emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

13 ekime ameliyat günü aldığımdan beri 1 haftadır ne uyuyabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum
korku heyacan tüm duygular bir arada

Son düzenleme:

sıze takılıyorummmmm bnede aynı durumdayımmm

kızlar emre beye pazartesi günü görüşmeye gitmiştim kafamda hiç soru falan kalmadı inanılmaz güven duygusu verio çok ilgili başka doktorların hemen randevularımı iptal ettim ameliyat tarihimide 2 kasım olarak aldım çok mutluyummm :)))

bendeki şanssızlığa bakarmısınız bu ayın 13 de ameliyat olucam amaaaaa felaket bir gribe yakalandım ayağa kalkıcak halde bile değilim ( umarım o güne kadar atlatırım

13 ekim cumartesi ameliyatım, bugün daha iyiyim...hiç içmediğim çorbaları bile içmeye başladım sırf biranönce iyeleşeyim diye :)

çok geçmiş olsun aslında ben başka şey sormak istemiştim ameliyat tarihini ne zaman istedin ne kadar süre sonraya veriyolar ameliyat gününü

çok geçmiş olsun aslında ben başka şey sormak istemiştim ameliyat tarihini ne zaman istedin ne kadar süre sonraya veriyolar ameliyat gününü

:) benim şansım biraz yaver gitti diyelim emre hoca beni kasıma ameliyat yapıcakdı ama benim tek ameliyat için izin alabileceğim hafta 13den sonraki haftaydı
kesinlikle veremiyeceğini imkansız oldugunu söyledi fakat o sırada bir hastası ameliyat tarihini iptal etti ve bil bakalım yerine kimi yazdılar :)
o tarih olmasaydı baska bi doktor arastırıcakdım yada vazgecicekdim seneye erteliyecekdim
umarım ameliyatımda şanslı geçer :)

merhaba kizler :)
ben 17 aralikda emre bey gorucam ver 4-5 gun sonra ameliyat olacam :)
heycanliyim ama ayni zamanda korkiyorum. sadece benim esim biliyor ki ben burun ameliyat olacam ve cok guc veriyor bana.
ama anne, baba baska HIC kimse bilmiyor. arkadaslar da bilmiyor.
sizce soylemek iyi olur? yoksa ameliyat oliyim sonra her kiz bilicek?

bu burun sevmiyorm ama agir yeni burn bana yasmasa?!

help!!

Merhaba canim,sen neredensin yurtdisimi yoksa Türkiyedenmi.bizimde 15 aralikta randevumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…