- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.161
Efnan ameliyattan sonra , burnun önden genişledi mi? yoksa çok büyük bi farklılık olmadı mı. benim önden burnum ince şimdilik en çok bu genişleme olayından korkuyorum.
Canım eğer burnun inceyse seninki daha güzel olur bence. Çünkü 2 hafta önce Tevfik beye gittiğimde "Bkb nin burnu daha ince olmuş , benim ki biraz daha geniş " dediğimde " onun burnu zaten inceydi " dedi. Benim sabah uyandığımda burnum büyük duruyor sanki. Napim zamanla iner herhalde.
evet bkbnin burnu ince ama eskiye oranla genişlemiş elbette.
senin önceden burnun nasıldı, çok büyük yada geniş miydi?
Tevfik Hocayla önden tasarım yapmışmıydınız?
Önden tam fotoğraf koyabilirsen eğer çok yardımcı olmuş olursun :)
özellikle ince derili olanların nasıl bir sonuca ulastıklarını çok merak ediyorum. olumlu mu? morluklar çok kalıyor mu?
özellikle ince derili olanların nasıl bir sonuca ulastıklarını çok merak ediyorum. olumlu mu? morluklar çok kalıyor mu?
Benim ince deriliydi evt morluklarim ciddi derecedeydi gozum kapandi ama bugun 13. Gunum ve harika hissediyorum kendimimesaj sayin 25 e ulasirsa uyelerin albumlerini gorebilirsin canim yada dur sana ozelden msj aticam
cgdmcrn 25 i dolduramadm daha resmlerini görme imkanım yokmu??iki ay sora emre ilhana olucam bende çok merak ediyorum ama lanet msjj sayısı
Benim ince deriliydi evt morluklarim ciddi derecedeydi gozum kapandi ama bugun 13. Gunum ve harika hissediyorum kendimimesaj sayin 25 e ulasirsa uyelerin albumlerini gorebilirsin canim yada dur sana ozelden msj aticam
Emre bey bana ince derili olduğumu söylemişti.İlk 3 gün maksimum morluk şişme oluyor ve 3.günden sonra birden kayboluyor ben de bu şekilde oldu .Ve şu an ödemlerimin hızlı bir şekilde indiğini hissediyorum.Burun kanat kısmına indi şişliklerim ..
canım öncelikle geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim ben 25 mesaj sayımı doldurmakla mesgulken, sen imdadıma yetiştin çok çok sağol:=) face kullanmıyorum ama msn den ekledim seni.
benim de burun deliklerim kucuk ve derim ince tahminen aynı surec ya da yakın surec işler.burun ucunda sarkıklık var mıydı ? çok soruyorum ama kusura bakma :=)
şu an memnun musun peki? gerçi daha çok şiştir ama kendını iyi hissediyorsan oturmaya başlaıdğında daha güzel olacak demek :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?