emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre bey revizyonlara baya fiyat istiyor fakat bu fiyatlar (8000-12000) sadece başka doktorların yaptığı burunlar için mi geçerli yoksa Emre beyin kendi yaptığı burunlar içinde mi geçerli? Kendi yaptığı burunlara daha düşük ücret alması gerekmez mi? Ayrıca ameliyat sonrası oluşabilecek sorunlar için ne kadar bir süre ücretsiz garanti alabiliyoruz?

ilk ameliyatını emre bey yaptıysa ve herhangi bi sorunun varsa revizyon icin hastane ve malzeme parası dısında para almıyo emre bey. agustosta revizyon ameliyatım var, aynı seyi sordum bende, emre bey de ben bir hastadan bir kere para kazanırım demisti. hastane masrafı falanda ortalama 400-500 civarındaymıs, bi sorun olursa yeniden bi ameliyat ücreti ödemiyosun yani. bu arada ben ilk ameliyatımı emre beye olmamıstım, yanlıs anlasılmasın simdi. ayrıca bildigim kadarıyla ameliyattan sonra 2 seneye kadar ücretsiz kontrole gidebiliyosun.

kızlar, geçen cuma benim Emre bey ile randevum vardı. yaptığı burunları geçtim, koydum bir kenara birkere gerçekten kenindne emin ve güvenilir bir doktor olduğu her halinden belli. ben revizyon olacağım için 1 ay önceden randevumu anca yer bularak o güne aldım ve gittim. duyduğum fiyat ile ağzım açık kalsada emre bey bana o güveni verdiği için ve herşeyden önce sağlığım önemli oldu için önemsemedim. birkere kesinlikle pazarlık payı ok bunu unutmayın! revizyon daha yüksek normal ilk yapılan ameliyatlara nazaran. normal bir burun 6.000 bana 9.500 dedi mesela emre bey. fiyatlarda değişiklik olmadığını söylediği için gönül rahatlığı ile deşifre ediyorum, yoksa böyle birşey yapmam diğer aşamalara gelince; bu cuma yani bir hafta sonrasına tekrar davet etti beni, bu görüşmedede progrma üzerinden yapılacak buruna bakacağız ve sanırım muayene olacağım. bunun ücretide 300tl. tabi bu tutar ameliyat olduğumda verdiğim tutardan düşülecek. yani ilk ameliayat olacak olan arkadaşlar, 6.000 gözden çıkartsın, nisandada zaten zam gelecekmiş. ameliyat günüm eğer bir iptal ve boşalma olmaz ise kasım olarak belirlendi :):) ben emre beye gerçekten çok güveniyorum, inş herşey yolunda gider ve bu sefer herşey güzel olur

cok öneml, bı konuya değinmişsin bende bunları merak edıyorum. diyelim ki emre beye amelıyat olduk ve sorun oluştu bunun arkasında duruyormu hastasının yanında oluyormu? bunlar cok önemlı arkadaslar cunkı bazı doktorlar arkasında durmuyor.

tekrardan mı zam gelıcek aman allahımmm :)))

en cok merak ettıgım soruya cevap geldi cooookkkk tşklerrr

emre bey acıbadem hastanesınde yapıyor degılmı amelıyatlarını? hangı acıbadem hastanesınde ? benım amelıyatım 14de eyulul 3 de ıs bası yapıcam o zamana kadar toparlanır mıyım? ayrıca amelıyat sonrası ne gıbı zorluklar yasanıyor nefes alma problemı dısında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…