emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar bir kac gun once ameliyat oldum
3uncu gunum bugun kendimi cok hasta his ediorum hani grip oldugununda his edersinya ayni oyle bu normalmi ve geceleri ayni pozisiyonda uyumak beni cok bunaltiyo (

normal canım ameliyathane çok soğuk olur bide aç karnına giriyosun e bide bünye hassassa hasta olmuşsundur nezle gibi geçer merak etme ıhlamur filan iç iyi gelir tabi ılık olsun..geçmiş olsun inşallah güzel çok güzel olmuştur açtığında çok mutlu memnun olursun ve sorunsuz bir ömür yaşarsın...

Kizlar bir kac gun once ameliyat oldum
3uncu gunum bugun kendimi cok hasta his ediorum hani grip oldugununda his edersinya ayni oyle bu normalmi ve geceleri ayni pozisiyonda uyumak beni cok bunaltiyo (

gayet normal çünkü aynı gripte olduğu gibi burnun dolu oluyo ve ağzından nefes alıyosun, bpğazın kuruyo böylelikle. halsizliğinde kolay bi ameliyattan çıkmamış olmanla alakalı. geçicek az kaldı, sabret 3 gün daha :)

Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. Doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?

Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu

Bir sey sorucam....emre ilhan bey cok iyi herkiz diyor ama doagal bir burun yapiyormu? Ben spanish'im oyuzdan cok kucuk burun istemiyorum cunku yuzume yakasmaz bence....

Ameliyattan sonra kusma falan oldu mu? kötü müydü ameliyatın :/

Bende oluccam bu ay acaba ameliyat sonrası kusma yaşadın mı ? kan kusma drumu falan?

arkadaşlar kesinikle kişinin bünyesine göre değişiyor. benim ve ameliyat olan tanıdığım kimsede kusma olayı yaşanmadı.
bu genelde ameliyat öncesi fazla sigara tüketimiyle de alakalı. alkol sigara vs kullanımlarda mide bulantısı çok görülüyor, bu sebeple ameliyat olacak arkadaşlar sigarayı kullanıyorlarsa bir süre önce ara vermelerini tavsiye ederim. zaten ameliyat sonrası iyileşmeyi de yavaşlatıyor.

Bir sey sorucam....emre ilhan bey cok iyi herkiz diyor ama doagal bir burun yapiyormu? Ben spanish'im oyuzdan cok kucuk burun istemiyorum cunku yuzume yakasmaz bence....
Emre bey herkesin yüzüne uygun burun yapar yüzüne uyacağını düşünürse küçük burun isteyene küçük, büyük burun isteyene büyük yapar ameliyat öncesi plan yapılıyo zaten kemikli,uzun boylu bi insana minik burun zaten yakışmaz doktorda yapmaz bu arada kendi kafasına göre hareket etmez hasta ne istiyosa onu yapar not alıyo zaten istekleri

ben de dr.emre ilhana revizyon yaptırmaYI düşünüorum=( emre ilhana burun estetiği olanlar beni eklerseniz çok sevinirim.yardımcı olursanız ve de=/

emel sen sigara içiyor musun onunla mı ilgili bu kan kusma olayı?

yok canım sigara içmiyorum neden kustuğumla ilgili araştırmıştım şöyle demiş doktor

"bulantı ve kusma olabilir, ameliyat sırasında ve sonrası genizden olan kanamanın farkında olunarak ya da olunmadan yutulmasına bağlı olarak midede biriken kan kusma ile dışarı çıkabilir. Ya da aynı gün ya da bir gün sonra siyah renkli bir ishal tarzında gelebilir. Bu durumlar normaldir, korkacak bir şey yoktur."
Kasıma falan gün veriyolar sanırım ameliyat için tam bilmiyorum arayıp bilgi alabilirsin, merak ettiğin çoğu şeyi Emre beyin facebook sayfasından öğrenebilirsin.Op. Dr. A. Emre İlhan - Hastane/Klinik - Istanbul, Turkey | Facebook

emel sen sigara içiyor musun onunla mı ilgili bu kan kusma olayı?

emel neden kusarken kan geldiğini güzel anlatmış...ayrıca sigara kullanan insanlara daha fazla narkoz verildiği için narkozun atılması daha zor olur ve bu da normale göre daha fazla kusma yapabilir..10 temmuzda arkadaşımın ameliyatında refakatçi kaldım...sigara tiryakisiydi ve ameliyattan sonra akşama kadar narkozu atmada biraz zorlanmıştı...ama hepsi gelip geçiyor en nihayetinde...

hem sigara kullanıp hem mide hassas olunca sonucu merak ediyorum açıkçası.

kasım ne kadar geç!!! yani emre beyi tesadüfen duyupta ameliyat olacakların hiç şansı kalmıyor, aylar öncesinden gün almamız gerekiyor

evet bende ameliyat öncesi nasıl olsa yakın tarihe gün verirler diye düşünüp acele etmedim 2 ay sonraya gün verilince bende çok üzüldüm ama yapacak bi şey yok inat edip bekledim valla:)) ileri tarihe vermelerinin nedeni; kalite düşmesin diye ameliyat gününde sadece 2 ameliyat yapması ve her hastası için özenmesi... diğer doktorlar günde neredeyse 4 ameliyat yapıyo buda memnun olan hasta oranını düşürüyo o yüzden Emre bey'e ameliyat olupta memnun olmayan, mutsuz hasta yok gibi şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…