- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.941
şöyle söyliyim ben gözümü tam açamama rağmen,etrafımdakileri flu görmeme rağmen el sallıyodum:) tek sorunum aç hissetmemdi..ayılınca biraz midem bulandı hepsi bu..ayaklarımın altı uyuşuktu varis çorabı giydiriyolar,sanırım birde narkozun etkisinden dolayı uyuşma oluyo ayaklarda.. birkaç saat ayağa kalklmadım kısa bir süre sonra ayaktaki uyuşuklukta geçiyo.hepsi bu.herkese sorunsuz operasyonlar diliyorum.benim sıkıntım olmadı çok şükür
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Dün tamponlarım ve alçım çıktı inanmayacaksınız ama sol tarafımdaki tamponun çıktığını anlamadım bile. sol delikten çıkardı onu farkettim ama tamamen acısızdı. Sonra bekliyorum ki soldan da çıkarsın meğersem çoktan çıkarmış da benim haberim yok. Burnumu da annem gördü bandajsızken çıplak haliyle ve çok beğendi. çok şaşırdı. :) ben de ucuna hayranım şu an şiş olmasına rağmen çok beğendim. eminim daha da güzel olacak zamanla. emre bey de çok kibar ve asil bir bey. İnsanı rahatlatıyor, şu an doktor konusunda ne kadar iyi bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum. foto koyacağım... :)
öyle mi? kusura bakma tanımadıklarımı kabul etmıyorum genelde tekrar ekle kabul ederim canım. fotoğraflar genelde yansıtmıyor cok sıs,kötü duranları da ben koymuyorum zaten.. benım 6ay olacak 1 hafta snra ama şişliklerim inmiyor bı turlu cıldırıcam artık bu kadar şişlikpes dıyorum bende bır sıkıntı var heralde...
arkadaşlarrr birde bişey daha merak ediyorum ameliyat olduktan sonra aradan zamn geçince burun çöküyor diyorlar aranızda öle durumda olan varmı lütfeeennnn bilgi verirmisnizz????
Canım burun düşmesi burun ameliyatında fazla kıkırdak alınarak burnu taşıyan iskelet sisteminin zayıflaması sonucunda meydana geliyor. Emre Bey'in anlatımıyla burnu aynen bir bina gibi düşünebilirsin kolon kirişler ne kadar sağlam olursa o kadar dayanıklı oluyor, burun taşıyıcı sistemi de aynı şekilde sağlam olmalı bir ömür boyu sağlıkla kullanabilmen için. Senin ilk ameliyatın olduğu için şanslısın, Emre Bey'i düşünüyorsan kendisi ömürlük burun yaptığını söylüyor, ben kendisine revizyon oldum ve eski ameliyatlı burnumu oldukça yumuşak bulmuştu ve ileride düşebilir demişti. Son ameliyatımda dayanıklı bir burun yapmak için kıkırdak takviyesi yaptı kaburgamdan, kendisi özellikle sağlıklı ve uzun ömürlü burun konusunda titiz..
Cevap için çok teşekkürler :) Aynı dertten muzdarip olduğumuz için bi kaç soru daha sormak isterim. Emre Bey ameliyat öncesi bilgisayarda görüntünü hazırlıyormuş ya, ameliyattan sonra "evet aynısı olmuş" dediniz mi yoksa "hayır ya daha farklı olmuş" mu dediniz?
Ben üniversite öğrencisiyim ve ancak 20 günlük dönem arasında ameliyat olabilirim. Bu 20 günlük süre yüzdeki morlukların geçmesi için yeterli mi, sizde morluk olduysa kaç günde geçti? Malum kampüste canavar gibi dolaşmak istemem.
Burundaki şişlikler zamanla oturuyormuş, peki yüzdeki şişlikler? Sizin kaç günde indi, tabi olduysa.
Bir de ameliyat konusundaki en büyük endişelerimden biri yüzümün genel görüntüsü çok değişir mi? Yani ben ameliyat olduğum belli olsun istemem.
Son olarak: Tam olarak ameliyattan kaç hafta sonra nefes alışınız normalleşti, tıkanıklıklar yok oldu?
Çok soru sordum kusura bakmayın, ama Emre Beye genelde sadece rhinoplasti olan hastaların yorumunu okudum, septorinoplasti olan birini bulunca sormadan edemedim
Şimdiden teşekkürler :))
Merhabalar :) Ben sitede yeniyim, öncelikle bunu belirtmek isterim. Benim burnumda deviasyon var ve bunu 3 yıl önce bir nörolog söylemişti. "Şimdi ameliyata gerek yok ama ileride olman gerekebilir" demişti. Ve dediği gibi deviasyon ilerledi, sürekli burnum tıkalı özellikle geceleri,burnumun şekli bozuldu, kemer oluştu, ve simetrisi sola doğru kaydı. Dr. Emre İlhan'a görüşme randevusu aldım. Acaba içinizde Emre Bey'e septorinoplasti olan, yani hem deviasyon hem estetik ameliyat olan var mı? Varsa nefes alma probleminiz çözüldü mü, yoksa bu konuda hala bi şikayetiniz var mı? "Eski, deviasyonlu burnumla daha iyi nefes alıyordum" diyeniniz var mı? Ve tabi ki estetik açıdan memnun musunuz? Yardımcı olursanız bir genç kızın psikolojisini kurtarırsınız:)
benim hala başagrılarım var migren tanısıda konuldu malesef..Ben de dururmunu tam olarak ayyyynen böyle öğrendim:) baş ağrısı-Nörolog- MR - septum deviasyonu :/
emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kaldim sizce revizyon ameliyatlari ni en iyi hangi doktor yapar
emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kaldim sizce revizyon ameliyatlari ni en iyi hangi doktor yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?