- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.961
Kizlar bir kac gun once ameliyat oldum
3uncu gunum bugun kendimi cok hasta his ediorum hani grip oldugununda his edersinya ayni oyle bu normalmi ve geceleri ayni pozisiyonda uyumak beni cok bunaltiyo(
Kizlar bir kac gun once ameliyat oldum
3uncu gunum bugun kendimi cok hasta his ediorum hani grip oldugununda his edersinya ayni oyle bu normalmi ve geceleri ayni pozisiyonda uyumak beni cok bunaltiyo(
çok kötüyümmm
2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.
ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???
çok korkuyorum((((((((
bugün tampon ve alçılarım çıkartıldı. burnumun az da olsa neye benzediği ortaya çıktı bu şiş hali bile çok hoşuma gitti. şuan gayet memnunum burnumdan üstelik gayet rahat nefes alıyorum. inş hep böle gider..
Ben iki doctorla gorustum ve olar bana soyledi ki 76% kusiyor ve bu cok normal.
Emre bey herkesin yüzüne uygun burun yapar yüzüne uyacağını düşünürse küçük burun isteyene küçük, büyük burun isteyene büyük yapar ameliyat öncesi plan yapılıyo zaten kemikli,uzun boylu bi insana minik burun zaten yakışmaz doktorda yapmaz bu arada kendi kafasına göre hareket etmez hasta ne istiyosa onu yapar not alıyo zaten istekleriBir sey sorucam....emre ilhan bey cok iyi herkiz diyor ama doagal bir burun yapiyormu? Ben spanish'im oyuzdan cok kucuk burun istemiyorum cunku yuzume yakasmaz bence....
Bende oluccam bu ay acaba ameliyat sonrası kusma yaşadın mı ? kan kusma drumu falan?
kan kusma bende oldu ama başka kimsede de duymadım ayrıca çok rahatlatıcı bi şey öyle korkulacak bi durum değil
emel sen sigara içiyor musun onunla mı ilgili bu kan kusma olayı?
emel sen sigara içiyor musun onunla mı ilgili bu kan kusma olayı?
hem sigara kullanıp hem mide hassas olunca sonucu merak ediyorum açıkçası.
kasım ne kadar geç!!! yani emre beyi tesadüfen duyupta ameliyat olacakların hiç şansı kalmıyor, aylar öncesinden gün almamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?