- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.201
yonci sen ne zaman oluyorsun? tarihlerimiz çok yakın çünkü:=)
14 kasmda cnm.sanki daha cok var gibi geliyo ama simdi buraya yaznca bile kalbim carpmaya basladi pata kute
burun içimde de sorun var ameliyat ücreti çok değişiyo mu kızlar bilen var mı
değişmez canım ilk ameliyatta herkes için fiyat aynı isterse burnunda kırıklar, eğrilikler, tıkanıklık olsun farketmez.
Allahalla benim çok inceyken ameliyat sonrası üst dudağım bayağı kalınlaştı ilk kez duydum bendeKızlar,
Benim de sormak istediğim Emre bey bana amelıyattan sonra üst dudağımın biraz inceleceğini söylemişti.Dolgu yaptırmam gerekebilirmiş.Benim burnum yüzüme göre uzunmuş kısaltılacak demişti o yüzden mi acaba çünkü ilk defa duyuyorum üst dudak incelmesini:=)
Hatta daha önce ameliyat olan bir arkadaşımın ameliyattan sonra dudakları daha toparlanmıştı. şaşırdım :S Bu konuda bilginiz var mı?
Allahalla benim çok inceyken ameliyat sonrası üst dudağım bayağı kalınlaştı ilk kez duydum bendeBelki sana özel bi durum vardır canım
Ben de kalınlaşır diye düşünüyordum hatta emre beye de özellikle sordum ama kendisi inceleceğini söyledi.senin de söylediğin gibi bana özel bir durum galiba.Burnum yüzüme göre uzunmuş kısaltılacakmış acaba o işlemden mi anlayamadım. Ama en çok kafamı karıştıran konu bu. kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım dıyorum burun derken dudaktan mı olcam yani :=) sonra dudakları yaptırıp yanakları bozarmısım sonra sonra derken komple elden geçirirmişim kendimi acaba emre bey bana mesaj mı vermek istedi
O yüzden burda ameliyat olanların fikirleri önemli.kendi burun yapıma yakın birilerini arıyorum ki sonucu az çok tahmin edebileyim.
benim burnumda uzundu hatta 3 te 2 oranında uzun demişti kısaltma yapmıştı alakası yok bence onunla. Ay yok bi şey olmaz bence canım bende ameliyat öncesi emre beyin söylediklerini kafama takıp buralara yazardım şimdi ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorumsonuçta burnun güzel olacak ama dudaktan bi şey anlamadım doğrusu dolgu abartısız olduğu sürece güzel bi şey dert etme şimdiden geçmiş olsun:)
Cidden en zor süreç bu bence doktora karar verip ve güvenmek. bu yüzden herkese sorular sormak istiyorum sonra da pişman oluyorum insanları sıkıyor muyum diye sürekli burun muhabbetinden.Emre bey in hastalarının memnun olması içimi rahatlatıyor.
ama yine de kafaya takmamak elde değil. bir de çevredekiler boşuna yaptırma ya kötü olursa alışamazsan dedikçe insan iyice işkilleniyor
çok sağol cnm inş iyi sonuçlar alırım da ben de sizler gibi burda doktorumu överim:=)
seni çok iyi anlıyorum ama Emre bey ameliyat ederken yaptığı burnun şekliden memnun olana kadar uğraşır o yüzden herkesin burnu güzeldir ve hastaları hep çok memnundur çok şanslısın ameliyattan sonra burnunu beğeneceğini çok iyi biliyorum:) çevrendekilerin karşı çıkmasının nedeni genelde etraflarında başarısız burunları görmelerinden... ameliyata karşı olan akrabalarım bile "doktorun kimse çok başarılıymış uyumu çok iyi, şekli çok güzel helal olsun parasını sonuna kadar haketmiş" diyolar.Bu arada ince deriliydin sanırım daha iyi kibar burnun olacak demektir:)Cidden en zor süreç bu bence doktora karar verip ve güvenmek. bu yüzden herkese sorular sormak istiyorum sonra da pişman oluyorum insanları sıkıyor muyum diye sürekli burun muhabbetinden.Emre bey in hastalarının memnun olması içimi rahatlatıyor.
ama yine de kafaya takmamak elde değil. bir de çevredekiler boşuna yaptırma ya kötü olursa alışamazsan dedikçe insan iyice işkilleniyor
çok sağol cnm inş iyi sonuçlar alırım da ben de sizler gibi burda doktorumu överim:=)
Cidden en zor süreç bu bence doktora karar verip ve güvenmek. bu yüzden herkese sorular sormak istiyorum sonra da pişman oluyorum insanları sıkıyor muyum diye sürekli burun muhabbetinden.Emre bey in hastalarının memnun olması içimi rahatlatıyor.
seni çok iyi anlıyorum ama Emre bey ameliyat ederken yaptığı burnun şekliden memnun olana kadar uğraşır o yüzden herkesin burnu güzeldir ve hastaları hep çok memnundur çok şanslısın ameliyattan sonra burnunu beğeneceğini çok iyi biliyorum:) çevrendekilerin karşı çıkmasının nedeni genelde etraflarında başarısız burunları görmelerinden... ameliyata karşı olan akrabalarım bile "doktorun kimse çok başarılıymış uyumu çok iyi, şekli çok güzel helal olsun parasını sonuna kadar haketmiş" diyolar.Bu arada ince deriliydin sanırım daha iyi kibar burnun olacak demektir:)
Ben de şimdi senin ameliyat öncesi/sonrası fotoğraflarına bakıyordum ifadeni olumlu yönde değiştirmiş yüzün bebeksi olmuş senin ameliyatın cidden başarılı bir de fotoğraf altı yorumları okudum da tam istediğin burnu yapmış doktor cunku bir çok hastaya göre ince ve sivri yani ucu yuvarlak olmayan bir burun ve sen de böyle istemişsin. memnuniyetinde haklısın istediğini yapmış.
nefes alabiliyor musun peki? ameliyat öncesi nefes sorunun var mıydı. varsa çözüldü mü?
bikere çevrendekilere asla kulak asma doğru doktoru bulmuşşsan zaten korkma ki emre bey doğru doktor :)
bak benim çevremdeki tek bir kişi bile yaptırmama destek olmadı aksine çok kızdılar sen aptalmısın neden burnunu yaptırıcaksın bu burun sana karizma katıyor felan diye 5 yıl booyunca hem korktum hemde etki altında kalarak vazgeçtim ama sonunda dogru doktoruda bulmanın güvencesiyle çevremdeki herkese kulaklarımı tıkadım anneme erkek arkadasıma da dahil olmak üzere ve kendimi doktorumun ellerine bıraktım
şimdi 19. günümdeyim ve o karşı çıkan herkes eski halimi unuttu bile ve iyiki yaptırmışsın diye hayran hayran bakıyorlar :) annemde dahil olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?