- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.221
teşekkür ederim canım birde eski fotoğraflarım benim burnumun en iyi çıkmış halidaha kötüleri varda koymadım:) gerçekten tam istediğim şekilde oldu ne istiyosan onu yapar Emre bey tabi yakışacağını düşünürse:)) nefes problemim başta şişlik nedeniyle vardı şimdi ciğerlerimin bile üşüdüğünü hissediyorum fazla oksijenden:))
yonci
Pek birşey kalmamış 2 hafta su gibi geçer valla:=) Ben de korkuyorum ya şimdi rahatım ama son yaklaştıkça dusunemıyorum kendımı:=) . tasarım yapıldı mı pekı?
neyse bakalım sımdıden gecmıs olsun cnm inş çok iyi sonuçlar alırsın.
:)
greensleves nezaman ameliyat oluyorsun??
Senin ne zmnki? Tasarim yapilmadi hnz.5 kasmda onun gorusmesi var ve sanirim hnz ne istedigimi bilmiyorum artk dra birakicam.
Cok saol cnm ins ayni sekilde sende sonucundan memnun kalirsin:)
Canım ben 23 kasım için ameliyat tarihi almıştım 3 kasımda da tasarım görüşmem var. Emre bey den eminim ama bazen Muhammet DİLBER in yaptığı burunları görünce onunla da görüşşem mi diyorum içimde kalmasın ama pek vaktim de kalmadı zaten düşünmekten de bıktım
sen ne yaptın peki yurtdısındaydın galıba kesin karar verdin mi? ben senin fotolarına bakmıstım hatta bir tane tasarımlı vardı çok güzel görünüyordu. sana çok yakısır eminim zaten fotoğraf altı yorumlarında herkes söylemiş. gercekten çok guzel bır yuzun var burnun sana farklı bir hava katıyordur mutlaka ama bence kesinlikle yaptır güzelliğini tamamlayacak.
oo az kalmis ozaman... bende önce hep emre beyi düsünüyordum muhammed beyin hastalarinin resimlerini görünce onuda cok begeniyorum artik. bende aralikda iki doktorlada görüscem, öyle karar vercem. evet almanyada kaliyorum. yaptirsam cok rahatlicam..
kızlar ameliyat olanlar net bi ücret söyleyemezler mi?kaça oldunuz mesela
ben tuğrul marala ameliyat oldum fakat kendi içime pek sinmedi o yüzden yeniden bir ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü burun deliklerim aşırı küçük yapıldı bağzen nefes almakta bile zorluk çekiyorum ve tıkanıyorum ve sürekli burnum akıyo ameliyat olalı bir sene olmasına rağmen bu durmadı ve bu durumdan aşırı şikayetçiyim bir daha ameliyat olmak için dr emre ilhana güvenebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?