emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nergis burnunu cok merak ettim dr Emre beyin yaptigi ameliyatlari bende arastiriyrm ve sende emre beye ameliyat olmussun ve memnunsun sanirim siteyi daha yeni kulnmaya basladigim icin fotograflaniri goremiyorum(((senden rica etsem bana bisekilde eger ozelden veya baska bir yolu varsa gorebilecegim bisekilde fotografini ekleyebilirmisin simdiden tessekurler......

Cevap için çok teşekkürler :) Aynı dertten muzdarip olduğumuz için bi kaç soru daha sormak isterim. Emre Bey ameliyat öncesi bilgisayarda görüntünü hazırlıyormuş ya, ameliyattan sonra "evet aynısı olmuş" dediniz mi yoksa "hayır ya daha farklı olmuş" mu dediniz?

Ben üniversite öğrencisiyim ve ancak 20 günlük dönem arasında ameliyat olabilirim. Bu 20 günlük süre yüzdeki morlukların geçmesi için yeterli mi, sizde morluk olduysa kaç günde geçti? Malum kampüste canavar gibi dolaşmak istemem.

Burundaki şişlikler zamanla oturuyormuş, peki yüzdeki şişlikler? Sizin kaç günde indi, tabi olduysa.

Bir de ameliyat konusundaki en büyük endişelerimden biri yüzümün genel görüntüsü çok değişir mi? Yani ben ameliyat olduğum belli olsun istemem.

Son olarak: Tam olarak ameliyattan kaç hafta sonra nefes alışınız normalleşti, tıkanıklıklar yok oldu?

Çok soru sordum kusura bakmayın, ama Emre Beye genelde sadece rhinoplasti olan hastaların yorumunu okudum, septorinoplasti olan birini bulunca sormadan edemedim

Şimdiden teşekkürler :))

Ben de dururmunu tam olarak ayyyynen böyle öğrendim:) baş ağrısı-Nörolog- MR - septum deviasyonu :/

balıkyemi ben hem deviasyon hemde estetik amaçlı oldum çok rahat nefes alıyorum hatta önceden horladığımı söylerlerdi ben kabul etmezdim ameliyattan sonra artık horlamadığımı söylüyolar:))))) estetik açıdan zaten yoruma bile gerek yok Emre bey muhteşemdir daha iyi burun yapan olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar ben sitede yeni olduğum için bilemiyorum, Emre Bey'e ameliyat olan arkadaşların resimlerini görebilmem için arkadaş olarak eklemem mi gerekiyor, ya da sizin mi eklemeniz gerekiyor? Resimlerinizi görmem estetik açıdan fikir verebilir, deviasyon açısından sa sanırım doktora güvenmek gerek. Eğer eklemek gerekiyorsa ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? Teşekkürlerr :)

Görebildiğim bi kaç albüm var sadece ve burnun inanılmaz doğal gôrünüyor. Nefes alma açısından da süper diyosun, ne güzel yaa. Ameliyat sanırım biraz da şans işi ve sizde de o şans varmış ne güzel :)

çokk geçmiş olsun.. çok teş. ederim birazda olsa rahatladım :) ameliyat snrası içinde korkum vardı şişmesinden morarmasından felan :)

Son düzenleme:

bnde yeniyim daha resimleri görebilemen için en az 25 yazın olması gerekiyormuş :) bende yazıyorum ki resimleri görebiliyim diye :)

öncelikle geçmiş olsun.. umarım istediğiniz gibi bir burna sahip olmuşsunuzdur. bende en kıza zamanda emre beye ameliyat olmak istiyorumm..

aynen benımde öle korkularım var cnm bende odada bayılmak istiyorum :) :)

cnm öncelikle geçmiş olsun söylediğin şey gerçekten çok doğru ucuz diye yaptırmk isteyen çok kişi var.. ama önemli olan sağlıgımız umarım istediğin burna sahip olursn boolll şanslarr :)

yok canım şans işi değil Emre beyin memnun olmayan hastasını duymadım, kontrollerdede hiç rastlamadım hepsi süperdi.

arkadaslar burun estetigi yaptrcam iki ay sonra doktorum 1000 tl dedi numune hastanesinde szce numune ne kadar guvenli_?

benim ablam devlt hastanesinde yaptırdı burnu gerçekten çok güzel oldu çok doğal kimse anlamıyor ameliyat oldugunu doktoru burda olsaydı bende ona yaptırmk istiyordum ama malesef uzakk.. yani devlet hastanesindede yaptırılabilir ama tabi doktorun iyi olması gerekiyor 700 tl ye yaptırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…