- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.321
ilk ameliyat 6000, revizyonu 7500 e yapmıyor muydu en son yazılanlar öyle diye hatırlıyorum ben.
Arkadaslar,
Benim derdim bir baska. Turkiyede pek rastlanmiyan bir burnum var. GENIS! kanatli burun basi yani burun kemigide genis ve ucu hafif kalkik. yani burun deliklerim gozukuyor baya baya.
Turkiyemizde bu tarz burun hic gormedim. Beni buyuzden bagzen Malezyali saniyorlar.
Boylelikle doktorlarinda boyle bir burunla tecrubesi olmuyor. Acaba icinden boyle burnu olan varmi? yada tanidiginiz birisi varmi?
Aklim benim Teoman Dogan'da. Yani bu yaza kadar yaptim yaptim ondan sonra isim zor. Cunku cene estetigide dusunuyorum (cenem kucuk ve geride) Iki islem bir ameliyatta uygunmus.
Ama burnumun fotorafi cekip bir doktora yollamiya cekiniyorum[be
benimde bir arkadasım burun ve cene oldu cok guzel oldu ...çene ck onemlı bır karar ıyı doktora yapmalısın arkadasım benım doktoruma oldu dr abdulkadır goksele oldu operasyon
canım ben de emre bey ve barıs cakır dusuunuordum . emre bey gorusmeyı en erken mart a verdı . ben martta gorussem amelıyatı yaza anca olurum o yuzden elendı emre bey buyu k ıhtımal barıs beye oluorum .
ilk ameliyat 6000, revizyonu 7500 e yapmıyor muydu en son yazılanlar öyle diye hatırlıyorum ben.
yaz ayında burun ameliyatı olan varmı?
heyecandan ölücem sanırım kızlar son günler geçmio çok heycanlıyım. rahat nefes almayı çokk istiorum artık ama şeklinide çok merak ediorum. ben kalkık bir burun istedim emre beyden ama nedense bunu o anda ona söylerken asla o kötü duruo dediğimiz kalkık bi burun yapmıcağına emindim. şimdi düşünüorum acaba öle çirkin bi kalkık olmaz inşş die. ama emre beye inanılmaz güveniorum.
hastaneye cuma akşamı yatıcam zaten emre bey gelir heralde die düşünüorum cuma akşamı. zaten arıcam gelmesini rica edicem çünkü anlatıcaklarım var kafama takılanları bi daha söylemeliyim ona:) çünkü kalkık ve hafif kavisli olmasını istiorum ama tabi abartılı o gördüğümüz kavisli ve kalkık diil. offf bunu nasıl anlatıcam hala son güne geldim bulamıorum. ama emre bey anladı sanırıorum bu anlattığımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?