emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

basarili olabildinmmi. Resimleri nasil gorebilirim?

Gercekten 41 kere MASALLAH bir burun bir insani bu kadar guzellestirir vede degistirir. Kac kere baktim onceki sonraki resimlerine halen o iki insanin sen olduguna inanasim gelmyor.

Gercekten 41 kere MASALLAH bir burun bir insani bu kadar guzellestirir vede degistirir. Kac kere baktim onceki sonraki resimlerine halen o iki insanin sen olduguna inanasim gelmyor.
canimcim cokk tsk ederim begendine sevindim:) efet cok degisdim bu degisimdednde cokk mutluyum...herkesin bakis acisi daha bi degisdi..kisaca derler ya kadinin fendi herseyi yendi diye:) beni meger engelleyen teksey burnummus:) iykide olmusum ameliyatimi emre beye.:)

acelya bende senın burnunu cokkkk coooookkkkk begenıyorummmmmmmmmmm super olmuş darısı başımaa:)

E_61 sen Emre beyemi ameliyat oldun. Resimlerini nasil gorebilirim bir mahsuru yoksa bende ameliyat dusunuyorum kendisine ama arastirma asamasindayim.

Arkadaslar birkac kisinin yorumunda goruyorum, Atel ciktiktan sonra. Bende burun ameliyati dusundugum icin suan doktor arastirmasindayim ama benim burdan okudugum kadariyla atel i birtek kullanan bir doktor var ismini vermiyecegim ama kendisine ait ozel teknikle calisiyor. Benmi yanlis biliyorum yoksa bu atel farkli birseymi?

Insallah ayni duygulari banada yasamak nasip olur. Ben suan arastirma icersindeyim vede yurt disinda kaliyorum ama bu sefer niyetliyim InsAllah bu gelisimde burun ameliyati olmaya ama olabildgimce okuyup arastirma yapmaya calisiyorum. Gule gule en guzel gunlerde kullan burnunu darisi basima InsAllah vede her istiyene.

benımde senınle aynı cnm.tek fark ben ince deriliyim. bende olmak istıyorum olucam inş. olursam eger burdan payşaırım herseyı

Merhabalar arkadaşlar; bende doktor arayışı içerisindeyim eleye eleye en sona Muhammet DİLBER ve Emre İLHAN kaldı bu sene sonuna kadar ameliyat olacağım kararlıyım :)

Burnumun durumu şu burun deliklerim baş parmağımım ucunun girebileceği büyüklükte :S
Ayrıca eğri ve sağ tarafımda kemik ver eğrilik çok net belli oluyor, "L" şeklinde gibi :) Ço büyük bir nefes sorunum yok sadece horlama var :)

Forumdan araştırdığım kadarıyla kararsız kaldığım konular şunlar Muhammet bey KBB doktoru yaptığı burunlarda çok doğal fakat burun deliklerine fazla dokunmuyormuş herhalde, şikayetçi olanı duymadım...
Emre bey'in yaptığı burunların bazılarında fazla kavis var gibi estetik olduğu belli oluyor sanki yoksa ben estetik olduğunu bildiğimden mi ön yargılı davranıyorum anlayamadım :)
Ayrıca Muhammet bey ameliyat öncesi tasarım yapmıyormuş Emre bey ise yapıyor ama burada aklıma takılan soru Emre bey'e estetik yaptıran arkadaşların burnu acaba ameliyat öncesi yapılan tasarımla uyuşuyor mu?
Yoksa tasarım sadece prosedür mü? Emre bey aynı zamanda KBB doktoru mudur? Bir videosunda spiker kbb doktoru olduğunu söyledi de pek kendinden emin değildi ama :)

Burnunda bariz belli eğriliği olup ameliyat olan birilerinin fotoğraflarını görebilsem daha iyi olabilir böyle biri var mıdır?

En yakın zamanda bu iki doktor ile de görüşeceğim.

sazsaziye ben daha yeni Emre Bey'e ameliyat oldum ben de çok araştırdım, yaptıran insanlarla konuştum, fotograflara baktım, tanıştım vs. en son Emre Bey'e karar verdim bir tane şikayet duymadım. Yaptığı burunları hem estetik olarak güzel buldum ve hem doğal durduğunu gördüm. Herkes aynı aşamalardan geçiyor. Burada albümü olan arkadaşlar var onları ekle öncesi sonrası gör bence. Son karar tabi ki senin. Bu arada Emre Bey KBB uzmanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…