emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çiğdem muayenehanede yanında oturan bayan ablanmıydı zaten güzeldi nasıl oldu merak ettim bak şimdi:)

evt canım ablamdı :) bugün bandajlarını aldırmaya gidio yolda şimdi
ablam çok güzel oldu bambaşka bi kız oldu kıyamıyorum bakmaya :)
Emre beyin sözüyle
Maşallah :)

acil ablanın resimlerini görmeliyim lütfen dol artık 25 msj offff

korkuorum çokk kaburga olayından. bide o kadar ağrı çekip ya hayal ettiğim gibi bi burnum olmazsa acaba tam kendimi anlatamadım die şüphelerimde var. cuma akşamı yatıcam hastaneye cumartesi sabah ameliyatım var. cuma akşamı emre bey dolaşmaya gelir mi acaba

canım ablan harika olmuş bayıldım bayıldım , bende yaptırıcam ablan gibi gerçi sizin ailede güzellik genetik bide emre beyin eli deyince seyire doyulmaz bir görüntü çıkmış maşalah canım sizlere.

albümleri gördüm ve emre ilhanın yaptığı revizyonlar gerçekten içimi rahatlattı. umarum benim ameliyatımda öle başarılı geçerde hafif kavizli kalkık burnuşum olur:)

Benim bgn 13. Gunum ve hala nezle gibiyim bi tikanio bi akiyo hic gcmiycek diye korkuyorum.normalmi bu surec ?yaptiranlarda durum nedir acaba suanda.kafaya takmaktan hergece kabus goruyorum

albümleri gördüm ve emre ilhanın yaptığı revizyonlar gerçekten içimi rahatlattı. umarum benim ameliyatımda öle başarılı geçerde hafif kavizli kalkık burnuşum olur:)

sakıncası yoksa emrebey amalıyatı kaca yapıyo fıyat paylaşabılırmısınız

Sana ozel mesaj yazamadım canım benım ılk amelıyat sonrası 3.ayım ve one eklenen kıkırdagımda kayma oldu cok hafıf revızyon dusunuyorum . amelıyatı anlatabılırmısın ılkı kadar zor mu ucretlerı nasıl ılkı kadar zor ve gec ıyılesecekse olmasammı dıye de duusnmuyor degılım cunku

Merhaba ben 5 yıl önce burnumu yaptırdım. Ama burunda düşme oldu. Nefes almamı engellemeye başladı zamanla. Şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Ama doktor konusunda endişeliyim. İlk ameliyatımı 18 yaşındayken oldum. Doktor seçimini yanlış yaptım. Şimdi araştırıp yaptırmak istiyorum ama maddi durum sıkıntısı var. 9000 tl çok fazla açıkçası.

emre beyin sekretersini aradım çok geç bir tarihe verdi randevuyu bende ona olacaktım ama vazgeçtim abdülkadir göksel muhammet dilber ve akın demiralay arasında gidip geliyorum yardım edin yaaaa

canım ben de emre bey ve barıs cakır dusuunuordum . emre bey gorusmeyı en erken mart a verdı . ben martta gorussem amelıyatı yaza anca olurum o yuzden elendı emre bey buyu k ıhtımal barıs beye oluorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…