- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.981
hem sigara kullanıp hem mide hassas olunca sonucu merak ediyorum açıkçası.
kasım ne kadar geç!!! yani emre beyi tesadüfen duyupta ameliyat olacakların hiç şansı kalmıyor, aylar öncesinden gün almamız gerekiyor
venus67 biliyorum canım bilmez miyim, kim bilir kaç kişiye yardım etmişsindir kendi yaşadıklarını göstererek onun için senden yardım almak istedim
venus67 biliyorum canım bilmez miyim, kim bilir kaç kişiye yardım etmişsindir kendi yaşadıklarını göstererek onun için senden yardım almak istedim
Bir sey sorucam....emre ilhan bey cok iyi herkiz diyor ama doagal bir burun yapiyormu? Ben spanish'im oyuzdan cok kucuk burun istemiyorum cunku yuzume yakasmaz bence....
son zamanlarda emre beyden randevu alan kimse var mı, ne zamana ameliyat tarihi veriyor çok mu geç tarihler?
ayça ben özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazayım sana...benim ameliyat olalı iki ay oldu dün emre beye kontrole gittim şu anda herşey yolunda...yok bi şikayetim...ya benim burnumun üst tarafı değil de yarıdan altı şiş şu anda...çok yavaş iniyor ama ilk günlere göre fark var tabiii...burun ucumdaki şişlikler inse daha iyi olur diye düşünüyorum...bazen beklemekten sıkılıyorum kötü göründüğünü düşünüyorum burun ucumun...ama burdaki herkesin de dediği gibi burun ucundaki şişlikler en son iniyor ve oldukça zaman alıyor...ama ben şu anda yeni burnumdan memnunum...haftasonu eski erkek arkadaşım gördü yeni halimi...çok beğendiğini söyledi,çok güzel olmuş dedi...belki de yeni burnuşum bana şans getirir ne dersin
son zamanlarda emre beyden randevu alan kimse var mı, ne zamana ameliyat tarihi veriyor çok mu geç tarihler?
ben gidim görüşim butun sureclerı buraya tek tek yazıcam ekımde görüşmem varbende merak ediyorum görüşmeden ne kadar sonraya ameliyat günü veriyor?
Arkadaşlar ameliyat sonrası durumu olan arkadaşlar anlatabilirmi ?
Kaç gün hastanede yatılıyor, kaç gün sonra burnumuz bandajsız şekilde dolaşabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?