- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.821
kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıoyaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim (((((((((((
rica ederim. ne zaman ameliyat olucaksin? ben de kontrole gidicem. yardima ihtiyacin olursa elimden geleni yaparim.iyi yolculuklar. hersey umdugundan daha güzel gitsin.
kesin olarak ne zaman ameliyat olucaksın
Ne demek nee demek efendimmm :) seve sevee :) Kendineee cokkk iyi bak.. korkmaa biz zaten burdayiz laptopunu al wlan var zaten burdan birsey olursa biz sana elimizden geldigi kadar yardimcida oluruz :) Allah izniyle insallah sag saglim yeni burnusunla gelirsin canim... Allah emanet ol :) emre beyedee cokkk selamimi söyleee
almanyadan tanidigimiz 2300 euroya oldu, ulasim ücreti elbette haric)))
tek mi geliceksin cnm? istiosan iş çıkışı gelirim ziyaretine. neye ihtiyacın var ne var ne yok diye yoklarım seni canımZence cim insALLAh 1 agostus:)
remziye canım cok begendım burnunu. ismini bi yere yazdım gittigimde senın burnunu hande melegın burnunu bi kaç kişi daha var onları sölicem emre beye:)))evet ben :) benim kalin deriliydii sisiklerin inmeside tam 6 ay sürdüü..zaten emre beyde 6 ay demisti tamda 6 ay icinde yavas yavas inip sona erdii :) Ne konuda yardim edelim sana ? onu söyle elimizden geldigi kadariyla yardim ederiz cnm.
fiyat tüm burunlarda aynı diye bılıyorum canımFiyatlar aslında normal ama benim burnum sorunlu olduğu için herhalde en yüksek fiyatlandırmayı uygularlar :)) Burnumda eğrilik ve ayrıca sağ tarafında çok etkilemese de kemik var(
bende yaptırmak istiyorum ama biraz daha zamanı var:)bende ocakta yaptirmak istiyorum
ve yorumlarinizi okudukca dahada cesaretlendiriyor beni
sizce kac hafta once gidip randevu almam lazim
bende yaptırmak istiyorum ama biraz daha zamanı var:)
asdfgh87
Ben sadece burun deliklerimi daraltırmak istiyorum bu kadar basit bir işlem için 6000 tl veremem .
benımde öyle bi operasyon olucak ama sankı cok zormuş gibime gelıyor nedense ..başarısız operasyon olmasından korkuyorum. burun deliklerini daraltan oldu mu hiç
emre ilhan tabıkıdeUmarım güzel geçer canım ,istediğin gibi olur .Sen kime yaptırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?