- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.861
emre beye revizyon fiyatlarını bilen varmı
emre beye revizyon fiyatlarını bilen varmı
Merhaba kizlar... bende bir Dr. Emre Ilhan hastasiyim ve bu durumdan cok memnunum... 19 subat 2009 tarihinde burnumdan ameliyat oldum. Iki yil gecti... sanki bu burunla dünyaya gelmisim gibi hissediyorum kendimi... cok dogal... ve ben estetik oldugunu söylemedigim sürece kimse anlamiyor... tam istedigim gibi bir sonuc cikti ortaya... emre beye ameliyat olanlar listesindede ikinci siradaki profil benim... profilimde resimlerim var isterseniz bakabilir ve bana sorularinizi sorabilirsiniz...
herkese gönül rahatligiyle emre beyi tavsiye ediyorum... ilk baslarda benim aklimdada cok isim vardi ama bu forum sayesinde dogru karari verdim ve iki arkadas gittik ameliyatimizi olup geldik...
kizlar bende 10.07.2010 tarihinde ameliyat oldum emre ilhana....yaz olmasina ragmen iyi gecdi ameliyatim..tam 6 saat sürmesina ragmen sonucdan oldukca memnunum...findik gibim artik ve cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkk:)) yeni resimler ozel lbumumde mevcutt mucuksssss....
canimcim cokk tsk ederim begendine sevindim:) efet cok degisdim bu degisimdednde cokk mutluyum...herkesin bakis acisi daha bi degisdi..kisaca derler ya kadinin fendi herseyi yendi diye:) beni meger engelleyen teksey burnummus:) iykide olmusum ameliyatimi emre beye.:)Gercekten 41 kere MASALLAH bir burun bir insani bu kadar guzellestirir vede degistirir. Kac kere baktim onceki sonraki resimlerine halen o iki insanin sen olduguna inanasim gelmyor.
acelya bende senın burnunu cokkkk coooookkkkk begenıyorummmmmmmmmmm super olmuş darısı başımaa:)canimcim cokk tsk ederim begendine sevindim:) efet cok degisdim bu degisimdednde cokk mutluyum...herkesin bakis acisi daha bi degisdi..kisaca derler ya kadinin fendi herseyi yendi diye:) beni meger engelleyen teksey burnummus:) iykide olmusum ameliyatimi emre beye.:)
yagmurminel resim beklıyoruz ona göre cnmmmmmmmmmm
bi aksılık olmazsa ziyarete gelırım:) iş günüme denk gelırsede tamponların cıkması için falan daha burda olucaksın istersen h.sonuna gelırım yanına yardıma ihtiyacınolursada cekınme
Zencecim cok tesekkur ederim canim. Sen Istanbuldami kaliyorsun, sen ameliyat oldunmu?
hadi hayırlısı cnmmcanikom benim burnum hala şiş ve yüzümdede şişliklerim var.... Onun dışında sıkıntım yok. En kısa sürede yayınlayacaım....
Merhaba kizlar,
Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..
merhaba derya1988, bende yurtdisinda yasiyorum, 31 ekimde Istanbula yolcuyum ameliyat icin
sana birsey sorabilirmiyim? ben 8 gun kalabilecegim istanbulda, senin atelin kacinci gun cikti ve ten rengindeki bandaj kac gun kaliyor
ve sen kendinmi çikardin??
canimcim cokk tsk ederim begendine sevindim:) efet cok degisdim bu degisimdednde cokk mutluyum...herkesin bakis acisi daha bi degisdi..kisaca derler ya kadinin fendi herseyi yendi diye:) beni meger engelleyen teksey burnummus:) iykide olmusum ameliyatimi emre beye.:)
benımde senınle aynı cnm.tek fark ben ince deriliyim. bende olmak istıyorum olucam inş. olursam eger burdan payşaırım herseyıcoook tesekkürler!! bende cok hafif kemer vardi, burun ucu top gibi yuvarlak ve sarkikti, yandan burun delikleri asiri görünüyordu. ben kalin derili degildim cok sükür. burnum hala sis ve tas gibi sert ama hic belli olmuyor. ameliyattan 2 ay sonra göze batan sislikler indi
çok tesekkur ederım ınsallah kurtuluruz.umudumuz revizyon ...grsz..
Merhabalar arkadaşlar; bende doktor arayışı içerisindeyim eleye eleye en sona Muhammet DİLBER ve Emre İLHAN kaldı bu sene sonuna kadar ameliyat olacağım kararlıyım :)
Burnumun durumu şu burun deliklerim baş parmağımım ucunun girebileceği büyüklükte :S
Ayrıca eğri ve sağ tarafımda kemik ver eğrilik çok net belli oluyor, "L" şeklinde gibi :) Ço büyük bir nefes sorunum yok sadece horlama var :)
Forumdan araştırdığım kadarıyla kararsız kaldığım konular şunlar Muhammet bey KBB doktoru yaptığı burunlarda çok doğal fakat burun deliklerine fazla dokunmuyormuş herhalde, şikayetçi olanı duymadım...
Emre bey'in yaptığı burunların bazılarında fazla kavis var gibi estetik olduğu belli oluyor sanki yoksa ben estetik olduğunu bildiğimden mi ön yargılı davranıyorum anlayamadım :)
Ayrıca Muhammet bey ameliyat öncesi tasarım yapmıyormuş Emre bey ise yapıyor ama burada aklıma takılan soru Emre bey'e estetik yaptıran arkadaşların burnu acaba ameliyat öncesi yapılan tasarımla uyuşuyor mu?
Yoksa tasarım sadece prosedür mü? Emre bey aynı zamanda KBB doktoru mudur? Bir videosunda spiker kbb doktoru olduğunu söyledi de pek kendinden emin değildi ama :)
Burnunda bariz belli eğriliği olup ameliyat olan birilerinin fotoğraflarını görebilsem daha iyi olabilir böyle biri var mıdır?
En yakın zamanda bu iki doktor ile de görüşeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?