emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

1 gün kalınıyo
2 gün sonra ameliyatına göre tamponlar çıkıyo. 7 günde alçı kalıyo burnunda bukadar hastanede 1 gün kalıyorsun canım

şu an görevimden kaynaklı Vandayım burdan gelicem canım bende emre beye mail attım fotoğraf yollarsam bi tasarım yapar mı diye sordum. buraya gelin öyle tasarım yapıp konuşalım dedi ben bu aralıkta yapmayı planlıyodum. fakat eylülde bile grip oldum o yüzden mart-nisan gibi ameliyatı yapmak zorunda kalıyorum yaaaa (

arkadaşlar selam,
ben de burun estetiği olmak istiyorum.
Emre Bey'den randevu aldım ama ta Kasım ayına randevu verebildiler. Sizce ameliyat için ne zamana verirler günü. bi fikri olan var mı?

bugün aradım en yakın randevuyu kasım ayına veriyorlarmış :O
Dr Yusuf Can ile görüşmüştüm ama genede aklımda kalmasın die birkaç doktorla daha görüşüp aralarında emre ilhan da vardı öyle karar vereyim dedim ama Yusuf hocada çok ilgili ve deneyimli zaten kasım muayene olsa ameliyat kimbilir nezaman olur düşünemiyorum

Son düzenleme:
sen görüştüğüne göre canım kaç gün hastanede kalınıyo biliyomusun ben şehir dışından gelicemde?

5 6 saat hastanede kalman yeterli olur

- Ameliyattan sonra hastanede kaç gün kalmak gerekir?
Bu ameliyatın en güzel yanı hastaların aynı gün hastaneden taburcu olabilmesi.Çünkü hastalara hastanede verilecek herhangi bir özel ilaç veya bakım yok.Hasta aynı gün ayağa kalkıp özel ihtiyaçlarını giderebiliyor,yemek yiyebiliyor.ben yine de bu konuyu hastamın insiyatifine bırakıyorum, hastanede rahat edeceğini düşünüyorsa hastanede 1 gece yatıp öyle taburcu oluyor,eğer evde rahat edeceğini düşünüyorsa aynı gün genel anestezi etkileri geçtikten ve hasta tam anlamıyla kendine geldikten sonra (ameliyattan sonra takribi 5 saat ) eve gönderiyorum.

Bugun cok moral bozuk benim! Bu 25 mesaj olmiyor, cok annoying bir durum. Kimsenin resim girmiyorum basil bir karar vericem ki?!
Naise, ariyca ben emre bey burunum hakanda konusmak istiyorum sma ingiltereda yasiyorum...nasil olacak? Hic firkin var mi?

Ve benimke kise gorusmek istiyor mi msn da? Emre beynin ameliyatlar resim gormek lazim. Facebook da var ama once ve sonrase yok...

arkadaşlar selam,
ben de burun estetiği olmak istiyorum.
Emre Bey'den randevu aldım ama ta Kasım ayına randevu verebildiler. Sizce ameliyat için ne zamana verirler günü. bi fikri olan var mı?

hadi yaaa bende geçen hafta aradım banada kasım dediler ama biras cadılık yaptım ekimin ilk haftasına verdi randevuyu :) telefondaki kız yok efendim randavuyu şimdi veriorus ameliyat listesi biras kabarık genelde randevular dan bir iki ay sonra verebiliorus ameliyat tarihini gibi bişi söledi ama onunda bi yolunu bulurum eger emre ilhana olursam tabi o daha kesin diil..

iyi yapmışsın:) ben bilemiyorum her an vaz geçebilirim de bu ameliyattan. kime sorsam saçmalama burnun sana çok yakışıyor diyorlar. Bakalım kasıma kadar hangi ruh halinde olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…