emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar emre bey burun ve çene operasyonunu beraber yapıyo die biliyorum acaba maliyeti hakkında bi fikri olan varmı? yani ikisi beraber olunca daha uygun bi maliyet olurmu ki merak içindeym:)

İkisi birlikte 9000 Lira ilk ameliyat ise.

Sadece çene 4000 ikisi birlikte olunca burunla 10 yerine 9 veriyorsun.

arkadaşlar emre bey burun ve çene operasyonunu beraber yapıyo die biliyorum acaba maliyeti hakkında bi fikri olan varmı? yani ikisi beraber olunca daha uygun bi maliyet olurmu ki merak içindeym:)

Gecen hafta gorusmede sormustum bende.normalde 4500 burunla beraber olunca 3500 e dusuo cene.yani ikisi 9500 e geliyo.

Bence geç kalmadın ama belli de olmuyor tabi en iyisi vakit kaybetmeden ara. Fiyat sabit ve nakit alıyor. Sana tavsiyem, fiyata takılma ikinci bir defa ameliyat olmak zorunda kalma. Paran yoksa da bekle, biriktir öyle ol. Bu Emre İlhan için geçerli değil, kime olmak istiyorsan ona ol ama paraya göre doktor seçme.

Kızlar dün ablam Emre beye ameliyat oldu ilk ameliyatını başka bir doktora olmuştu ve burnu tabiki hayal kırıklığı olmuştu ben geçen ay 13 de oldum ablamda bu ayın 13. de 13 bizim uğurlu rakamımız bundan sonra

ablam dün saat 12 de odadan alındı ameliyathaneye girdi ve akşam 8 de odaya getirdiler, Emre bey okadar ince ince işliyorki burnu hiç zaman zaman faktörünü kafaya takmıyor içine sinene kadar tamam bu oldu diyene kadar uğraşıyor ve sonuç tabiki mükemmel oluyor
ablamın kaburgadan kıkırdak alındı burun yeniden şekillendi tabiki şu anda kaburga kısımında ciddi bi agrı varmış halen hastahanede. nefes alırken zorlanıyor ve agrı oluyor amahızla toparlıyacak

gecmıs olsun ablana cnm.. gecen nerde oldu memnun kalmadı ve cok uzun surmus amelıyat suresuı bu normal surenın dsında bence...sorun buyuktu demekkı...

Çok geçmiş olsun, umarım hemen toparlar kendini. Senin burnun çok güzel oldu eminim ablanınki de çok güzel olur.

Cok gecmis olsun.. Yani ablanizin operasyonu yaklasik 8 saat sürmüs.. Türkiyede yapilan ilk yüz nakli bile 9 saat sürdügne göre Demekki cok zor bir burnu varmis ablanizin. Tekrar gecmis olsun.

sonunda bende randevu aldım, 4 şubata verdiler. keşke daha önce alsaymışım.. benim merak ettigim eger ameliyata karar verirsem o randevuda, ameliyat tarihide mi böyle 2-3 ay sonrasına veriliyor? şubat sonuna kadar sürem var da benim..

Son düzenleme:

Evet öyle oluyor galiba yani benim öyle olmuştu ilk görüşmeden sonra 1,5 2 ay sonraya vermişlerdi. Eğer kesin Emre İlhan'a ameliyat olacaksan ameliyat tarihi al, ameliyat tarihine yakın bir zaman da görüşmeye gidersin. Belki böyle bir imkanları vardır.

anladım peki o zaman ben ameliyat tarihini de alym en iyisi hala tam emin diilim ama en çok aklıma yatan kişi emre ilhan.. sonrasında bi aksilik olursa iptal etmem sorun olmaz dimi?

anladım peki o zaman ben ameliyat tarihini de alym en iyisi hala tam emin diilim ama en çok aklıma yatan kişi emre ilhan.. sonrasında bi aksilik olursa iptal etmem sorun olmaz dimi?

Asistanı arıyor zaten 1 ay öncesinden kesin ameliyat olup olmayacağımızı sormak için. Eğer 15 gün öncesinden falan iptal edersen sorun olmaz gibi ama daha yakın zamanda problem olabilir çünkü ameliyathane kirasını veriyor bildiğim kadarıyla. Olmazsa durumunu anlat Burcu hanıma yakın bir zamanda görüşme ayarlayabilirse ayarlar ona göre kesin kararını verirsin.

cnm sen ameliyat tarihini yeni mi aldın? ben daha hiç görüşmedim görüşmeyi 4 şubata verdiler sen daha önce görüşmüştün heralde?

hayır canım hiç görüşmedim ben daha önce ilk defa görüşücem fakat benim özel bir durumum vardı onu açıkladım zamanlama açısından çok mecburdum ben bu sebebe dayanarak biras erkene alabildim

hayır canım hiç görüşmedim ben daha önce ilk defa görüşücem fakat benim özel bir durumum vardı onu açıkladım zamanlama açısından çok mecburdum ben bu sebebe dayanarak biras erkene alabildim
acaba bende gorusmeye gittigimde suremin kisitli oldugnu anlatsam yakin bi tarihe verirlermi? Cok kararsiz kaldim 4 subatta gorusucem ve gorusmeden de tarih almak istemiyorum ama gittigmde karar verirsem hemen olmasi gerekli 2 ay sonra ameliyat olamam subatin sonuna kdr surem var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…