- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.301
çiğdem muayenehanede yanında oturan bayan ablanmıydı zaten güzeldi nasıl oldu merak ettim bak şimdi:)
Canım teşekkür ederim:)
ogün yanımda olan kuzenim oda 28 aralıkda olucak
ablam inanılmaz oldu okadar güzel olduki bakmaya doyamıyoruz bugün tamamen sargılarıda cıkıcak o çok değişti yaa :) üst dudak çene ve elmacık yanaklara yağ enjekte edildi muhteşem bi kız oldu çıktı :)
evt kaburgası ağrıdı özellikle ilk hafta çok ağrı çekti hapşurunca özellikle direk kaburgaya vuruyordu acısı ama değdimi evt kesinlikle :)
off daha 12 msj atmam lzm görmem için. çok merak ediorum resimlerii
Benim bgn 13. Gunum ve hala nezle gibiyim bi tikanio bi akiyo hic gcmiycek diye korkuyorum.normalmi bu surec ?yaptiranlarda durum nedir acaba suanda.kafaya takmaktan hergece kabus goruyorum
albümleri gördüm ve emre ilhanın yaptığı revizyonlar gerçekten içimi rahatlattı. umarum benim ameliyatımda öle başarılı geçerde hafif kavizli kalkık burnuşum olur:)
kızlar, geçen cuma benim Emre bey ile randevum vardı. yaptığı burunları geçtim, koydum bir kenara birkere gerçekten kenindne emin ve güvenilir bir doktor olduğu her halinden belli. ben revizyon olacağım için 1 ay önceden randevumu anca yer bularak o güne aldım ve gittim. duyduğum fiyat ile ağzım açık kalsada emre bey bana o güveni verdiği için ve herşeyden önce sağlığım önemli oldu için önemsemedim. birkere kesinlikle pazarlık payı ok bunu unutmayın! revizyon daha yüksek normal ilk yapılan ameliyatlara nazaran. normal bir burun 6.000 bana 9.500 dedi mesela emre bey. fiyatlarda değişiklik olmadığını söylediği için gönül rahatlığı ile deşifre ediyorum, yoksa böyle birşey yapmamdiğer aşamalara gelince; bu cuma yani bir hafta sonrasına tekrar davet etti beni, bu görüşmedede progrma üzerinden yapılacak buruna bakacağız ve sanırım muayene olacağım. bunun ücretide 300tl. tabi bu tutar ameliyat olduğumda verdiğim tutardan düşülecek. yani ilk ameliayat olacak olan arkadaşlar, 6.000 gözden çıkartsın, nisandada zaten zam gelecekmiş. ameliyat günüm eğer bir iptal ve boşalma olmaz ise kasım olarak belirlendi :):) ben emre beye gerçekten çok güveniyorum, inş herşey yolunda gider ve bu sefer herşey güzel olur
sakıncası yoksa emrebey amalıyatı kaca yapıyo fıyat paylaşabılırmısınız
emre beyin sekretersini aradım çok geç bir tarihe verdi randevuyu bende ona olacaktım ama vazgeçtim abdülkadir göksel muhammet dilber ve akın demiralay arasında gidip geliyorum yardım edin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?