emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emre beyin asistanını aradım bana taa 5 ocak için randevu verdi ameliyat içinse en erken mart 15 diyor(( çok uzun çookk..

selam,

Bana da aynı şeyi söylemişlerdi. ama arada iptal eden hastalar da oluyor belki o şekilde araya alabilirler eğer şanslıysan iptal eden olur.takip etmen lazım asistanına söylersen iptal edilen boşalan tarihler için size sönüş yaparlar uygunsa daha erken de olabilirsiniz sanırım.

Evet ayni sekilde banada oyle soylendi ama bn kasim 2.hafta ameliyat olmam sart diyince one aldilar.

Parayı veren düdügü çalar bence,
paranın yüzü sıcaktır 6000 tl yi masanın üstüne koyunca hemen ameliyat olursun bence.. dert etme randevu işini

gerçek mi bu ya:) e karar verip tarih alanların zaten paralar nakit hazır olmuyomuki:) neyse ben yarın tekrar şansımı deniyim o zaman:)

Canım zaten boş bir tarih varsa arıyorlar eğer iptal eden olduysa o da şans tabi. Ayrıca eğer benden önce başka bir hastası varsa öne almak isteyen onu almışlardır.
Benim durumum özeldi çünkü senelik iznimi kullanacaktım bir sonraki seneye devretmeyeceği için 2012 de aralık ve ya kasımda olmam lazımdı. bir de hemen şak diye 1-2. hafta sonrasına vermediler yine 1.5 ay sonrasına verebildiler. öncelik verme gibi bir durum yok sadece iptal eden hastalar olduğunda aranmanızı isteyin yardımcı oluyorlar zaten.

emre ilhanın revizyon ameliyatı fiyatı 10.000 tl mi ya

eeminee14 canım revizyon fiyatları sabit değil sanırım önceden yaptırdığın ameliyat sayınla ilgili diye duymuştum başka bir arkadaştan asistanını arayı sorabilirsin neye göre fiyatlandırdığını ya da doktor bey e mail atıp fiyat sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…