emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)



bende iki doktoru araştırıyorum ikisi içinde oldukça iyi şeyler yazmışlar karar vermesi çok zormuş ya ben bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuzz ?
 
 
Merhaba arkadaslar, ben de Dr. Emre Ilhan beye ameliyat icin gitmeyi dusunuyorum.
Ancak bi endisem amelyatta kac gun sonra is hayatina donebilirim. Yillik izin vs... ayarlamalari ona gore yapmak lazim.
Amelyat haftasi ile birlikte 3 hafta sizce yeter mi? Ise burnum sis ya da goz altlari mor bir halde gitmek istemem
 


Canim ben 3 haftalik izin almistim, uc hafta sonra ise basladim ama inan bana cok bile geldi. Keske 15 gun sonra ise baslasaymisim dedim cunki 1 hafta iznim bosuna gitti. Gerci gezdim Istanbulda, pek bosa gitti sayilmaz ama yinede 15 gun fazlasiyla yeterliydi. Morluk bende 1 ayda bile gitmedi ama fondatain ile yani kapaticiyla cok rahat kapatabiliyorsun morluklari. Benim annem morluklar oldugumu anlamadi bile ama ben kendim goruyordum, yani o kadar cok belli olmuyor ilk gunlerdeki gibi. Kisaca, 3 hafta fazlasiyla yeterlidir.
 

bende çalışıyorum izin konusunda sıkıntı yaşayabilirim ameliyat sonrası 1hafta izin kullanabilirim acaba bu izin yeterli olurmu
 

güle güle kullanın burnunuzu arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz resminiz varsa bakmak isterim.. emre ilhana ameliyat olmak istiyorum bayramdan hemen sonra ama korkuyorum bu konuda sizden yardım istiyorum
 

sizdemi ameliyat oldunuz emre ilhan'a?
 
Son düzenleme:

doğru söylüyorsunuz yaptırmışken iyi bir doktora yaptırmak gerekiyor, o kadar eziyet çektikten sonra kötü burna sahip olmak istemeyiz dimi? o yüzden doktor seçimi çok önemli diye düşünüyorum. Emre İLHAN dan randevu alıcam ama şuanda hala karar vermiş değilim. Burnumu yaptırmak çok istiyorum. Ameliyat olucam ama doktor konusunda çok endişem var sonuçta yüzümüzün şekli değişicek güzel ufak bir burun istiyorum doğal istiyorum yapmacık bir burun istemiyorum kimsenin ameliyat olduğumu anlamıcak bir burun istiyorum :)
 

canımm burnunu güle güle kullan umarım istediğin gibi güzel burna sahip olmuşsundur. çok güzel anlatmışsın gerçekten bende ameliyat olucam bayramdan sonra ama henüz randevu almadım biraz endişelerim var korkularım var ama umarım doktor beyle görüştükten sonra endişelerimde korkularımda gider :)
 
sizdemi ameliyat oldunuz emre ilhan'a?

evet ben 20 nisanda ameliyat oldum. 3. ayımdayım. umarım sizin için hayırlısı olur. korkmanıza gerek de yok ayrıca çünkü ameliyat sonrası burnunuzla ilgili herhangi bir acı ağrı şikayetiniz olmuyor. sadece sonraki 3 gün kötü geçiyor çünkü morarıyor ve şişiyorsunuz. ayrıca nefes alamadığınız için boğazınız kuruyor ve halsizlik oluyor. ama 3. günden sonra ne kadar hızlı toparlandığınıza inanamayacaksınız.
yani eğer korkunuz ağrı sızı ise korkmayın. sanki burnunuz sizden uzakta vücudunuzdan bağımsız bir organ gibi sizi hiç etkilemiyor.
şimdiden geçmiş olsun.
 
inş cnm inş darısı başımıza olur...bende inş randevu alıcam yakın zamanda..olsun ve bitsin istıyorum
 

Cok tesekkurler canim, icimi rahatlattin. Umarim bi cesaret toplayip burnumu yaptiracagim.
 


canım seninle konuşablirmiyim? benim 9 agustosda amelıyat gunum korkuyorum ben özelden mesaj atamıyorum. çok heyecanlıyım canım yardımcı olabılır mısın bu konuda bana
 
 
Merhabalar :) Ben sitede yeniyim, öncelikle bunu belirtmek isterim. Benim burnumda deviasyon var ve bunu 3 yıl önce bir nörolog söylemişti. "Şimdi ameliyata gerek yok ama ileride olman gerekebilir" demişti. Ve dediği gibi deviasyon ilerledi, sürekli burnum tıkalı özellikle geceleri,burnumun şekli bozuldu, kemer oluştu, ve simetrisi sola doğru kaydı. Dr. Emre İlhan'a görüşme randevusu aldım. Acaba içinizde Emre Bey'e septorinoplasti olan, yani hem deviasyon hem estetik ameliyat olan var mı? Varsa nefes alma probleminiz çözüldü mü, yoksa bu konuda hala bi şikayetiniz var mı? "Eski, deviasyonlu burnumla daha iyi nefes alıyordum" diyeniniz var mı? Ve tabi ki estetik açıdan memnun musunuz? Yardımcı olursanız bir genç kızın psikolojisini kurtarırsınız:)
 
balıkyemi merhaba;
bende de hem deviasyon hemde estetik içerikli bir ameliyat oldum ve şu an 8. ayımdayım. Emre İlhanın KBB uzmanı olması ve estetik konusunda çok tecrübeli olması nedeni ile uzun araştırmalar sonrası ona ameliyat olmaya karar vermiştim. Hiç pişmanlık duymuyorum. Gerek nefes alma gerekse görüntü yönünden gayet memnunum. Emre bey sana da iyi gelicektir diye düşünüyorum, rahat olabilirsin..
 
aynı durum bendede var. baş agrılarım cok fazlaydı. bunun için tomografı cektırdım orda cıkmıştı. norologta bana amelıyat olman gerekıyor demişti ama olmadım. suan hem estetık hemde kemık egrılıgı için amelıyat olmak istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…