- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.021
Bende olucam önümüzdeki ay.. ameliyattan sonra kusma oldu mu sende peki???
selam canım geçmiş olsun seninle nasıl uzun uzun konuşabiliriz?sorularım varda
Canim benim ilk ameliyatimda uyudum ve uyandim ne kusma nede herhangi agrim sancim olmadi cok cok rahatttim anestezi dokunmadi 2.ameliyatimda mide bulantim oldu evet ama biraz yogurt yedim kendime geldim acliktan dokundu sanirim yani sorun yasicagini sanmam hic korkma zaten hastaneye girdigin andan itibaren her sey su gibi gecip gidiyor hic dusunup gozunde buyutme .
selam arkadaslar , ben bugün dr.emre ilhanin asisatnini aradim emre bey ile revizyon burun hakkinda görüsmek istedigimi söyledim ama bana bunun mümkün olmadigini söyledi
Ben tecrubeli bir hasta olarak mumkun oldugunca yardimci olmak isterim sana ozelden de bana aklina takilanlari sorabilirsin ilk olarak Emre bey gorusmeye para almiyor mutlaka git bir gorus aklina takilanlari kendisine sor derim ,ameliyat oncesi ve sonrasi resimleri eminim Emre bey bu konuda sana yardimci olacaktir zaten kk yani bu forumda da bir cok hastasinin oncesi ve sonrasini gormen mumkun bence zaman kaybetme eger olmak istiyorsan git ve gorus uygun oldugunda bir randevu alip bosa zaman gecmesin derim ben cok zaman kaybettim 30 yasinda oldum keske daha genc olsaydim aklima koymusken 5 yil fazladan bekledim hokka burunla Emre bey evet yogun ama eminim uygun bir doneme randevu alip gorusmeye gidebilirsin ..
aynen bende 24 yasımdan berı olucam dıyorum hala olamadım gitti inş olucam kaçmak yok artık :)sağol. valla bende 28 oldum yani bütün 20li yaşları sevmediğim bir burunla geçirdim ama hep kötü yapılmış estetikli burunları görünce vazgeçiyordum yaptırmaktan.ama artık daha ertelemiycem çünkü nefeste alma zorluğum var ve çok arttı.daha kaçamam artık :)
Arkadaşlar bugun doktorla görüştüm burnumda sadece hafif bi kemer var törpülenecek diye biliyrdum ama kemikler kırılacak yeniden yapılcak dedi doktor baya ağır bi ameliyattır 3 saat sürer falan ddedi ve en önemlisi silikonlu kullanmıyormuş tamponu bez olarak kullanıyormuş sizce ne kadar doğru??? Yardım eder misiniz.
Arkadaşlar bugun doktorla görüştüm burnumda sadece hafif bi kemer var törpülenecek diye biliyrdum ama kemikler kırılacak yeniden yapılcak dedi doktor baya ağır bi ameliyattır 3 saat sürer falan ddedi ve en önemlisi silikonlu kullanmıyormuş tamponu bez olarak kullanıyormuş sizce ne kadar doğru??? Yardım eder misiniz.
bende bayadır takip ediorum emre ilhan ile ilgii yorumlarınızı. ilk ameliyatımı oldum 2 sene önce başka bi doktora ve revizyon için emre beyden randevu aldım.
bence emre beyın facetekı grubuna gir. burda belkı 25 msj sayısı senın zamanını alabılır. facebooktan emre beyın birçok hastasını görebılırsın. hatta twitterdanda görebilirsinkısa kısa yazmaya çalışıorum arkadaşlar ameliyat olnalrın resimlerini görmek istiorum ve 25 msj sayısına ulaşmam lzm
revızyon amelıyatlarıda var cnm dikkat edersen görursun yorumları okuevet faceteki resimlere baktım ve gerçekten çok başarılı ve çok güzeller ama bir çoğu sanırım ilk ameliyat sonucu benimse ikinci olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?