- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.181
emre beyin asistanını aradım bana taa 5 ocak için randevu verdiameliyat içinse en erken mart 15 diyor (( çok uzun çookk..
emre beyin asistanını aradım bana taa 5 ocak için randevu verdiameliyat içinse en erken mart 15 diyor (( çok uzun çookk..
selam,
Bana da aynı şeyi söylemişlerdi. ama arada iptal eden hastalar da oluyor belki o şekilde araya alabilirler eğer şanslıysan iptal eden olur.takip etmen lazım asistanına söylersen iptal edilen boşalan tarihler için size sönüş yaparlar uygunsa daha erken de olabilirsiniz sanırım.
gerçek mi bu ya:) e karar verip tarih alanların zaten paralar nakit hazır olmuyomuki:) neyse ben yarın tekrar şansımı deniyim o zaman:)
emre ilhanın revizyon ameliyatı fiyatı 10.000 tl mi ya
Evet ayni sekilde banada oyle soylendi ama bn kasim 2.hafta ameliyat olmam sart diyince one aldilar.
eeminee14 canım revizyon fiyatları sabit değil sanırım önceden yaptırdığın ameliyat sayınla ilgili diye duymuştum başka bir arkadaştan asistanını arayı sorabilirsin neye göre fiyatlandırdığını ya da doktor bey e mail atıp fiyat sorabilirsin.
eeminee14 canım revizyon fiyatları sabit değil sanırım önceden yaptırdığın ameliyat sayınla ilgili diye duymuştum başka bir arkadaştan asistanını arayı sorabilirsin neye göre fiyatlandırdığını ya da doktor bey e mail atıp fiyat sorabilirsin.
teşekkür ederim öyle yaptım bende :)[/QUOT
En doğru kaynaktan aldın bilgiyi:=) 10.000 den daha mı fazla ya da daha mı düşük ?
teşekkür ederim öyle yaptım bende :)[/QUOT
En doğru kaynaktan aldın bilgiyi:=) 10.000 den daha mı fazla ya da daha mı düşük ?
asistanı 10.000 dedi ama birçok kişi 7500 dedi o yuzden emre beye mail attım bende
asistanı 10.000 dedi ama birçok kişi 7500 dedi o yuzden emre beye mail attım bende
Canım İyi yapmışsın. Ama bence doktor da sana aynı fiyatı verecek yani 10.000 diyecek çünkü asistanıyla farklı fiyat verirse çok güvensiz olur.Ya da seni gördükten sonra önceki ameliyatlara göre yapacağı işleme göre fiyat verecektir.
Canım İyi yapmışsın. Ama bence doktor da sana aynı fiyatı verecek yani 10.000 diyecek çünkü asistanıyla farklı fiyat verirse çok güvensiz olur.Ya da seni gördükten sonra önceki ameliyatlara göre yapacağı işleme göre fiyat verecektir.
umarım o fiyat degildir bu arada sen emre beye ameliyat oldun sanırım eklesem kabul eder misin
umarım o fiyat degildir bu arada sen emre beye ameliyat oldun sanırım eklesem kabul eder misin
Ben henüz olmadım canım 23 kasım ameliyat tarihim:)
yonci sen ne zaman oluyorsun? tarihlerimiz çok yakın çünkü:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?