- 24 Kasım 2011
- 208
- 24
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.801
kızlar tekrardan amelıyat olanlar cok cok gecmiş olsun:) darısı başımaa aminn:))benım tek korkum nasıl narkozun etkisi ? bide o amelıyathaneyı görmek istemıyorum korkudan falan vazgecerım diye.BENI odada bayıltıp götürsünler istiyorum yaaa
çok tşk ederim cvpların için.içimi bi heyecan umut kapladı. umarım bende korkularımı yener amelıyat olurum tek dileğim bu... olursam emınım ki hersey cok değişcek özguven gelıcek hayatım değişcek ....:)) merak etme, ameliyathaneye girişini hatırlasan bile kalkıp kaçacak ya da panik olacak halin kalmıyor. - inan bana. ben tanıyabileceğin en panik tipimdir. hemşireye 'damarıma diil etime girdi o iğne etime ilaç verilicek ölücem bbbooo' yapmıştım.
ilk önce odaya alıyorlar. sen 'amanın' derken serum takılıyor. en pis yanı oydu bence. nefret ederim damarıma birşey takılmasından. Damar lafı bile gıcık eder beni bak yine huylandım şimdi..
neyse, sonra zaten o serum yerinden sakinleştiriciyi veriyorlar. peltek birşey oluyorsun. yani bir defa iğne yapılmış gibi oluyorsun, o da iğne değil, sadece serum için damar yolu açmaları. sonr herşey oradan veriliyor. sonra seni götürüyorlar. oralar hayal meyal zaten. başında bir anestezi uzmanı, serum yerinden veriyor ilacı. aa hala görüyorum etrafı derken hooop gidiyorsun. gözlerini açtığında ise odadasın.
eh sonraki 2 gün biraz sinir tabi. halsizlik ve uyku haliyle birlikte bir huzursuzluk gelmişti bana. hem yorgun hem kıpır kıpır olmuştum. oram şişti buram biraz ağrıyor...vs derken 2-3 geçiyor. ağrılar bitince zaten iş bitmiş oluyor. sonrası 'aa güzel oldu mu' evresi. o da gittikçe güzelleşiyor.
Kizlar ben yarin sabah turkiyeye yolculuga cikiyorum. 6 hafta buralarda olmicam, ameliyatimin sonuclarini ameliyatan 1 ay sonra insallah sizinle paylasacam( ozman donuyorum hollandaya). Simdiden ameliyat tarihi yaklasanlara bol sans diliyorum insallah cok guzel sonuclarla gorusmem uzeri diyorum. Herkeze iyi tatiller!
[/QUOşimdiden çok geçmiş olsun...umarım güzel haberlerle dönersin...bol şanslar...
Sevgi, Olea ve Remziye Gercekten cok tesekkur ederim size. Biraz olsun cesaretlendim. Ilk defa Istanbula yanliz gidecem, ameliyat olacam etc. ALLAHin izniyle gidecem ve ameliyat olacam. hayirlisi olsun.
Kizlar bana baska onereceginiz seyler varmi?
kesin olarak ne zaman ameliyat olucaksınSevgi, Olea ve Remziye Gercekten cok tesekkur ederim size. Biraz olsun cesaretlendim. Ilk defa Istanbula yanliz gidecem, ameliyat olacam etc. ALLAHin izniyle gidecem ve ameliyat olacam. hayirlisi olsun.
Sevgi, Olea ve Remziye Gercekten cok tesekkur ederim size. Biraz olsun cesaretlendim. Ilk defa Istanbula yanliz gidecem, ameliyat olacam etc. ALLAHin izniyle gidecem ve ameliyat olacam. hayirlisi olsun.
emre beyemi oldunuzselam arkadaslar bende 1 ay once burun ameliyati oldum burnumun sag kanadinda cokme olustu bu yuzden sola dogru yamuk gibi gorunuyor ama sag taraf sola gore daha sis bu sorunu yasayan kimse varmi gecicimi kalicimi moralim cok bozuluyor lutfen bilen biri cevap versin
emre beyemi oldunuz
geçmiş olsun önceikle. forumdan takip ettiğim kadarıyla burun işi emek işi. sabırlı olmak gerekiyor.doktorunuzla knştunuz mu o nediyor?hayir ben izmirde oldum baska doktora
emre beye olupta kötü sonuc alan oldumu burda?
kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıoyaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim (((((((((((
ben yaklaşık bir aydır bu forumda emre beyin hastalarıni ve yorumlarını takip ediyorum... Memnun olmayan kimseyi görmedim, gördüğüm burunlar da harika... Herkese özel ayrı bir burun yapıyor yakışanı yapıyor yani. Ben çok güvenerek gittim ameliyatımı oldum nefes problemim kalmadı.... Burun şeklime gelince hala şişlerim var biraz sabretmem gerekiyor. Daha 16 günlük oldum. Bir ay tamamlama gerekiyor. Ama şimdiden belli güzel bir burnum olacak allahın izni ile.
tşk ederim cvbın için... benım korkum allah korusun bi aksilik cıkar ise revizyon olma gibi bi durum olur ise ücret konusu ne oluyor? cunkı bazı doktorlar kendılerı yaptıgı burunda sorun cıkar ise ücret talep edıyorlar yada hatalarını kabul etmıyorlar... sonucta bu amelıyat için hem madde özlliklede manevi kayıplar cok. bide revizyonluk bi durum olur ise bu dahada buyuk bi sıkıntı önemlı olan doktorun hastasına sahıp cıkması bence. yaptıgı bir hata var ise kabul etmesi ve hatasını eniyi şekilde telafı etmesi diye düşünüyorum. bunlar dolayı aklımda herhangi bir şüphe bir soru doktor ile kalsın istemıyorum. sizin deneyımlerınızdenfikirlerinizden yaralanmak istiyorum. saolun sordugum sorularda yanıtsız kalmıyor. cok teşekkür ederim.ben yaklaşık bir aydır bu forumda emre beyin hastalarıni ve yorumlarını takip ediyorum... Memnun olmayan kimseyi görmedim, gördüğüm burunlar da harika... Herkese özel ayrı bir burun yapıyor yakışanı yapıyor yani. Ben çok güvenerek gittim ameliyatımı oldum nefes problemim kalmadı.... Burun şeklime gelince hala şişlerim var biraz sabretmem gerekiyor. Daha 16 günlük oldum. Bir ay tamamlama gerekiyor. Ama şimdiden belli güzel bir burnum olacak allahın izni ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?