emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

memnun olman çok güzel canım ben de o yüzden önce maşallah sonra darısı başıma diyorum :)
cumartesi günü tasarım için görüşmem var çok iyi anlatmam lazım ne istediğimi. o yüzden herkesin albümünü ezberledim diyebilirim :=)

Senin ne zmnki? Tasarim yapilmadi hnz.5 kasmda onun gorusmesi var ve sanirim hnz ne istedigimi bilmiyorum artk dra birakicam.
Cok saol cnm ins ayni sekilde sende sonucundan memnun kalirsin:)

greensleves nezaman ameliyat oluyorsun??

Canım ben 23 kasım için ameliyat tarihi almıştım 3 kasımda da tasarım görüşmem var. Emre bey den eminim ama bazen Muhammet DİLBER in yaptığı burunları görünce onunla da görüşşem mi diyorum içimde kalmasın ama pek vaktim de kalmadı zaten düşünmekten de bıktım

sen ne yaptın peki yurtdısındaydın galıba kesin karar verdin mi? ben senin fotolarına bakmıstım hatta bir tane tasarımlı vardı çok güzel görünüyordu. sana çok yakısır eminim zaten fotoğraf altı yorumlarında herkes söylemiş. gercekten çok guzel bır yuzun var burnun sana farklı bir hava katıyordur mutlaka ama bence kesinlikle yaptır güzelliğini tamamlayacak.

Senin ne zmnki? Tasarim yapilmadi hnz.5 kasmda onun gorusmesi var ve sanirim hnz ne istedigimi bilmiyorum artk dra birakicam.
Cok saol cnm ins ayni sekilde sende sonucundan memnun kalirsin:)

3 kasım tasarım 23 kasım amelıyat tarihim.Ben de işi ehline bırakayım diyorum ama biz yine de kendi fikrimizi de söyleyelim oluru yoksa doktor uyarsın:=) sonra beğenmeyip de revizyon sayfalarında yeni doktor aramayalım kendimizi

oo az kalmis ozaman... bende önce hep emre beyi düsünüyordum muhammed beyin hastalarinin resimlerini görünce onuda cok begeniyorum artik. bende aralikda iki doktorlada görüscem, öyle karar vercem. evet almanyada kaliyorum. yaptirsam cok rahatlicam..

Evet fazla bir şey kalmadı,aklıma geldikçe korkuyorum zaten canım . emre bey in hastaları çok memnun muhammet bey in de öyle. her 2 doktor da aynı oranda başarılı bence.
insanlar çok daha kötü sorunlar yaşıyorlar en aızndan bu doktorların oyle hastaları yok.

Kizlar cok acil bi sorum var ozellikle emre beye yeni ameliyat olanlar icin.ayin 14 unde ameliyatim var ve emre bey bana 12 sinde hastaneye gidip tahlil yaptiracaksin demisti.ama ben kacta gidicem bilmiorm ve emre beyin muayehanesi kapali( giden varmi yakin zamanda sabah cok erkenmi acaba

ben tuğrul marala ameliyat oldum fakat kendi içime pek sinmedi o yüzden yeniden bir ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü burun deliklerim aşırı küçük yapıldı bağzen nefes almakta bile zorluk çekiyorum ve tıkanıyorum ve sürekli burnum akıyo ameliyat olalı bir sene olmasına rağmen bu durmadı ve bu durumdan aşırı şikayetçiyim bir daha ameliyat olmak için dr emre ilhana güvenebilirmiyim acaba

forumda revizyon ameliyatı olmuş hastalarının fotoları var canım, ben gördüm, çok başarılı gerçekten. tavsiye ederim

Merhaba, diğer başıkta da belirttiğim gibi ben de Emre İlhan'ın hastasıyım. Foruma yeni üye oldum ama uzun zamandır burun estetiği başlığının takipçisiyim. Aylarca sabahladım tek tek yorumları okudum çünkü benim için doktor seçimi çok önemliydi. Emre İlhan'a takmıştım kafayı en başından beri bu benim doktorum diyordum ama yine de gözünüzü karartıp tamam diyemedim çünkü daha önce 1 kez ameliyat olmuştum. Nefes problemim vardı ve ilk ameliyatımda geçmedi bu problem. Kemiğim eğri olmasına rağmen ilk ameliyatımı yapan doktor kemiğe dokunmamış bile sadece eti almış. O zamanlar bu kadar araştırmamıştım ve acemiydim sonuç hüsran oldu. O eğrilikten dolayı zamanla yeniden etlerim şişti nefes almakta zorlanmaya başladım. Sadece Emre beye değil diğer doktorlara da baktım tabi ki ama Emre beyi ayrı kılan şey hem kbb uzmanı olması hem estetik yapabiliyor olmasıydı. Nefes problemi için kbb uzmanına olsam ilk ameliyatımda olduğu gibi hem nefesim düzelmezse hem de şeklini çok bozarsa diye korktum, plastik cerraha olsam nefes problemimin devam edeceğinden korktum, okudum çünkü burada bir sürü yorum burnu çok güzel olmuş ama nefes alamıyor. Bu beni çok korkuttu çünkü benim amacım nefes almaktı kemiği düzelteceği için şeklinin de değişeceğini biliyordum şeklini de düzgün yapabilecek bir doktor seçmem gerekiyordu ve Emre beyin hiç olumsuz yorum yapan hastasını hatırlamıyorum. Üstelik daha önce ameliyat olmuş olup beğenmeyip Emre İlhan'a giden ve sonucunda mutlu olan bir sürü hasta olunca Emre beyi seçtim. Çünkü daha önce dokunulmuş bir burunu yapmak çok zor olsa gerek ve ona rağmen başarılıysa ben o doktora gitmem mi :) daha 13 gün oldu ameliyat olalı burnum şu an şiş haliyle rahat nefes alamıyorum ama tamponlar çıktıktan sonra aldığım o ilk nefesin tarifi yok. Ben daha önce böyle bir nefes almamıştım o an mutluluktan ağlamak istedim resmen. O nefesi aldığım an tekrar anladım çok doğru bir seçim yapmışım. Burnumun şekline gelirsek çok tatlı, çok güzel bir burnum olacak şimdiden belli. Bandajlı görenler bile çok güzel olmuş şu bandaj çıksa da iyice baksak diyorlar:) bunları size anlatıyorum ki bir fikriniz olsun belki size yardımcı olmuş olurum. Karar vermek çok zor ben de o zamanlardan geçtiğim için biliyorum. Merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.

Özet isteyenler için; hem şekil hem nefes konusunda Emre İlhan'a gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz:)

arkadaşlar emre bey burun ve çene operasyonunu beraber yapıyo die biliyorum acaba maliyeti hakkında bi fikri olan varmı? yani ikisi beraber olunca daha uygun bi maliyet olurmu ki merak içindeym:)

kızlar bişey sorucam ben ilk görüşmem icin randevu almak istiyorum ne zamana verirler yeni gidenler söyleyebilirmi? ve ameliyata karar versem çok mu ileri bi tarihe verilir? benim 20 ocakla 30 şubat arası sürem var sizce geç mi kaldım? ve son olarak fiyat konusunda hiç bi şekilde tolerans yokmu 6 bin standart fiyatmı, taksit imkanı yokmu? bilenler lütfen cevap verebilirmisiniz cok önemli benim icin şuan bu soruların cevapları.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…