- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.101
Hayır 5 yıl önce baska bir doktora olmuştum şimdi emre beye olucam 2. amelıyatımı ücret farkı alırmı ve şu anki ücreti ne kadar özlem bilgin varmı ?ucret farkı alıormu derken ne demek ıstedgnı anlamadım emre beye amelıyat oldun ve begenmedın mı ? eger oyleyse kucuk bı ucret alıormus sanırım
Merhaba canim,sen neredensin yurtdisimi yoksa Türkiyedenmi.bizimde 15 aralikta randevumuz var.
ay gercekten mi? lutfen biz konusa biliriz? ben cok yanlizim bu konuda cok iyi olur. facebookda yada email olur.
ben turkiyeda degilim, ingilitereden gelicem ....
Kız Bham bende Londra'da yasıyorum. 6 ay önce Emre bey e ameliyat oldum. Eğer sende Londra'da isen görüsebiliriz yakından gormuş olursun burnumu :))
ODZİMERT kimse cevap vermıyor sordugum soruya sız yardımcı olun lütfen emre bey revizyon amelıyatında ek ucret alıyormu yanı daha once baska bırıne olupta 2. amelıyatını emre beye oldugunda sabıt ucretınden dahamı fazla alıyor..?bırde su ankı sabıt amelıyat ucretı ne kadar bılgınız varmı ?Kızlar birkacgun önce yeni resimler ekledim. Benim 6 ay bitti. İsteyen baksın)
ODZİMERT kimse cevap vermıyor sordugum soruya sız yardımcı olun lütfen emre bey revizyon amelıyatında ek ucret alıyormu yanı daha once baska bırıne olupta 2. amelıyatını emre beye oldugunda sabıt ucretınden dahamı fazla alıyor..?bırde su ankı sabıt amelıyat ucretı ne kadar bılgınız varmı ?
ne yanı ben şimdi ikinci ameliyatıma 12 bin falanmı ödücem bu cok fazla deılmı canım 5 yıl gectı amelıyatımın ustunden.: (evet canım ilk kez oluyorsan ameliyat ücreti daha uygun fakat başka bir doktora olmuş 2 yada 3. kez oluyorsan fiyat artıyor ben mesela ilk kez oluyorum 6 bin tl kuzenim 3 kez oldu 4. yü emre beye olucak 18 bin tl
ne yanı ben şimdi ikinci ameliyatıma 12 bin falanmı ödücem bu cok fazla deılmı canım 5 yıl gectı amelıyatımın ustunden.: (
arkadaslar bende geldim dun yazdim 2.ameliyatimi oldum diye ben gecen yaz olmustum kalkikligini begenmedim Emre bey sagolsun kendine bir kurus almadan istedigimi yapti ilk ameliyatta kalkik istemedim sonrada biraz kalkik olsun istedim simdi iyilesme surecindeyim hic korkulacak bir ameliyat degil uyuyor uyaniyorsunuz bitmis bir 10 gun biraz dinlenmeniz gerekiyor ama isin ucunda guzel olmak var sonrada normale donuyorsunuz yavas yavas ben bir bebek tum isler bana bakarken bu sureci atlattim siz kolayca atlatirsiniz hic korkmayin
elsyy sendemi ikinci ameliyatı olcaksın ?saadet yagmur merhaba bende aşagı yukarı seninle aynı durumdayım 25 msj. sınırındayım sana sormak istediğim çok şey var daha rahat konuşacağımız bi yer olursa seninle konuşmayı çok isterim. teşşkler
Karnımın ortasına kocaman bir yumruk yemiş gibiyim yarın 11 de ameliyatım var çok heyacanlıyım bi okadarda paniğim
dün doktorcuğuma en son şunu derken buldum kendimi :) emre bey ameliyatda arada bir dilime bakın boğazıma kaçmasın :))) düşünün yani aklıma gelen senaryoları... bu heycan duygusu ile ben nasıl yarını görücem biran önce uyutsunlar ya beni hatta bugünden narkozu alim ben :)
. Canım bi rahatla, bu kadar panik olma.inanki ameliyathaneye girene kadar bütün bu panik ve korkular...5 dk sonra hicbirsey hatirlamiyorsun zaten.(uyutuyorlar)ben de senin gibi cok korkuyordum.hatta bir hafta onceden uykularım kaçmaya başladı .nerdeyse ameliyathaneden donecektim.kesinlikle korkulacak birsey yok.tabiki doktor da cok onemli.ben Tevfik Sozen e ameliyat oldum.simdi olmam gerekse yine Tevfik beye ameliyat olurum.şimdiden cok gecmis olsun canımKarnımın ortasına kocaman bir yumruk yemiş gibiyim yarın 11 de ameliyatım var çok heyacanlıyım bi okadarda paniğim
dün doktorcuğuma en son şunu derken buldum kendimi :) emre bey ameliyatda arada bir dilime bakın boğazıma kaçmasın :))) düşünün yani aklıma gelen senaryoları... bu heycan duygusu ile ben nasıl yarını görücem biran önce uyutsunlar ya beni hatta bugünden narkozu alim ben :)
. Canım bi rahatla, bu kadar panik olma.inanki ameliyathaneye girene kadar bütün bu panik ve korkular...5 dk sonra hicbirsey hatirlamiyorsun zaten.(uyutuyorlar)ben de senin gibi cok korkuyordum.hatta bir hafta onceden uykularım kaçmaya başladı .nerdeyse ameliyathaneden donecektim.kesinlikle korkulacak birsey yok.tabiki doktor da cok onemli.ben Tevfik Sozen e ameliyat oldum.simdi olmam gerekse yine Tevfik beye ameliyat olurum.şimdiden cok gecmis olsun canım
teşekkür ederim canım
bende 2 haftadır baykuş gibiyim zaten uyku nasıl bişeydi unuttum doktoruma bende çok güveniyorum ama ilk kez narkoz alıcam hiç ameliyat olmadım daha önce zaman git gide kısalıyor vsvsvs inşallah yarın akşam rahatlamış olucam :)
teşekkür ederim canım
bende 2 haftadır baykuş gibiyim zaten uyku nasıl bişeydi unuttum doktoruma bende çok güveniyorum ama ilk kez narkoz alıcam hiç ameliyat olmadım daha önce zaman git gide kısalıyor vsvsvs inşallah yarın akşam rahatlamış olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?