- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.081
emre ılhan muane oldunuz mubende emre ılahana muayeneye gıdıorummmmmmmmmmmmmm
Bugun cok moral bozuk benim! Bu 25 mesaj olmiyor, cok annoying bir durum. Kimsenin resim girmiyorum basil bir karar vericem ki?!
Naise, ariyca ben emre bey burunum hakanda konusmak istiyorum sma ingiltereda yasiyorum...nasil olacak? Hic firkin var mi?
Ve benimke kise gorusmek istiyor mi msn da? Emre beynin ameliyatlar resim gormek lazim. Facebook da var ama
once ve sonrase yok...
bendeki şanssızlığa bakarmısınız bu ayın 13 de ameliyat olucam amaaaaa felaket bir gribe yakalandım ayağa kalkıcak halde bile değilim( umarım o güne kadar atlatırım
ameliyat tarihini ne zaman aldın inş atlatırsın canım
13 ekim cumartesi ameliyatım, bugün daha iyiyim...hiç içmediğim çorbaları bile içmeye başladım sırf biranönce iyeleşeyim diye :)
çok geçmiş olsun aslında ben başka şey sormak istemiştim ameliyat tarihini ne zaman istedin ne kadar süre sonraya veriyolar ameliyat gününü
bende ikinci kez burun estetigi olmam gerekiyor, cünkü suanki halini hic begenmiyorum, bana biraz daha bilgi verirmisiniz.
almanya dan selamlar :))
arkadaşlar merhaba.. emre bey revizyon ameliyatında ücret farkı alıyormu bilgisi olan varmı lütfen cevap yazın..
Kızlar birkacgun önce yeni resimler ekledim. Benim 6 ay bitti. İsteyen baksın)
merhaba kizler :)
ben 17 aralikda emre bey gorucam ver 4-5 gun sonra ameliyat olacam :)
heycanliyim ama ayni zamanda korkiyorum. sadece benim esim biliyor ki ben burun ameliyat olacam ve cok guc veriyor bana.
ama anne, baba baska HIC kimse bilmiyor. arkadaslar da bilmiyor.
sizce soylemek iyi olur? yoksa ameliyat oliyim sonra her kiz bilicek?
bu burun sevmiyorm ama agir yeni burn bana yasmasa?!
help!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?