emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre Bey'in yaptığı burunların birçoğunu pek doğal bulmadım ben açıkçası... tabi bu göreceli bir kavram ama doğal olanların yanında olmayanlar da var ilginç.

yarın arayacağım bakalım ne zamana gün verecekler 2 ay sonrası çok geç maalesef
sigarayı da ameliyat sonrası bırakırım diye bi umudum var ama zor görünüyor

venus67 biliyorum canım bilmez miyim, kim bilir kaç kişiye yardım etmişsindir kendi yaşadıklarını göstererek onun için senden yardım almak istedim

Son düzenleme:
Bir sey sorucam....emre ilhan bey cok iyi herkiz diyor ama doagal bir burun yapiyormu? Ben spanish'im oyuzdan cok kucuk burun istemiyorum cunku yuzume yakasmaz bence....

Ben 1 yil once Emre Bey'de burun ameliyati oldum .Ameliyat olucak arkadaslara elimden geldigince yardimci olmak isterim bu surecle ilgili Emre Bey gercekten tecrube ile sabittir hastasi ile ameliyat sonrasi ilgilenen hastanin en zor sureclerinde onun yaninda olan bir doktor ( bu gercekten hasta icin cok onemli) yaptigi burunlar arasinda hic yapay bir burun gormedim ayrica zaten Emre bey yakismicak ,dogal olmicak,sizi mutsuz edicek bir burun yapmiyor iciniz rahat olsun ..

son zamanlarda emre beyden randevu alan kimse var mı, ne zamana ameliyat tarihi veriyor çok mu geç tarihler?

ayça ben özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazayım sana...benim ameliyat olalı iki ay oldu dün emre beye kontrole gittim şu anda herşey yolunda...yok bi şikayetim...ya benim burnumun üst tarafı değil de yarıdan altı şiş şu anda...çok yavaş iniyor ama ilk günlere göre fark var tabiii...burun ucumdaki şişlikler inse daha iyi olur diye düşünüyorum...bazen beklemekten sıkılıyorum kötü göründüğünü düşünüyorum burun ucumun...ama burdaki herkesin de dediği gibi burun ucundaki şişlikler en son iniyor ve oldukça zaman alıyor...ama ben şu anda yeni burnumdan memnunum...haftasonu eski erkek arkadaşım gördü yeni halimi...çok beğendiğini söyledi,çok güzel olmuş dedi...belki de yeni burnuşum bana şans getirir ne dersin

memnun olmana sevindim canım. şans getireceğine eminim :)

Be ce yeni burun olunca insan kendini cok saga guveniyor ve millet bunu fart ediyor degil mi?
Mesela senin eski erkek arkadas sadece yeni burnun beyenmedi ama yeni confidence da fark eti

Arkadaşlar ameliyat sonrası durumu olan arkadaşlar anlatabilirmi ?

Kaç gün hastanede yatılıyor, kaç gün sonra burnumuz bandajsız şekilde dolaşabiliriz ?

hastanede 1 gece yatıyosunuz. carsamba günü bandajları cıkarıcam, tam 14. gün yani. takip ettigim diger hastalarda da genelde ortalama süre 2 haftaydı.

evet emre beye ameliyat oldum.. ilk subat ayında aradım ve nisan ayına randevu alabildim. ameliyatımda 16 agustostaydı, epey beklemek zorunda kaldım yani:) ama ben revizyon oldugum icin bu kadar bekledim, haftada 1 gün ayırıyo emre bey revizyon ameliyatlarına. sizin ilk ameliyatınızsa benim kadar beklemezsiniz.

merhaba bende senelerdir burun ameliyatını düşünüyor ama bir türlü karar veremiyordum ama bu sene olmayı düşünüyorum ve burnumda deviasyonda var o da çok arttı .şu an doktor için karar vermeye çalışıyorum ve Emre İlhan'da düşündüklerim arasında.bir kaç sorum var size yasalar gereği doktorlar internet sitelerinde hastanın ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini yayınlamıyorlar peki doktorlarda böyle bakabileceğimiz portfolyo gibi bir şey var mı.çünkü işlerini görmeden karar veremem. ilk muayenesine para alıyor mu ? bir de ilk muayeneyi bile aylar sonrasına mı alabiliyoruz o kadar mı çok yoğun yoksa ben mi yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…