlendim. Ilk defa Istanbula yanliz gidecem, ameliyat olacam etc. ALLAHin izniyle gidecem ve ameliyat olacam. hayirlisi olsun.

Kizlar bana baska onereceginiz seyler varmi?

Son düzenleme:

Sevgi, Olea ve Remziye Gercekten cok tesekkur ederim size. Biraz olsun cesaretlendim. Ilk defa Istanbula yanliz gidecem, ameliyat olacam etc. ALLAHin izniyle gidecem ve ameliyat olacam. hayirlisi olsun.

rica ederim. ne zaman ameliyat olucaksin? ben de kontrole gidicem. yardima ihtiyacin olursa elimden geleni yaparim.iyi yolculuklar. hersey umdugundan daha güzel gitsin.

Ne demek nee demek efendimmm :) seve sevee :) Kendineee cokkk iyi bak.. korkmaa biz zaten burdayiz laptopunu al wlan var zaten burdan birsey olursa biz sana elimizden geldigi kadar yardimcida oluruz :) Allah izniyle insallah sag saglim yeni burnusunla gelirsin canim... Allah emanet ol :) emre beyedee cokkk selamimi söyleee

selam arkadaslar bende 1 ay once burun ameliyati oldum burnumun sag kanadinda cokme olustu bu yuzden sola dogru yamuk gibi gorunuyor ama sag taraf sola gore daha sis bu sorunu yasayan kimse varmi gecicimi kalicimi moralim cok bozuluyor lutfen bilen biri cevap versin

tesekkur ederim gecen hafta gorustum doktorumla ama cok fazla aciklama yapmiyor kesin konusmayi sevmiyor bence aslinda burnum guzel ama sisliklerde bir orantisizlik var ayni seyi yasamis biri varmi diye cok merak ediyorum forumu surekli okuyorum ama hic denk gelmedim

emre beye olupta kötü sonuc alan oldumu burda?

ben yaklaşık bir aydır bu forumda emre beyin hastalarıni ve yorumlarını takip ediyorum... Memnun olmayan kimseyi görmedim, gördüğüm burunlar da harika... Herkese özel ayrı bir burun yapıyor yakışanı yapıyor yani. Ben çok güvenerek gittim ameliyatımı oldum nefes problemim kalmadı.... Burun şeklime gelince hala şişlerim var biraz sabretmem gerekiyor. Daha 16 günlük oldum. Bir ay tamamlama gerekiyor. Ama şimdiden belli güzel bir burnum olacak allahın izni ile.

kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıo yaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim(((((((((((

kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıo yaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim(((((((((((

evet ben :) benim kalin deriliydii sisiklerin inmeside tam 6 ay sürdüü..zaten emre beyde 6 ay demisti tamda 6 ay icinde yavas yavas inip sona erdii :) Ne konuda yardim edelim sana ? onu söyle elimizden geldigi kadariyla yardim ederiz cnm.

Yakisir :):) ben ozamanlar kayit oldugumda forumda galiba 650 sayfa vardii simdi yalan olmasin ama asaga yukari 650 lerdeydii galiba ben üye oldugumda ve bi yaz tatilinde (bizim almanyada 6 hafta) bütün yaz tatilimi bu forumda gecti ve bütün safalari teker teker okudum. Emre beyin videolarini izledim. Ve gercekten okadar cesaret ettimki 7. ayda doktoru arayip randevumu veee ameliyat günümüde aldim.. Daha ne doktorlar konustum ne fikir aldim..direk arayaip ameliyat günümüde belirledim. Türkiyeden geldigim gibi doktorla görüstüm ve tamam budur dedim. Annemler karsi ciksada korksalarda (simdi dogruya dogruu okadar doktor var görüyoruzz ne hatalar yapiyorlar burunlarda (görünülen köye kilavuz gerekmez) ve insan ister istemez korku sariyor. Kimseyi dinlemeden ameliyatimi oldu ve okadar mutluyumki iyiki bu doktoru secmisim iyiki bu emre bey gibi bi doktoru buldum.. Okadar sansliyimkii daha dogrusu herkezi sansli buluyorum. Yapmacik degil burunlar herkezin yüzüne yakisan burunlar yapiyor (en önemlisi budur) ve gittigin zaman seni sonuna kadar dinleyip nasil bi burun istedigini anliyor. Ve benim icin en önemlisi kendi fikirlerinide emre bey dile getiriyor (mesela: biraz kalkik olsun daha hos durur, diyor) Kendi kafasina göre takilan bi doktor degil, photoshopla yapip sonra bambaska bi burunla karsilasmazsin... bazi doktorlarda oldugu gibi :) Bi doktor sana güven veriyorsa birde ispatlanmis burunlarda görüyorsan o sana dahada güvence veriyor. Ben ozamanlar muananeye gittigimde okadar cici arkadaslarla tanistimkiii insanin icini rahatlatiyor.. Ameliyatdan sonra Insan yeni burnunu gördümü bile (kanli manli olsada) mutlu oluyorsun.. Sisikligi bile ayri güzellik katiyor. Tek gerek sey SABIRRR .. Ve gercekten inclersenn herkez kusur bulur.. Mankenler bile dört dörtlük ama yakina gel incele ondada kusur bulursun :) Kizlar insallah herkezin burnu istedigi gibi olmustur... böyle anlatiyim dedim insallah yeni olcak arkadaslara yardimci olmusumdurr :) biraz cesaret vermisimdir.. emin olun o photoshopdan gördügünüz burnunuz, ameliyatdan sonra daahaaada güzel olucakk o fotograftannn daha güzelll :)

tşk ederim cvbın için... benım korkum allah korusun bi aksilik cıkar ise revizyon olma gibi bi durum olur ise ücret konusu ne oluyor? cunkı bazı doktorlar kendılerı yaptıgı burunda sorun cıkar ise ücret talep edıyorlar yada hatalarını kabul etmıyorlar... sonucta bu amelıyat için hem madde özlliklede manevi kayıplar cok. bide revizyonluk bi durum olur ise bu dahada buyuk bi sıkıntı önemlı olan doktorun hastasına sahıp cıkması bence. yaptıgı bir hata var ise kabul etmesi ve hatasını eniyi şekilde telafı etmesi diye düşünüyorum. bunlar dolayı aklımda herhangi bir şüphe bir soru doktor ile kalsın istemıyorum. sizin deneyımlerınızdenfikirlerinizden yaralanmak istiyorum. saolun sordugum sorularda yanıtsız kalmıyor. cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…