- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.281
sonunda bende Revizyonumu oldum. 2. aydayım, Emre Bey gerçekten mükemmel bir dr. zaten kendisini bu sitede yönlerndirmeler sayesinde tanıdım ve yanılmadım. yeni halim albüm kısmında var. revizyon veya ilk ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir edinmek amacı ile bir göz gezdirebilirler.
twitter ve facebooktan görebılırsınızalbümünüzü görmem için 25 mesaj yazmam gerekiyormuş
dr. emre bey'i ben de bu siteyle tanıdım. bu kadar övülmesi çok güzel elbette ama yaptığı buurnları görmek istiyorum...
nedir bu emre ilhanı bu kadar iyi yapan ücrette uçuyor çok
nedir bu emre ilhanı bu kadar iyi yapan ücrette uçuyor çok
emre bey'den şubatta ilk görüşme için randevu aldım ama o zamana kadar umarım ameliyattan vazgeçmem. ailem özellikle burnumun düzgün olduğunu ameliyata ihtiyacım olmadığını söylüyor(
ama benm burun ucum yusyuvarlak ve geniş, burun sırtımdaki sonradan oluşan çıkıntı da beni rahatsız ediyor. ama keşke yaptırmasaydım demekten de korkuyorum.
albümlerden gördüğüm kadarıyla emre ilhan ismi bir adım önde bnm için peki emre beye ameliyat olup da sonradan pişman olanı hiç duydunuz mu acaba?
Ben bu forumda hic gormedim.. ama bide boyle bisey var simdi emre beye gidip nasil bir burun istedigini anlatiosun. Sonra emre bey bu burunun sana yakisirmi yakismazmi diye tavsiyelerde bulunuor ve yuz hatlarina guzel bir sekilde yakisacak bir burun yapior.. ama bagzi kisiler kendi istedikleri tarzdan vaz gecmiye bilir..ve sonradan yakistiramayip beyenmiyebilirler... Simdiye kada gordugum arkadaslarin hepsine yeni burunlari cok yakisiyor bence aralarinda hic yakismayan gormedim.. Bende emre beye ameliyat oldum ve cok memnunum.. ayrica benim ailemde benim burnumda hic bir sorun gormuodu ama onemli olan senin bakis acin. Sen bu sekildede mutluysan, burnun seni mutsuz etmiosa bence hic yaptirma.. ama degilsen ve seni cok rahatsiz ediosa emre bey cok iyi bir secenek.. o korku herzaman biraz olsun kaliyo galiba.. simdiye kadar gordugum emre ilhan burunlariyla korkuya hic gerek yok.. ama cok iyi anliorum bende cok korkuyodum. baska kizlarin resimlerine bakarak biraz olsun korkumu giderdim ameliyata kadar..
Ben bu forumda hic gormedim.. ama bide boyle bisey var simdi emre beye gidip nasil bir burun istedigini anlatiosun. Sonra emre bey bu burunun sana yakisirmi yakismazmi diye tavsiyelerde bulunuor ve yuz hatlarina guzel bir sekilde yakisacak bir burun yapior.. ama bagzi kisiler kendi istedikleri tarzdan vaz gecmiye bilir..ve sonradan yakistiramayip beyenmiyebilirler... Simdiye kada gordugum arkadaslarin hepsine yeni burunlari cok yakisiyor bence aralarinda hic yakismayan gormedim.. Bende emre beye ameliyat oldum ve cok memnunum.. ayrica benim ailemde benim burnumda hic bir sorun gormuodu ama onemli olan senin bakis acin. Sen bu sekildede mutluysan, burnun seni mutsuz etmiosa bence hic yaptirma.. ama degilsen ve seni cok rahatsiz ediosa emre bey cok iyi bir secenek.. o korku herzaman biraz olsun kaliyo galiba.. simdiye kadar gordugum emre ilhan burunlariyla korkuya hic gerek yok.. ama cok iyi anliorum bende cok korkuyodum. baska kizlarin resimlerine bakarak biraz olsun korkumu giderdim ameliyata kadar..
KIzlar cok kotu bir ruya gordum, burnum eski haline donmustu haatta daha kotu olmustu :))) Burnumu okadar beyeniyorumki bisey olacak diye odum kopuyohatta sisler inmesine bile korkuyorum acaba simdiki gibi hos dururmu diye,, 1 senesini dolduranlar varmi aramizda? Sizin geriye baktiginizda burnunuz en cok su anmi hosunuza gidio yoksa ameliyattan bi kac ay sonraki haliylemi daha mutluydunuz.. sisler indikce ucunda fln cokme oldumu eyer kalkiksa.. ben simdi 4uncu ayimdayim.. belki hatirlarsiniz sizdeki gelicmeyi..yazarsaniz cok memnun olurum
çiğdemm ablan nasıl oldu. senin ameliyatından önce 6 ekimde emre beyin muaynehanesinde karşılaşmıştık yanında kuzenin vardı daha önce ameliyat olmuştu o mu kaburgasından kıkırdak alınan. senin burnuşun çok güzel olmuş canım bu arada bayıldım maşşalaahhhh diorum. bende 8 aralık ta oluyorum kaburgadanda alıncak benimde ve biraz korkuorum. ablanın çok mu ağrısı oldu ve şuan durumu nasıl canım.
Canım teşekkür ederim:)
ogün yanımda olan kuzenim oda 28 aralıkda olucak
ablam inanılmaz oldu okadar güzel olduki bakmaya doyamıyoruz bugün tamamen sargılarıda cıkıcak o çok değişti yaa :) üst dudak çene ve elmacık yanaklara yağ enjekte edildi muhteşem bi kız oldu çıktı :)
evt kaburgası ağrıdı özellikle ilk hafta çok ağrı çekti hapşurunca özellikle direk kaburgaya vuruyordu acısı ama değdimi evt kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?