- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.061
emre ilhan a bu yaz ameliyat olmayı dusunuyorum hazıranda acaba ücretleri nasıl olur
Ben görüştüm 6000 tl ücretibu yaz derken canım 2013 haziranı mı? başka bi topçikte emre ilhanın ameliyat ücreti 6000tl olduğunu yazmışlar
Ben görüştüm 6000 tl ücreti
Nereden gelicen canım.sen görüştüğüne göre canım kaç gün hastanede kalınıyo biliyomusun ben şehir dışından gelicemde?
bu yaz derken canım 2013 haziranı mı? başka bi topçikte emre ilhanın ameliyat ücreti 6000tl olduğunu yazmışlar
sen görüştüğüne göre canım kaç gün hastanede kalınıyo biliyomusun ben şehir dışından gelicemde?
arkadaşlar selam,
ben de burun estetiği olmak istiyorum.
Emre Bey'den randevu aldım ama ta Kasım ayına randevu verebildiler. Sizce ameliyat için ne zamana verirler günü. bi fikri olan var mı?
Banada kasimda randevu ve ameliyat tarihi verdiler
hadi yaaa bende geçen hafta aradım banada kasım dediler ama biras cadılık yaptım ekimin ilk haftasına verdi randevuyu :) telefondaki kız yok efendim randavuyu şimdi veriorus ameliyat listesi biras kabarık genelde randevular dan bir iki ay sonra verebiliorus ameliyat tarihini gibi bişi söledi ama onunda bi yolunu bulurum eger emre ilhana olursam tabi o daha kesin diil..
bugun randevu ve ameliyat tarih aldin :) cok cok heycanliyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?