emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Efnan ameliyattan sonra , burnun önden genişledi mi? yoksa çok büyük bi farklılık olmadı mı. benim önden burnum ince şimdilik en çok bu genişleme olayından korkuyorum.

Efnan ameliyattan sonra , burnun önden genişledi mi? yoksa çok büyük bi farklılık olmadı mı. benim önden burnum ince şimdilik en çok bu genişleme olayından korkuyorum.

Canım eğer burnun inceyse seninki daha güzel olur bence. Çünkü 2 hafta önce Tevfik beye gittiğimde "Bkb nin burnu daha ince olmuş , benim ki biraz daha geniş " dediğimde " onun burnu zaten inceydi " dedi. Benim sabah uyandığımda burnum büyük duruyor sanki. Napim zamanla iner herhalde.

evet bkbnin burnu ince ama eskiye oranla genişlemiş elbette.
senin önceden burnun nasıldı, çok büyük yada geniş miydi?
Tevfik Hocayla önden tasarım yapmışmıydınız?

Önden tam fotoğraf koyabilirsen eğer çok yardımcı olmuş olursun :)

Benim burnum geniş ve uzundu. Hocamla tasarım yapmadık çünkü ameliyat anında ne olacağını kimse bilemez. Bir de nedendir bilmiyorum ama Tevfik beye cok güveniyordum. Ameliyat oncesi burnumu mu görmek istiyorsun anlamadım

kızlar 2 kasımda ameliyat günüm heycandan çatlıcam valla 1 aydır ameliyat günümü bekliorum :):) inş herkesinki gibi güzel bi burnum olur :)

Kızlar bilginiz varmı Emre bey sadece burun ucun (tıp plastı) ameliyatı yapıyor mu? Benim kemiğimde sorun yok tek derdım burun ucum düşük. Fiyatta buna göre uygun olur mu acaba? Birde emre beye nasıl ulaşabilirim randevu için? internetten mesaj attım ama dönen olmadı.

merhaba kızlar,
Ben de ameliyat olmak istiyorum. Hatta Emre bey le görüşüp tarih bile aldım ama tasarımım henüz yapılmadı.Çok kararsızım. istediğim sonucu alamayıp pişman olmaktan korkuyorum. bir de çevremde bu ameliyatı olup daha çok nefes sorunu yasaşayan tanıdıklarım olduç o yüzden emre bey in hastalarından sonraki süreç ile ilgili bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız çok çok sevinirim. ayrıca buraya yeni üye oldum kulanmayı pek bilmiyorum. yanlış alıntı yapıp yanlış yerlere yazarsam anlayın:=)

özellikle ince derili olanların nasıl bir sonuca ulastıklarını çok merak ediyorum. olumlu mu? morluklar çok kalıyor mu?

Benim ince deriliydi evt morluklarim ciddi derecedeydi gozum kapandi ama bugun 13. Gunum ve harika hissediyorum kendimi mesaj sayin 25 e ulasirsa uyelerin albumlerini gorebilirsin canim yada dur sana ozelden msj aticam

özellikle ince derili olanların nasıl bir sonuca ulastıklarını çok merak ediyorum. olumlu mu? morluklar çok kalıyor mu?

Emre bey bana ince derili olduğumu söylemişti.İlk 3 gün maksimum morluk şişme oluyor ve 3.günden sonra birden kayboluyor ben de bu şekilde oldu .Ve şu an ödemlerimin hızlı bir şekilde indiğini hissediyorum.Burun kanat kısmına indi şişliklerim ..

Benim ince deriliydi evt morluklarim ciddi derecedeydi gozum kapandi ama bugun 13. Gunum ve harika hissediyorum kendimi mesaj sayin 25 e ulasirsa uyelerin albumlerini gorebilirsin canim yada dur sana ozelden msj aticam

cgdmcrn 25 i dolduramadm daha resmlerini görme imkanım yokmu??iki ay sora emre ilhana olucam bende çok merak ediyorum ama lanet msjj sayısı

canım öncelikle geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim ben 25 mesaj sayımı doldurmakla mesgulken, sen imdadıma yetiştin çok çok sağol:=) face kullanmıyorum ama msn den ekledim seni.
benim de burun deliklerim kucuk ve derim ince tahminen aynı surec ya da yakın surec işler.burun ucunda sarkıklık var mıydı ? çok soruyorum ama kusura bakma :=)
şu an memnun musun peki? gerçi daha çok şiştir ama kendını iyi hissediyorsan oturmaya başlaıdğında daha güzel olacak demek :=)

çok geçmiş olsun morluklar ciddi dereceymş senin ama neyse ki atlatmşsın canım.Daha şimdiden çok şekilli çok dogal yuzune yakışan bi burna sahipsin gule gule kullan canım yeni burnunu:) teşekkürler resmler için

Geçmiş olsun:=)
yani çok farketmıyor galıba ilk bir kaç gun şişlik ve morluklar hemen hemen herkeste aynı. beslenmeye dikkat etmek lazım.

Burun deliklerim aslinda kucuk degildi ama ince deriliydim burnumun boyu kisa fakat coknhafif kemer ve evt ucu biraz sarkikti aslinda burnum onden sinirimi bozmasada yandan baska biriydjm sanki 13 de ameliyat oldum sinraki gun gozlerim kapandi ve morda degil karardi resmen ve cok gec gecti halen cok ince cizgi halinde morluk var su an cok sis ama ben ccccooookkkk memnunum

canım ben sana mail attım.bi ara bakarsın:=) bu arada bugün ilk günüm biraz öğrenmeye çalışıyorum siteyi. mesaj bölümünde ameliyat sonrası fotoğraflarını gördüm bantlı olmaısna rağmen çok güzel görünüyor. zaten çok hoş güzel bir yüzün var burnunun önceki halini bilmiyorum ama senin yüüzne zaten minik bir burun gidermiş.yakışanı yapmışlar yani:=)

merhabalar uzun zamandır emre ilhan hk yazıları takip ediyorum ama ameliyat yaklaştıkça resimlerinizi daha çok merak etmeye başladım.14 kasım ameliyat tarihi ve forumdaki yorumları okumaktan gecelri uyuyamıyorum.hala doğru bir karar verip vermediğimi bilmiyorum çok arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…