- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.921
balıkyemi merhaba;
bende de hem deviasyon hemde estetik içerikli bir ameliyat oldum ve şu an 8. ayımdayım. Emre İlhanın KBB uzmanı olması ve estetik konusunda çok tecrübeli olması nedeni ile uzun araştırmalar sonrası ona ameliyat olmaya karar vermiştim. Hiç pişmanlık duymuyorum. Gerek nefes alma gerekse görüntü yönünden gayet memnunum. Emre bey sana da iyi gelicektir diye düşünüyorum, rahat olabilirsin..
aynı durum bendede var. baş agrılarım cok fazlaydı. bunun için tomografı cektırdım orda cıkmıştı. norologta bana amelıyat olman gerekıyor demişti ama olmadım. suan hem estetık hemde kemık egrılıgı için amelıyat olmak istiyorum
Merhabalar :) Ben sitede yeniyim, öncelikle bunu belirtmek isterim. Benim burnumda deviasyon var ve bunu 3 yıl önce bir nörolog söylemişti. "Şimdi ameliyata gerek yok ama ileride olman gerekebilir" demişti. Ve dediği gibi deviasyon ilerledi, sürekli burnum tıkalı özellikle geceleri,burnumun şekli bozuldu, kemer oluştu, ve simetrisi sola doğru kaydı. Dr. Emre İlhan'a görüşme randevusu aldım. Acaba içinizde Emre Bey'e septorinoplasti olan, yani hem deviasyon hem estetik ameliyat olan var mı? Varsa nefes alma probleminiz çözüldü mü, yoksa bu konuda hala bi şikayetiniz var mı? "Eski, deviasyonlu burnumla daha iyi nefes alıyordum" diyeniniz var mı? Ve tabi ki estetik açıdan memnun musunuz? Yardımcı olursanız bir genç kızın psikolojisini kurtarırsınız:)
balıkyemi ben hem deviasyon hemde estetik amaçlı oldum çok rahat nefes alıyorum hatta önceden horladığımı söylerlerdi ben kabul etmezdim ameliyattan sonra artık horlamadığımı söylüyolar:))))) estetik açıdan zaten yoruma bile gerek yok Emre bey muhteşemdir daha iyi burun yapan olduğunu düşünmüyorum.
evet ben 20 nisanda ameliyat oldum. 3. ayımdayım. umarım sizin için hayırlısı olur. korkmanıza gerek de yok ayrıca çünkü ameliyat sonrası burnunuzla ilgili herhangi bir acı ağrı şikayetiniz olmuyor. sadece sonraki 3 gün kötü geçiyor çünkü morarıyor ve şişiyorsunuz. ayrıca nefes alamadığınız için boğazınız kuruyor ve halsizlik oluyor. ama 3. günden sonra ne kadar hızlı toparlandığınıza inanamayacaksınız.
yani eğer korkunuz ağrı sızı ise korkmayın. sanki burnunuz sizden uzakta vücudunuzdan bağımsız bir organ gibi sizi hiç etkilemiyor.
şimdiden geçmiş olsun.
inş cnm inş darısı başımıza olur...bende inş randevu alıcam yakın zamanda..olsun ve bitsin istıyorum
bende emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum ameliyat olupta memnun kalmayan var mı?
Arkadaşlar ben sitede yeni olduğum için bilemiyorum, Emre Bey'e ameliyat olan arkadaşların resimlerini görebilmem için arkadaş olarak eklemem mi gerekiyor, ya da sizin mi eklemeniz gerekiyor? Resimlerinizi görmem estetik açıdan fikir verebilir, deviasyon açısından sa sanırım doktora güvenmek gerek. Eğer eklemek gerekiyorsa ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? Teşekkürlerr :)
Arkadaşlar bende uzun zamandır Emre Beyi takip ediyorum. Bayramdan sonra randevu alıp ilk görüşmeye gidicem...
ben yaklaşık bir aydır bu forumda emre beyin hastalarıni ve yorumlarını takip ediyorum... Memnun olmayan kimseyi görmedim, gördüğüm burunlar da harika... Herkese özel ayrı bir burun yapıyor yakışanı yapıyor yani. Ben çok güvenerek gittim ameliyatımı oldum nefes problemim kalmadı.... Burun şeklime gelince hala şişlerim var biraz sabretmem gerekiyor. Daha 16 günlük oldum. Bir ay tamamlama gerekiyor. Ama şimdiden belli güzel bir burnum olacak allahın izni ile.
kızlar tekrardan amelıyat olanlar cok cok gecmiş olsun:) darısı başımaa aminn:))benım tek korkum nasıl narkozun etkisi ? bide o amelıyathaneyı görmek istemıyorum korkudan falan vazgecerım diye.BENI odada bayıltıp götürsünler istiyorum yaaa
merhaba arkadaşlar;
bende bundan yaklaşık 3 yıl önce Meryem Gülümser diye bir doktora uygun bir fiyata ameliyat oldum. doğal olsun dedim doğalda yaptı ama sanırım fazla doğal oldu :) çünkü kadın sadece üstünü törpüleyip aşağıyı olduğu gibi bıraktı. şişlik inincede burnum hala aşağıya bakıyor. işin kötüsü nefes almak gibi problemim yoktu, burnumu yapamadığı halde artık eskisi gibi nesefte alamıyorum. bu olaydan aldığım ders; 1. bayana ameliyat olunmaz. 2.ucuz diye hiç ameliyat olunmaz
geçenlerde Hasan fındık ile görüştüm ama anladımki kendisi daha çok zayıflama, meme alanında daha yoğun çalışmakta! bende sitedeki sizlerin yorumu ile Emre ilhanı tanıdım ve görüşme için temmuza randevu aldım. hemde beni cezbeden sağlık kısmını çözebileceğine inanmam oldu. benim ameliyat olduğum kişiyi bilmiyorum pek tanımazsınız ama sakın uzak durun kızlarr! ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler. 2.500 verdim şimdi belkide 5.000tl vereceğim bana bu burun 7.500 gelmiş olacak. 7.500 milyara ben kendimi baştan yaptırırdım :) bakalım kesinleşsin sizlerle resimlerimi ve tecrübelerimi tekrardan paylaşmak isterim.
Görebildiğim bi kaç albüm var sadece ve burnun inanılmaz doğal gôrünüyor. Nefes alma açısından da süper diyosun, ne güzel yaa. Ameliyat sanırım biraz da şans işi ve sizde de o şans varmış ne güzel :)
bnde yeniyim daha resimleri görebilemen için en az 25 yazın olması gerekiyormuş :) bende yazıyorum ki resimleri görebiliyim diye :)
Yoku yok 25 yazımın olmasına rağmen sadece bir iki kişinin görebildim(
arkadaslar burun estetigi yaptrcam iki ay sonra doktorum 1000 tl dedi numune hastanesinde szce numune ne kadar guvenli_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?