emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsunnnnnnnnnn canım bak oldu da bitti cok sevindim bu kadar rahat atlatmana fındık burnuna kavustun sonnda =)

çook geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur :)

Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

Seklinin nasil olacagindan cok ameliyat olmaktan korkanlara neler onerirsiniz?:/

ben 6 yildir ameliyat olmak istiyordum ama heryil korkudan erteliyodum.ama bu yil kesin kararimi verdim hersey 1 ay icinde oldu karar vermek doktorumu bulmak :) ama inanilmaz korkuyordum. birde ben panik atak hastasiyim :) dusunun aklima gelen senaryolari .doktor cok onemli ameliyat oncesi hastasi ile iletisimi
ama sunu soyleyebilirim henuz yeni ameliyat olmus biri olarak.kesinlikle korkulacak hicbirsey yokmus :) ama yasamadan hak veremezsiniz tipki benim gibi sukadarini soyliyeyim canim birtek sakinlestirici igne yapilirken kalcadan acidi cok yakti onun disinda ameliyathanede zaten uyukluyordum ne ara anesteziyi verdiler hic hatirlamiyorum. ameliyatim 4,5 saat surmus bana 1 dakika gibi geldi gozumu acip kapamak gibi.
bide benim korkum anesteziden uyanamamakdi cunku bunyem cok zayif 46. kiloyum penisiline alerjim var antibyotiklere alerjim var sorunlu bir bunyem var ama hersey mukemmel gecti ruya gibi geliyor ne ara ameliyata girdim ne ara bunlar basima geldi diyorum
yani korkulacak bisey yokmus olan disarda bekleyen ailelere oluyor zavalli anmem ciktigimda sanki 5 yas yaslanmisti
ben ciktikdan 2 saat sonra ayaklandim harika hissediodum hic agrim olmadi kusmadim taaki 2. gunume kadar bi anda sismeye basladim gozlerim kaapandi
suan 4gunum bugun burnum tamamen tikandi sislerim durdu umarim yarin gerilemeye baslar.
yani ozetle inan korkulacak bisey yok tek zorlu surec ameliyata karar verme ile ameliyat gunu arasindaki bekleme suresi.
bide anesteziden sonra benim ceneme vurdu susturamadilar bidi bidi konusuyordum

Son düzenleme:

canım gecms olsnnnn ıyı olmana sevındım benm de korkularım vardı yazdklarınla rahatladm bıraz =)) damar yolunu actklarında da acıo dı mı kac tane ıgne yıcez =(( tetkıklerde falan da

canım gecms olsnnnn ıyı olmana sevındım benm de korkularım vardı yazdklarınla rahatladm bıraz =)) damar yolunu actklarında da acıo dı mı kac tane ıgne yıcez =(( tetkıklerde falan da

canim biran once karar ver ve ol derim bu bekleme sureci insani cok yipratiyo..evt damar yolu aciyorlar hastaneden cikanakadar o damar yolundaaki kelebek orda kaliyo ben cok ac kalmisim die hastaneye girer girmez bi serum taktilar. damar yolu acarken canim acimiyo yada ben cok kan aldirmaya alisik oldugum icin korkmuyorum kalcadan vurulan igneelerden herzaman cok korkmusumdur korktugum kadarda varmis :) annemin eline oyle bi yapistimi kadinin bilegi morarmis .onun disinda canim hic yanmadi ameliyat sonrasi bile agrim sizim olmadi

Son düzenleme:
bu gunden sonra hızla ınecek sende anlamıcaksın nasıl ındıgını...benımde gozlerım cok morarmıstı yuzum cok sısmıstı ıfadem cok degısmıstı...yanaklara dogru ve gıdıya dogru ınmeye basladıgında aman allahım oluyorsun tamponlar cıkarken kaldıkı senın bugun yarın cıkar ıste ozaman dunyanın en guzel nefesını alıyorsun beynıne oksıjen furyası ınıyor :))) bırde o ten rengı bantı taktıklarında daha ıyısın...bır hafta sonra onuda cıkardıklarında burnun bıraz daha sısıyor ama sonraaaaaaaa benım resmımdekı halım gıbı okka ve kalkık bır burnun oluyor hafıf kalkık :))) benım kımse estetık oldugumu anlamadı bılmeyen anlamıyor bılende sende bu guzellık ne dıyor muhtesem bır duygu ayın 22 sınde 2 ayıma gırıcem sonra hızla ınecekmıs bende beklıyorum suan cok sıs hala ama boyle bıle cok guzel sanada cok cok gecmıs olsun emre beyı tercıh etmekle cok ıyı bır karar vermısız dıyorum kaldıkı ben kontrole gıtmedım ama bana mesaj yazmıs neden gelmıyorsun kontrole dıye yanı bukadar dıkkatlı ılgılı okadar yogunluguna ragmen emre bey super bır doktor...benmde burdan ovgulerı okurken yok artık kesın bunlar kendı elemanları falandır dıyordum nekdar yanılmısım emre bey ısını cok seven bır doktor cok sanslıyız cok allaha sukur

kizlar dun aksam tamponum ve alcim alindi benim canim cok yandi belki bunda devamli deniz suyu sıkmamis olmamin. etkisi buyuk olabilir
ama ciddi goz yasi doktorum cok hassas davrandi elinden geleni yapti beni yatistirmak icin ama tampon hayvaan gibiydi:)
bide tam cikarken ben kafami sicrattim ve dikisim patladi emre hocam mecburen yeni birtane dikis atmak zorunda kaldi ve bole bi aci yok

aynı şeyleri yaşamıştım benimde dikişlerim patladı çok acımıştı gözümden yaş gelmişti:) burun delikleri küçük ve ince derili olunca tampon büyük kalıyo bu yüzden dikişler patlıyo ne yazıkki ...ama hiç acı çekmeyen çok kişi duydum çok şanslılar

evet canim benimde biraz daraldi sanirim burun deliklerim ya benim haleb gozlerim mor ve yanaklarim sis o yuzden hic resim bile cekmek istemiyorum

İnanın benim kadar cok deniz suyu sıkan olmamıştır ama ne yazık ki doktorlar her ne kadar tampon çıkma olayını acisiz olarak tanimlasalarda benim de cok canım acımıştı.Tekrar gecmis olsun canım:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…