emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bence direk ameliyat tarihi alırsan daha erkene aldırabilirsin ve bence gözün kapalı güvenebilirsin yani ben öle hissediorum tabi gene sana kalmış..

şubatın 18ine randevu aldım ameliyat tarihinide sanırım ozmn konuşucaz emre beyle ama asıl sormak istediğim ameliyat olmuş arkadaşlara.olduktan sonra muayeneye gidildiğinde yada kontrole bi ücret alınıyomu 6binden sonra yani

henüz olmadım ameliyatımı fakat ameliyat sonrası kontroller ücretsiz bildigim kadarıyla

Ben bu cars ameliyat oldum.2 sene ucretsiz gorusmeye gidebiliyosun cnm.yani okadar gerek olmuyoda ztn emre bey diledigin kadar gorusebilecegimizi soyluyo.cok ilgili ve samimi bi dr.suan burnumu cok merak ediyorum.cilesi cok sonucu gzl olur ins

arkadaslar her kes emre bey diyor bende iyice merak ettim, ama sanirim amelyat ucretini yukseltmis, burdan gordugum kadari ile 6000 tl ama ben en son arastirdim 7500 tl malesef
bende amelyat olacagim ama buyuk ihtimal bir kac ay sonra

arkadaslar her kes emre bey diyor bende iyice merak ettim, ama sanirim amelyat ucretini yukseltmis, burdan gordugum kadari ile 6000 tl ama ben en son arastirdim 7500 tl malesef
bende amelyat olacagim ama buyuk ihtimal bir kac ay sonra

ben de 24 ocakta ameliyat olacağım ve ücret 6 bin tl canım ilk ameliyat ise.

Kizlar sizin burun tika malarinkz kac ay surdu, ben iki ci aydan sonra sprayi biraktim ve hala tikaniyo burnum 4 uncu aydayim

Ben spreyi ameliyattan sonraki ilk hafta bıraktım, tıkanmalarımda yok. Bandajlar çıktıktan sonra (yanlış hatırlamıyorsam) artık bol bol burnumuzu yıkıyoruz demişti bana.

Bende o an soramadım içinimi dışınımı diye, ama o günden beri sürekli hem iç hem dışını sürekli yıkıyorum burnumun, günde en az üç kere filan.

Benim şişliklerim geçmedi hala 50 gün oldu burnumun ucuna doğru olan kısmın üst bölgesi deli gibi şiş ve kaş arasında hiç şiş kalmadığından kanca gibi duruyor burnum.

Şimdiden revizyon filan mı olacağım tedirginliği yaşıyorum. Altı ay geçsin bakalım sonucu göreceğiz.

burnum tam 2 yılda tam anlamıyla şekillendi.. 6 ay belirleyici olmayabilir commander?

burnum tam 2 yılda tam anlamıyla şekillendi.. 6 ay belirleyici olmayabilir commander?

Haklı olabilirsiniz, altı ay en az bekleyeceğim süre, ben burnumun üst kısmındaki şişlikle beraber sağ tarafının daha farklı durduğunu stüdyoda tam karşıdan fotoğraf çekildiğimde fotoda bariz görünce bunuda belirttim. Doktorumda deri tipime göre 6-8 ay içinde oturacağını ameliyatı çocuk yapmak gibi düşün bir ayı geçti henüz acele etme demişti. Bende iyi dedim bekliyeyim.

Birçok kişi ilk başta memnun değilmiş gibi ama direk memnun değilim diyemiyor gibi geliyor bana, yada en azından okuduklarımı buna yormaya çalıştım. Bakalım.

İki yıl beklermiyim bilemem. Şuda var öncesine göre çok çok iyi durumdayım.

Okuldaki arkadaşlarım bir ay sonra gördüklerinde ameliyat olduğumu anlayan bile olmadı, değişmişsin sen, gençleşmişsin saçınımı kestirdin vs gibi sözler sarf ettiler. Estetik olduğumun anlaşıması 30 gün sonrasında bile %0 dı.

Siz kendi isteğinizle mi Şubat'a randevu aldınız yoksa doktor mu 3 ay sonrasına randevu verdi?

sonunda bende Revizyonumu oldum. 2. aydayım, Emre Bey gerçekten mükemmel bir dr. zaten kendisini bu sitede yönlerndirmeler sayesinde tanıdım ve yanılmadım. yeni halim albüm kısmında var. revizyon veya ilk ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir edinmek amacı ile bir göz gezdirebilirler.

arkadaşım emre ilhana randevu aldı 20 ocaga verdiler...

ben de geçen ctesi görüşmeye gittim çok pozitif bi insan gerçejten ben 4. ameliyat şansım varmı diye gittim çok zor bir ameliayat dedi ama bana güvenebilirsin dedii yapılacakları anlattı neredeyse 20 dkk kadar sohbet etti anlattı ve 1 kuruş bile istemedii.............ameliyat tarihini sen hiç düşünmeden al dedii...............

evet önceki ameliyat sayınla alakalı benim 4. ameliyat için 15 bin dedii.

Siz kendi isteğinizle mi Şubat'a randevu aldınız yoksa doktor mu 3 ay sonrasına randevu verdi?

hayır en erken o tarihe alabildim görüşme randevusunu ve telefondaki hanfendiye çok geç dediğimde ozamana kadar bütün randevuların dolu oldugunu söyledi.şubatta görüştükten sonra nezamana verilir ameliyat randevusu dediğimde 2 3 aya dedi ve hastalarımız genelde şimdiden alırlar randevuları dedi eğer kararınız kesinse böyle yapabilir dedi ve zaten 1senedir araştırıyodum gözüm kapalı gidebilceğmi anladım emre beye ve bugun ameliyat için martın 15ine randevu aldım. başına almak istemiştim fakat 2 3 görüşme yaparsınız dedi burcu hanm.ameliyattan önce buyüzden martın ortasına verdi. iple çekiyorum şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…