- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.041
canim belki o anda mesguldu..randovi gunu alsaydin?
cunku emre bey telefonda hastalariyla gorusuyor..ben amaliyat oldum hala itibati kesmiyor..
vallaha canim ben Almanyada yasadigimi söyledim , Asistanida bana dedi telefonla görüsmüyor Emre bey , yurtdisindaki hastalarimizda günübirlik geliyor dedi . Tüm israrlarima ragmen olmaz dedi.
alla alla enteresan . benden size tavsıye emre beye facebooktan ulaşmaya çalışın mesaj atın yada duvarına yazın. genelde yurtdısındakı hastalarda amelıyat tarıhını alıp öyle gelıyorlar bıldıgım kadarıyla. yanlış yönlendırmekte istemem. amelıyat tarıhınden önce gelıp emre beyle 3 görüşme yapıyorlar görüşmede hersey konuşuluyor sizde öyle yaparsınız. görüşmelerde hoşunuza gitmeyen olumsuz bi durum olursada amelıyat olmazsınız diye düşünyorumayrica bu aralar ucak biletlerin fiyat 2000tl civari harcamalarimla birlikte 3-4000tl mantik isi degil anlican
sevgili illy mesajın bir hafta sonra ameliyat olacak olan bana öylesine moral oldu anlatamam...umarım benim ameliyatım da senin ki kadar sorunsuz geçer...keşke daha önceden görseymişim yazdıklarını...bu arada sana da çok geçmiş olsun...yeni burnunla en mutlu günler senin olsun...darısı başımıza inşallah...
Ameliyattan sonra kusma falan oldu mu? kötü müydü ameliyatın :/
bide emre bey hangi hastanede ameliyat ediyor
siz emre beyemi ameliyat oldunuz??
nefes problemi varsa devlet hastanelerinde ameliyat olabilirsin sigorta sağlıkla ilgili kısmını karşılıyor,ama ameliyatta estetik müdahale de yapılırsa onu sizin ödemeniz gerek.emre bey özel hastanede yapıyor ve nefes problemi de olsa sadece devlet karşılamıyor tamamı özel.hala kararsızım kime olmalıyım, geçen hafta kbbye kontrole gittim burnumun sola kayma olduğunu söyledi nefes alamıyoum bu yüzden,,,ssk yada özel sağlık sigortasıyla karşılama şansımız olmaz mı çünkü bnm ki lüks değil mecburiyet
ilk görüşmenin ücreti yok ikinci görüşmede tasarım yapılırsa onun ücreti alınıyor ya da ameliyata kesin karar verdiyseniz ameliyat parasının içine dahil oluyor tasarım ücreti.son olarak görüşmeye gitmek istesem randevu ücreti varmı varsa ne kadar?
ameliyattan sonra kusmanın sebebi anestezi ilacının mideye olan etkisi,kusma olmaması için de ameliyattan en az 6 saat öncesine kadar birşey yiyip içmemek gerekiyor yani mide boş olursa kusmaya neden olmaz ilaç.
ameliyattan yaklaşık 12-13 saat önce yemek yemeyi bırakmıştım..ameliyata daha boş bir mideyle giremezdim herhalde..ama ameliyat sonrası o kadar çok kustum ki hemşireler bile şaşırdı, 2 şişe serum almak zorunda kaldım..yani kusma işi tamamen bünyeyle alakalı bir durum..ayrıca o kadar kötü bişey de diil, narkozu atmanın en iyi yolu..kusmalarım bittikten sonra hiç kimsenin olmadığı kadar zımba gibiydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?