- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.881
bende canım burun deliklerimden ve kemerimden şikayetcıyım. emre bey kavis durumunu sana bırakıyor diye bılıyorum. kavis istersen yapar istemezsen yapmaz cnm yaa.. bende emre beyi düşünüyorum hayırlısı artıkMerhabalar arkadaşlar; bende doktor arayışı içerisindeyim eleye eleye en sona Muhammet DİLBER ve Emre İLHAN kaldı bu sene sonuna kadar ameliyat olacağım kararlıyım :)
Burnumun durumu şu burun deliklerim baş parmağımım ucunun girebileceği büyüklükte :S
Ayrıca eğri ve sağ tarafımda kemik ver eğrilik çok net belli oluyor, "L" şeklinde gibi :) Ço büyük bir nefes sorunum yok sadece horlama var :)
Forumdan araştırdığım kadarıyla kararsız kaldığım konular şunlar Muhammet bey KBB doktoru yaptığı burunlarda çok doğal fakat burun deliklerine fazla dokunmuyormuş herhalde, şikayetçi olanı duymadım...
Emre bey'in yaptığı burunların bazılarında fazla kavis var gibi estetik olduğu belli oluyor sanki yoksa ben estetik olduğunu bildiğimden mi ön yargılı davranıyorum anlayamadım :)
Ayrıca Muhammet bey ameliyat öncesi tasarım yapmıyormuş Emre bey ise yapıyor ama burada aklıma takılan soru Emre bey'e estetik yaptıran arkadaşların burnu acaba ameliyat öncesi yapılan tasarımla uyuşuyor mu?
Yoksa tasarım sadece prosedür mü? Emre bey aynı zamanda KBB doktoru mudur? Bir videosunda spiker kbb doktoru olduğunu söyledi de pek kendinden emin değildi ama :)
Burnunda bariz belli eğriliği olup ameliyat olan birilerinin fotoğraflarını görebilsem daha iyi olabilir böyle biri var mıdır?
En yakın zamanda bu iki doktor ile de görüşeceğim.
hersey dahil 6000 tl eger revizyon deılse. revizyonda fiyatlar farklıkızlar emre beyin ameliyat fiyatı nedir .
bende olmak istiyorum ama yüksekse eğer fiyatı sanırım olamıycam
hangi doktor merak ettımdearkadaslar burun estetigi yaptrcam iki ay sonra doktorum 1000 tl dedi numune hastanesinde szce numune ne kadar guvenli_?
cemre canım az kaldııııı heyecan artmıştır sende ister istemezzzzzzzzz. insan son gunlerde daha bi fena olur ama hiç merak etme hersey cok guzel olucak bundan emınım.hadı hayırlısı :)))
bugün yazılan tüm mesajlar, arkadaş eklemeler vb her şey silinmiş arkadaşlar haberiniz olsun.
cnm merveyle randevu alıcaktık daha dogrusu ben alıcaktım ama aksilik cıktı babam bacagını kırdı cok kötü.platin taklcak yarında amelıyat olucak.hersey yoluna girsin öyle arıcam emre beyızence sizin ameliyat tarihiniz belli oldu mu canım...
cnm merveyle randevu alıcaktık daha dogrusu ben alıcaktım ama aksilik cıktı babam bacagını kırdı cok kötü.platin taklcak yarında amelıyat olucak.hersey yoluna girsin öyle arıcam emre beyı
cnm merveyle randevu alıcaktık daha dogrusu ben alıcaktım ama aksilik cıktı babam bacagını kırdı cok kötü.platin taklcak yarında amelıyat olucak.hersey yoluna girsin öyle arıcam emre beyı
ya çok korkuyorum çok kararsızım benim aşırı kemerli bir burnum yok burnumda et var geceleri artık nefes almakta zorlanıyorum eti aldırmam şart alınıncada rahatsız olduğum bikaç yerinide düzeltsin istiyorum ama bi türlü doktor konusunda karar veremedim ya daha kötü olursa diye korkuyorum :26:
Kizlaaaar, burnusum bugun tam 4 aylik. Resim eklemeye calistim ama olmadi nedense.
Nice mutlu yillara canim burnucugum, hayatima guzellik kattin, gunesim oldun, beni mutlu ettin. Umarim senle nice yillar geciririz. Hayatimda verdigim en iyi kararlardan birisin. Allahima bin sukurler olsunki, karsimada Emre Beyi cikardi. Darisi herkesin basina, istedigi buruna sahip olmayi nasip etsin Allahim. BU mubarek gunlerde Allahim insallah beni affeder, ama bugun olsun bugun yine yaptirirdim.
I am so Happy!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?