emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende canım burun deliklerimden ve kemerimden şikayetcıyım. emre bey kavis durumunu sana bırakıyor diye bılıyorum. kavis istersen yapar istemezsen yapmaz cnm yaa.. bende emre beyi düşünüyorum hayırlısı artık

cemre canım az kaldııııı heyecan artmıştır sende ister istemezzzzzzzzz. insan son gunlerde daha bi fena olur ama hiç merak etme hersey cok guzel olucak bundan emınım.hadı hayırlısı :)))

merhaba arkadaşlar bende Dr. Emre İlhan'a ameliyat olmaya karar verdim forumda birçok kişi memnun. malum doktor seçimi çok önemli fakat ben Ankara'da ikamet ediyorum. ameliyat bittikten sonra yolculuk sorun olur mu ki ?

arkadaslar burun estetigi yaptrcam iki ay sonra doktorum 1000 tl dedi numune hastanesinde szce numune ne kadar guvenli_?

cnm merveyle randevu alıcaktık daha dogrusu ben alıcaktım ama aksilik cıktı babam bacagını kırdı cok kötü.platin taklcak yarında amelıyat olucak.hersey yoluna girsin öyle arıcam emre beyı

canım dediğin gibi herşey yoluna girsin alıcaz inşallah randevumuzu artık yeter bu kadar beklediğimiz....

ya çok korkuyorum çok kararsızım benim aşırı kemerli bir burnum yok burnumda et var geceleri artık nefes almakta zorlanıyorum eti aldırmam şart alınıncada rahatsız olduğum bikaç yerinide düzeltsin istiyorum ama bi türlü doktor konusunda karar veremedim ya daha kötü olursa diye korkuyorum :26:

cnm merveyle randevu alıcaktık daha dogrusu ben alıcaktım ama aksilik cıktı babam bacagını kırdı cok kötü.platin taklcak yarında amelıyat olucak.hersey yoluna girsin öyle arıcam emre beyı

çok geçmiş olsun babana...umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...siz de inşallah en uygun zamana ameliyat tarihi alırsınız...hadi bakalım haberlerinizi bekliyoruz burdan...bir an önce olun ve iyileşin:)

heaven senin de benim gibi burnundan sağlık problemin varsa emre bey bu anlamda çok iyi bir tercih...çünkü muayenehanesinde başka doktor ve hatta profesörlere ameliyat olup memnun kalamayıp soluğu emre bey de almış hastalar gördüm...o yüzden hem sağlık problemini giderebilecek hem de burnunu cillop gibi yapacaktır emre bey:)benim de burun kemiğimde eğrilik vardı ve iyi nefes alamıyordum sabahları burnum tıkalı uyanıyordum....çok şükür 15. günümden beri çok iyi nefes alıyorum...ben emre beye gelip te daha kötüsünü yaşayan kimse duymadım...sen de kendisiyle bir görüş konuş...umarım kendin için en doğru kararı verirsin...

Kizlaaaar, burnusum bugun tam 4 aylik. Resim eklemeye calistim ama olmadi nedense.

Nice mutlu yillara canim burnucugum, hayatima guzellik kattin, gunesim oldun, beni mutlu ettin. Umarim senle nice yillar geciririz. Hayatimda verdigim en iyi kararlardan birisin. Allahima bin sukurler olsunki, karsimada Emre Beyi cikardi. Darisi herkesin basina, istedigi buruna sahip olmayi nasip etsin Allahim. BU mubarek gunlerde Allahim insallah beni affeder, ama bugun olsun bugun yine yaptirirdim.

I am so Happy!

Maşallah maşallah... Allahım mutlulugunu daim etsin arkadaşım,hep böyle mutlu ol inşallah... Darısı ameliyat olmayı düşünenlerin başına inşallah..Öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…