emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba ilk sayfada emre ilhana ameliyat olmuş arkadaşların profil linkleri mevcut, onlara arkadaşlık isteği gönderip albümlerini görebilirsin hepsi emre ilhana ameliyat oldular

ben de ilk görüşme için randevu aldım geçenlerde bir arkadaşla birlikte gideceğiz, bize iki ay sonrasına, yani 13 Ekime randevu verdi. ilk görüşme tanışma ve bilgi alma amaçlı bir görüşme oluyormuş, ve ücretsiz. ameliyat omaya karar verdikten sonra en erken yaklaşık 3-4 ay sonrasına gün veriyor emre bey. ama istersen adını açığa yazdırıp ameliyatını iptal ettiren biri olursa, onun yerine seni alabilir, daha erken ameliyat olabilirsin. ameliyat öncesi bir görüşme daha yapıyormuş emre bey ile ve o görüşmede muayene ücreti alınıyor. ama bu ücret ameliyat ücretinden kesiliyor. şu an ilk kez ameliyat olacaksan ameliyat fiyatı sabit 6bin tl.
ayrıca emre beyle mutlaka bir görüşme yap derim, burada ben de çok güzel yorumlar aldım ama ameliyata tam karar vermek için, önce görüşme yapmam gerek, hem nasıl olsa ilk görüşme ücretsiz

facebook sayfasında bazı hastalarının resimlerini gördüm.bazıları iyiyken bazılarını beğenmedim (hiç doğal durmuyordu) ama o hastaların talebimi bilmiyorum çünkü hokka burun isteyenlerde var

Son düzenleme:

çok sağol .bende bir randevu alıyım o zaman çünkü 2 ay bayağı bir uzun süre sadece randevu için

çok sağol .bende bir randevu alıyım o zaman çünkü 2 ay bayağı bir uzun süre sadece randevu için

evet emre bey baya yoğun oluyor gün almak için erken davranmak lazım.. bazı arkadaşların burnu gayet doğal, bazılarının ise hokka gibi burunları var doğru. ama sanırım bu hastanın isteğiyle de alakalı biraz, kimisi kavisli olsun diyor kimisi dümdüz olsun diyor. benim emre ilhan da karar almamdaki en önemli nokta, estetikli veya doğal görünmesinden ziyade, kişinin yüzüyle uyumlu burunlar yapıyor olması gördüğüm kadarıyla. benim emre beye söyleyeceğim tek kriter sanırım yüzümle uyumlu bir burun :) umarım istediğimiz gibi sonuçlar alırız.

Ameliyat olan kizlara bir sorum olacakti, nekadar sure sonra aynaya baktiginzda kendinizi yeni halinizle beyenmeye basladiniz?

tuğçe amelıyattan cıktıktan sonra annemler hemen burnumu ıncelemeye basladı burnum acılıydı, alcılı halde bıle ne kadar kuculmus ne guzel olmus dedıler. alcı cıktıktan sonra bandajlı halını de çok sevdım, bandaj cıktıktan sonra şiş halini de çok sevdim:) şişliklerin inmesini sabırsızlıkla beklıyorum. ama şişken bile eski halıne gore çok duzgun.

CEmre benimde bandaj ciktiginda bi kac gun sonra cok hosuma gitti sonra yurtdisina dondum sisti simdi yavas yavas iniyo ama su an hosuma gitmiyo belki ulke degistirdim diye sekli degisti yani sisti bilmiorum bende sabirsiz bekliorum cubku turkiyede cok hosuma gitmisti

Arkadaşlar bende emre bey ile görüştüm mail göndermiştim hemen cevaplamış mailimi ameliyat olmayı düşünüyorum. Fiyatı bana biraz pahalı geldi.

arkadaslar bende geldim dun yazdim 2.ameliyatimi oldum diye ben gecen yaz olmustum kalkikligini begenmedim Emre bey sagolsun kendine bir kurus almadan istedigimi yapti ilk ameliyatta kalkik istemedim sonrada biraz kalkik olsun istedim simdi iyilesme surecindeyim hic korkulacak bir ameliyat degil uyuyor uyaniyorsunuz bitmis bir 10 gun biraz dinlenmeniz gerekiyor ama isin ucunda guzel olmak var sonrada normale donuyorsunuz yavas yavas ben bir bebek tum isler bana bakarken bu sureci atlattim siz kolayca atlatirsiniz hic korkmayin

Arkadaşlar bende emre bey ile görüştüm mail göndermiştim hemen cevaplamış mailimi ameliyat olmayı düşünüyorum. Fiyatı bana biraz pahalı geldi.

fiyati yuksek degil inan ucuza yaptirip memmun olmazsan revizyon daha cok oara oduceksin ameliyat gecireceksin sonucta bir kere ol iyi bir doktora guvendigin bir doktora ol derim parani hazirlayip

Ben tecrubeli bir hasta olarak mumkun oldugunca yardimci olmak isterim sana ozelden de bana aklina takilanlari sorabilirsin ilk olarak Emre bey gorusmeye para almiyor mutlaka git bir gorus aklina takilanlari kendisine sor derim ,ameliyat oncesi ve sonrasi resimleri eminim Emre bey bu konuda sana yardimci olacaktir zaten kk yani bu forumda da bir cok hastasinin oncesi ve sonrasini gormen mumkun bence zaman kaybetme eger olmak istiyorsan git ve gorus uygun oldugunda bir randevu alip bosa zaman gecmesin derim ben cok zaman kaybettim 30 yasinda oldum keske daha genc olsaydim aklima koymusken 5 yil fazladan bekledim hokka burunla Emre bey evet yogun ama eminim uygun bir doneme randevu alip gorusmeye gidebilirsin ..

selam canım geçmiş olsun seninle nasıl uzun uzun konuşabiliriz?sorularım varda

selam arkadaslar , ben bugün dr.emre ilhanin asisatnini aradim emre bey ile revizyon burun hakkinda görüsmek istedigimi söyledim ama bana bunun mümkün olmadigini söyledi

ve dr.emre ilhanin revizyon fiyatlari 9500tl den basliyormus dogrumu
iilk ise amelıyatınız 6000 tl .revizyon amelıyatları yuksek oluyor. zaten kendısı ofısınde ucretsız yuzyuze görüşme yapıyor. eger istersenız fotograflarınızı mail yoluyla emre beye gönderebılırsınız emre bey mutlaka maılınıze yanıt verıyor

Son düzenleme:
selam arkadaslar , ben bugün dr.emre ilhanin asisatnini aradim emre bey ile revizyon burun hakkinda görüsmek istedigimi söyledim ama bana bunun mümkün olmadigini söyledi

Emre Bey e e-mail ile danisirsaniz .Hemen dönüyor..Ama randevu konusunda asistani Burcu Hanimin insafina kaliyoruz ..Bir ameliyat icin en az 2-3 ay önceden randevu almak lazim..:-((

Bende olucam önümüzdeki ay.. ameliyattan sonra kusma oldu mu sende peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…