emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun.. umarım dediğiniz gibi bizimde bir sıkıntımız çıkmaz. bizde etrafımızdakilere el sallarızz :):)

öncelikle burnunuzu iyi günlerde kullanın.. daha yeni üye oldum sizinde baya bir zaman olmuş ameliyat olalı suanki durumunz nasıl memnunmusunuz burnunuzdan şimdiden teş.ederim :)

geçmiş olsun şuanki durumunuz nedir şişlikleriniz indimi? bende ameliyat olmayı düşünüyorumda merak ettim..

arkadaşlarrr birde bişey daha merak ediyorum ameliyat olduktan sonra aradan zamn geçince burun çöküyor diyorlar aranızda öle durumda olan varmı lütfeeennnn bilgi verirmisnizz????

arkadaşlarrr birde bişey daha merak ediyorum ameliyat olduktan sonra aradan zamn geçince burun çöküyor diyorlar aranızda öle durumda olan varmı lütfeeennnn bilgi verirmisnizz????

Canım burun düşmesi burun ameliyatında fazla kıkırdak alınarak burnu taşıyan iskelet sisteminin zayıflaması sonucunda meydana geliyor. Emre Bey'in anlatımıyla burnu aynen bir bina gibi düşünebilirsin kolon kirişler ne kadar sağlam olursa o kadar dayanıklı oluyor, burun taşıyıcı sistemi de aynı şekilde sağlam olmalı bir ömür boyu sağlıkla kullanabilmen için. Senin ilk ameliyatın olduğu için şanslısın, Emre Bey'i düşünüyorsan kendisi ömürlük burun yaptığını söylüyor, ben kendisine revizyon oldum ve eski ameliyatlı burnumu oldukça yumuşak bulmuştu ve ileride düşebilir demişti. Son ameliyatımda dayanıklı bir burun yapmak için kıkırdak takviyesi yaptı kaburgamdan, kendisi özellikle sağlıklı ve uzun ömürlü burun konusunda titiz..

çokk geçmiş olsun sana. bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim evet emre beyi düşünüyorum ameliyatım için ilk ameliyatımı olucagım için biraz endişeliyim zaten yaptırıcagım burun uzun ömürlü olmasını istiyorum yani tekrar tekrar ameliyat olmak istemiyorum açıkcası.

Morluklarım krem sayesinde 3 gün içinde geçmişti, yüzdeki şişliklerin de belirginliği yaklaşık 10 günde kayboldu. Ama burnumdaki şişlikler biraz uzun sürdü bence, hatta insanların normal büyük burunlu bi insan gibi düşünmelerini sağlayacak görüntüme bile 1-1,5 ayda dönebildim. Tabi bu durumda kalın derili olmanın da etkisi var. Kalın derililerde daha geç iniyomuş şişlikler. Benim yüzümde burnum çok belirgin olduğu için baya bi değişim oldu ama şişlikler gittikten sonra o fark baya azalıyo, fark etmeyenler bile oluyo ameliyat olduğumu. Nefes problemi burnunun içindeki şişliklerin geçmesi ve burun içindeki akıntıları temizlemen durumunda rahatlıyo. Ama ilk haftasında bile eskiye nazaran rahat nefes alabiliyosun. Korkulacak bişey yok ama zorlu bir dönem gerçekten. Herkeste olduğu gibi ilk zamanlarda pişman oluyosun ama şu an iyi ki olmuşum diyorum. Sen de öyle düşünürsün umarım..

merhaba balıkyemi...ben tam da dediğin o septorinoplastiden oldum 1,5 ay önce...ben burun kemiğimde eğrilik olduğunu bilmiyordum emre beye muayene olmadan önce...kendisi teşhis etti bunu...15. günden itibaren gayet iyi nefes alabiliyorum...çok şükür nefesle ilgili bir problemim yok...

emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kaldim sizce revizyon ameliyatlari ni en iyi hangi doktor yapar

durumlarimiz ayni benimde kafam karisik , gitcem goruscem ikisiylede hangisi uyarsa ona ameliyet olcam, evet emelsahin arkadasin dedigi gibi fiyatlar yukseliyor ama revizyon durumundaki buruna fiyata bakmamali saglik ve gorsellik soz konusu sonucta , birde ben yurtdisindanim randevu sorunuda var ufffff

kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan ayrıca revizyon için tartışmmasız Emre İlhan

Kizlar bir kac gun once ameliyat oldum
3uncu gunum bugun kendimi cok hasta his ediorum hani grip oldugununda his edersinya ayni oyle bu normalmi ve geceleri ayni pozisiyonda uyumak beni cok bunaltiyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…