- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.261
acaba bende gorusmeye gittigimde suremin kisitli oldugnu anlatsam yakin bi tarihe verirlermi? Cok kararsiz kaldim 4 subatta gorusucem ve gorusmeden de tarih almak istemiyorum ama gittigmde karar verirsem hemen olmasi gerekli 2 ay sonra ameliyat olamam subatin sonuna kdr surem var..
şubatın 18ine randevu aldım ameliyat tarihinide sanırım ozmn konuşucaz emre beyle ama asıl sormak istediğim ameliyat olmuş arkadaşlara.olduktan sonra muayeneye gidildiğinde yada kontrole bi ücret alınıyomu 6binden sonra yani
şubatın 18ine randevu aldım ameliyat tarihinide sanırım ozmn konuşucaz emre beyle ama asıl sormak istediğim ameliyat olmuş arkadaşlara.olduktan sonra muayeneye gidildiğinde yada kontrole bi ücret alınıyomu 6binden sonra yani
arkadaslar her kes emre bey diyor bende iyice merak ettim, ama sanirim amelyat ucretini yukseltmis, burdan gordugum kadari ile 6000 tl ama ben en son arastirdim 7500 tlmalesef
bende amelyat olacagim ama buyuk ihtimal bir kac ay sonra
Kizlar sizin burun tika malarinkz kac ay surdu, ben iki ci aydan sonra sprayi biraktim ve hala tikaniyo burnum 4 uncu aydayim
Ben spreyi ameliyattan sonraki ilk hafta bıraktım, tıkanmalarımda yok. Bandajlar çıktıktan sonra (yanlış hatırlamıyorsam) artık bol bol burnumuzu yıkıyoruz demişti bana.
Bende o an soramadım içinimi dışınımı diye, ama o günden beri sürekli hem iç hem dışını sürekli yıkıyorum burnumun, günde en az üç kere filan.
Benim şişliklerim geçmedi hala 50 gün oldu burnumun ucuna doğru olan kısmın üst bölgesi deli gibi şiş ve kaş arasında hiç şiş kalmadığından kanca gibi duruyor burnum.
Şimdiden revizyon filan mı olacağım tedirginliği yaşıyorum. Altı ay geçsin bakalım sonucu göreceğiz.
burnum tam 2 yılda tam anlamıyla şekillendi.. 6 ay belirleyici olmayabilir commander?
arkadaşım emre ilhana randevu aldı 20 ocaga verdiler...
eeminee14 canım revizyon fiyatları sabit değil sanırım önceden yaptırdığın ameliyat sayınla ilgili diye duymuştum başka bir arkadaştan asistanını arayı sorabilirsin neye göre fiyatlandırdığını ya da doktor bey e mail atıp fiyat sorabilirsin.
Siz kendi isteğinizle mi Şubat'a randevu aldınız yoksa doktor mu 3 ay sonrasına randevu verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?