emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıo yaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim(((((((((((

Bu forumda bildiğim kalın derili olan sevgi1980, nazlı1991 ve bisi nickli arkadaş vardı. Çok var ama isimleri aklıma gelmiyo canım Emre beyin sayfasını farkettiğin okuduğun için bile şanslısın. Memnun olmayan birini ben görmedim daha... sonuçta el becerisi çok iyi o yüzden herkese güzel burun yapıyo. Emre bey senin burnunu yaparken yeteneğini kaybedecek değil ya:)) Sakın korkma

Remziyecim ALLAH razi olsun hepinizden. gercekten cok iyisiniz. laptopu goturecem insALLAH. Emre beye selam soylerim canim. Rabbime emanet ol

Arkadaşlar burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdim, internetten bakındım, Emre İLHAN ı çok methediyorlar.

Bende bu doktorda olmak istiyorum açıkcası ama ücreti konusunda hiçbir bilgi edinemedim.

Olanlar fiyat bilgisi verebilirmi acaba ?

2300 Euro 5300 civarı bir tutara tekabül etmekte.

Ulaşım gibi bir problemim yok, Bağdat Caddesi üzerinde benim iş yerimde, ama fiyat konusunu bilmeden gidip konuşmak istemedim.

Acaba Almanyadaki tanıdığınız ne zaman ameliyat oldu bilginiz var mı ?

Çok eski bir zaman dilimi ise zam yapmış olabilir diye düşünüyorum.

Cevap için teşekkürler.

valla bu tanidik asagi yukari 1 ay önce ameliyat oldu. bence pazarlik etmistir.
karsi karsiya olundugunda belki fiyatta indirim yapiyordur.

evet ben :) benim kalin deriliydii sisiklerin inmeside tam 6 ay sürdüü..zaten emre beyde 6 ay demisti tamda 6 ay icinde yavas yavas inip sona erdii :) Ne konuda yardim edelim sana ? onu söyle elimizden geldigi kadariyla yardim ederiz cnm.
remziye canım cok begendım burnunu. ismini bi yere yazdım gittigimde senın burnunu hande melegın burnunu bi kaç kişi daha var onları sölicem emre beye:)))

Fiyatlar aslında normal ama benim burnum sorunlu olduğu için herhalde en yüksek fiyatlandırmayı uygularlar :)) Burnumda eğrilik ve ayrıca sağ tarafında çok etkilemese de kemik var (

bende ocakta yaptirmak istiyorum
ve yorumlarinizi okudukca dahada cesaretlendiriyor beni
sizce kac hafta once gidip randevu almam lazim
bende yaptırmak istiyorum ama biraz daha zamanı var:)
asdfgh87
Ben sadece burun deliklerimi daraltırmak istiyorum bu kadar basit bir işlem için 6000 tl veremem .
benımde öyle bi operasyon olucak ama sankı cok zormuş gibime gelıyor nedense ..başarısız operasyon olmasından korkuyorum. burun deliklerini daraltan oldu mu hiç

Umarım güzel geçer canım ,istediğin gibi olur .Sen kime yaptırcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…