- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.121
canımm anesteziden benim kadar korkan olmaz..ameliyat öncesi en büyük korkumdu..ama inan hiçbir şey anlamayacaksın..ameliyat öncesi sedasyon istersen ameliyata gidiş anını da hatırlamazsın..şu yıpatıcı süreçte en keyifli an anesteziydi:))tadını çıkar
:)) diyorsunki keyfini çıkar :)) sedasyon da neymiş bi araştirim kulağa güzel geliyor :)
çok güçlü bir sakinleştirici..aslında ameliyathanede veriliyor ama benim için en korkutucu an ameliyata gidiş anı olduğu için ben önce onu istedim..iğne yapılr yapılmaz gevşiyorsun ve olan hiçbir şeyi hatırlamoyorsun:))fotolarım olmasa ameliyata gidiş anıma dair hiç bir anım olmayacaktı :))
cgdm nezaman ameliyat oluyorsun? ben malesef hala karar veremedim emre ilhan ve muhammed dilber arasinda. bu ara britneyin yaptigi tasarim cok hos olmus.
cgdm nezaman ameliyat oluyorsun? ben malesef hala karar veremedim emre ilhan ve muhammed dilber arasinda. bu ara britneyin yaptigi tasarim cok hos olmus.
kararsız kalmak çok kötü bi durum ama gerçek düşüncemi söylemek gerekirse Emre beyin yaptığı burunlarla diğer doktorların yaptıkları burunları karşılaştırma bile yapamıyorum o kadar başarısız buluyorum diğer doktorları çünkü genelde burun sırtı kalın, kanatlar açık erkek burnu yapıyolar bayanlara... Burun uçları da herkesin aynı şekilde ve olumlu yönde pek bi değişiklik olmuyo ifadeleri sert kalıyo. İyi ki araştırma yaparken kafamı karıştıran kişiler olmamış kendi kararımı kendim vermişim bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.Canım kararsızsan doktorlarla birebir görüşüp karar ver kadınlar kulübüyle olacak iş değil.
Emelcim gerçekten çok hoş ve güzel bir burnun var her zaman çok beğeniyorum. Aynı şekilde emre ilhan'ı da çok başarılı buluyorum. Ancak bir tek burun estetiği yapan emre ilhan yok. inan ondan çok daha güzel burunlar da var. diğer emre ilhan'a olamaynlar bende dahil acaba erkek gibi mi burunlara sahibiz şüphe ettim doğrusu.
febrille genelleme yapmam yanlış oldu haklısın aslında ben bi doktordan bahsediyodum isim vermemek için o şekilde yazdım (gerçekten beğenmiyorum yaptığı burunları) bir de şöyle bi şey var Emre İlhanın yaptığı tarz burunları beğendiğim için diğer burunlar gözüme kötü gözüküyo olabilir bilmiyorum:) buraya yorum yaptıktan sonrada düzeltilemediği için pişmanda olsam yazı kalıyo ne yazık ki çok düşünüp yorum yapmak lazım sanırım bu benim hatalı yorum yaptığım ikinci yazım oldubana ne oldu anlamadım bu aralar yorum yapmamalıyım sanırım eleştirdiğim kişilere benzemeye başladım.
febrille genelleme yapmam yanlış oldu haklısın aslında ben bi doktordan bahsediyodum isim vermemek için o şekilde yazdım (gerçekten beğenmiyorum yaptığı burunları) bir de şöyle bi şey var Emre İlhanın yaptığı tarz burunları beğendiğim için diğer burunlar gözüme kötü gözüküyo olabilir bilmiyorum:) buraya yorum yaptıktan sonrada düzeltilemediği için pişmanda olsam yazı kalıyo ne yazık ki çok düşünüp yorum yapmak lazım sanırım bu benim hatalı yorum yaptığım ikinci yazım oldubana ne oldu anlamadım bu aralar yorum yapmamalıyım sanırım eleştirdiğim kişilere benzemeye başladım.
hahahah canım çok tatlısınnn :)
kendini eleştirebilmeyi herkez başaramaz valla güzel bir özelliğe sahipsin
evet cgdm in dedigi gibi katiliyorum, kendini elestire bilmek cok güzel birsey. ama emele de hak veriyorum, emre ilhan cok güzel kadin yüzüne uygun findik burun yapiyorhele de emele öyle bi burun yapmis ki..... bilsem bana aynisini yapacagini hic düsünmeden giderim emre beye. ama emin olamiyorum.... emre beyin yaptigi burunlar yandan cok güzel ama bazilari önden dogal durmuyor, tabi bu benim fikrim.
muhammed bey ise cok kücük findik burun yapmiyor, onun yaptigi burunlar daha dogal ve cok az degisiklik oluyor.
cigdem nasil gecti ameliyatin. umarim hersey iyidir. gecmis olsun...
Canimmmm cok sagolllbu msji hastahane odamda yaziyorum oncelikle Harikayim enbastan ozet gecim benim gibi korkak arkadaslara yardimim dokunsun saat 9 da giris yaptim anestezi uzmani ile gorustum beni cok rahatlatti saat 12 de sakinlestrici igne yaptilar tek canimin yandigi an o an oldu zatenn sonra ameliyt odasina aldilar kendimdeydim ama korkmuyordum konusurken son soledigim sey doktorum gelince selamimi ve FINDIK DEDIGIMI soyleyin o anlar dedim vee sonra cigdem hanim uyanabilirsiniz diye dunyanin en guzel gelen sesi ile uyandim 4 bucuk saat surmus cok ugrasmis doktorum septomum mu ne cok ymukmus ben biseyhissetmedim anlicaginiz uydum uykumuda aldim haftalar sonra ama annem ve erkek arkadasimla kuzenim perisan olmuslar okadar uzayacagini dusunmemisler sadece 15 dakka vucuduma hakim olamadim cok titredim usumedim ama titredim bide ensem yarim saat agridi onun disinda ne agri ne bulanti en ufak sorun yasamadim cokkk iyii hissediyorum yarin 4 de cikisim olucak kizlar doktorum findik burnundan daha guzelini yaptim diyorr hee bu arada burnum hic tikanmadi nefes alisim harika ama gozler mosmor olsun okadar
Canimmmm cok sagolllbu msji hastahane odamda yaziyorum oncelikle Harikayim enbastan ozet gecim benim gibi korkak arkadaslara yardimim dokunsun saat 9 da giris yaptim anestezi uzmani ile gorustum beni cok rahatlatti saat 12 de sakinlestrici igne yaptilar tek canimin yandigi an o an oldu zatenn sonra ameliyt odasina aldilar kendimdeydim ama korkmuyordum konusurken son soledigim sey doktorum gelince selamimi ve FINDIK DEDIGIMI soyleyin o anlar dedim vee sonra cigdem hanim uyanabilirsiniz diye dunyanin en guzel gelen sesi ile uyandim 4 bucuk saat surmus cok ugrasmis doktorum septomum mu ne cok ymukmus ben biseyhissetmedim anlicaginiz uydum uykumuda aldim haftalar sonra ama annem ve erkek arkadasimla kuzenim perisan olmuslar okadar uzayacagini dusunmemisler sadece 15 dakka vucuduma hakim olamadim cok titredim usumedim ama titredim bide ensem yarim saat agridi onun disinda ne agri ne bulanti en ufak sorun yasamadim cokkk iyii hissediyorum yarin 4 de cikisim olucak kizlar doktorum findik burnundan daha guzelini yaptim diyorr hee bu arada burnum hic tikanmadi nefes alisim harika ama gozler mosmor olsun okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?