emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende olucam önümüzdeki ay.. ameliyattan sonra kusma oldu mu sende peki???

Canim benim ilk ameliyatimda uyudum ve uyandim ne kusma nede herhangi agrim sancim olmadi cok cok rahatttim anestezi dokunmadi 2.ameliyatimda mide bulantim oldu evet ama biraz yogurt yedim kendime geldim acliktan dokundu sanirim yani sorun yasicagini sanmam hic korkma zaten hastaneye girdigin andan itibaren her sey su gibi gecip gidiyor hic dusunup gozunde buyutme .

Anladım... çok saol içimi rahatlattın insallah sorunsuz sekilde atlatırım :)

Merhabaa,

Ben 26 gün önce emre beye amaliyat oldum.
basta öyle çok korkuyordumki,ama ilk gorusmeden sonra o guveni emre beyden aldim ve hersey cok cabuk gecti:)
Emre bey çok iyi bir doktor..hastane hemsire hersey okadar guzeldi.

Biraz zor bir haftaydi benim icin sislikler tabiki olcakti ama ben oyle beklemiyordum ama inanin hersey oyle cabuk gunden gune 1 hafta icinde iyilesiyorki inanamiyorsun..asla duzelmicek diyorsun basta..
simdi 26ci gunumdeyim ve hala sisliklerimin olmasina ragmen sekli hafiften gun gectikce cikiyor ortaya ve ben dahada mutlu oluyorum..resim eklemek isterdim ama 25 msjim olmadigi icin olmuyormus:))ins.ilerki gunlerde artik:)

TEkrar diyorum EMRE Ilhan bey cok iyi bir doktor kesinlikle guvenebilirsiniz

sağol. valla bende 28 oldum yani bütün 20li yaşları sevmediğim bir burunla geçirdim ama hep kötü yapılmış estetikli burunları görünce vazgeçiyordum yaptırmaktan.ama artık daha ertelemiycem çünkü nefeste alma zorluğum var ve çok arttı.daha kaçamam artık :)

aynen bende 24 yasımdan berı olucam dıyorum hala olamadım gitti inş olucam kaçmak yok artık :)

Arkadaşlar bugun doktorla görüştüm burnumda sadece hafif bi kemer var törpülenecek diye biliyrdum ama kemikler kırılacak yeniden yapılcak dedi doktor baya ağır bi ameliyattır 3 saat sürer falan ddedi ve en önemlisi silikonlu kullanmıyormuş tamponu bez olarak kullanıyormuş sizce ne kadar doğru??? Yardım eder misiniz.

kac hemen :) ameliyatı falan gectim o bezler kan kurudukca yapısacak iceriye, nasıl cıkaracakki sonra? düsünmesi bile kötü..

Bunu soyleyen dr kim acaba sakincasi yoksa bizimlede paylasirmisin? gercekten cok merak ettim.. Emre Bey degil heralde dimi???

buaraya böyle yazıyorsunuzda burası emre beyin topic i:) bari kim oldugunu söleseydınızde bizde rahatlasaydık:)

bende bayadır takip ediorum emre ilhan ile ilgii yorumlarınızı. ilk ameliyatımı oldum 2 sene önce başka bi doktora ve revizyon için emre beyden randevu aldım.

bende bayadır takip ediorum emre ilhan ile ilgii yorumlarınızı. ilk ameliyatımı oldum 2 sene önce başka bi doktora ve revizyon için emre beyden randevu aldım.

selam öncelikle;
bende yaklaşık 3,5 yıldır burayı takıp edıyorum eger param ve cesaretım olsa sımı koşa koşa gider emre beye olurdum amelıyat. suana kadar bi emre beyın birçok hastasıyla konuştum ve hiç şikayet almadım. gercekten gördugum burunlarda gayet guzel ve muntazam burunlar. bi kere bile olsun kötü bir burun görmedım. bende sonunda emre beye randevu aldım ekımde benımde görüşmem olucak. tabı bu yazdıklarım kanısına emre beyın hastalarıyla konuşarak vardım. bide kendım gidim görüm, tanışim diyorum emre beyle. kendım gözlemlemek istiyorum emre beyın hastalarına karşı tutumunu. umarım hakkımızda en güzeli olur cunkı burun işi gercekten burdan gözlemledıklerım kadarıyla sabır işi. revızyon amelıyatlarınada burda denk geldım. gayet guzel ve basarılı buldum. umarım sizinde hersey yolunda olur

Son düzenleme:
kısa kısa yazmaya çalışıorum arkadaşlar ameliyat olnalrın resimlerini görmek istiorum ve 25 msj sayısına ulaşmam lzm
bence emre beyın facetekı grubuna gir. burda belkı 25 msj sayısı senın zamanını alabılır. facebooktan emre beyın birçok hastasını görebılırsın. hatta twitterdanda görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…