emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar,

Benim derdim bir baska. Turkiyede pek rastlanmiyan bir burnum var. GENIS! kanatli burun basi yani burun kemigide genis ve ucu hafif kalkik. yani burun deliklerim gozukuyor baya baya.
Turkiyemizde bu tarz burun hic gormedim. Beni buyuzden bagzen Malezyali saniyorlar.
Boylelikle doktorlarinda boyle bir burunla tecrubesi olmuyor. Acaba icinden boyle burnu olan varmi? yada tanidiginiz birisi varmi?
Aklim benim Teoman Dogan'da. Yani bu yaza kadar yaptim yaptim ondan sonra isim zor. Cunku cene estetigide dusunuyorum (cenem kucuk ve geride) Iki islem bir ameliyatta uygunmus.
Ama burnumun fotorafi cekip bir doktora yollamiya cekiniyorum

canım ben de emre bey ve barıs cakır dusuunuordum . emre bey gorusmeyı en erken mart a verdı . ben martta gorussem amelıyatı yaza anca olurum o yuzden elendı emre bey buyu k ıhtımal barıs beye oluorum .

cesaret meselesi ben bi doktora karar verdikten sonra başkasına hayatta ameliyat olamazdım. Ameliyat sonrası beğenmeyince keşke Emre beye olsaydım diye yazan o kadar kişi duydum ki:S

Son düzenleme:
mart ayında sadece görüşmek içinmi randovu cok diilmi yaa barış bey neden erken veriyo hastaları mı cok emre beyin yoksa konferans yurt dışı filanmıı..

kızlar cok fazla pahalı degılmı ya 9500 ne demek heele artık tıp bu kadar gelısmısken yenı yenı yontemler cıkmısken .. artık herkes sipşak burnunu yaptırıyor ben ne zaman dısarı cıksam 8 10 tane burnu sargılı amelıyatlı ınsanlar göruyorum cok fazla bence 9500 bır de artık burun amelıyatının yapımı eskıye göre daha cok basıtleşmışken...

valla kızlar martın 15inde emre beye ameliyatım var.burun ucum geniş yani yuvarlak aslında ve emre beyinde genelde kemikli hastaları var gibi acaba bu etli burunları napıyolar etini falnmı kesip atıyolar şu işlemi gerçekten merak ediyorum. ve bu halimde çok kötü değil bununda bilincindeyim ama böylede olmuyo.eğer ameliyattan sonra bi pişmanlık yaşarsam şekilden sanırım kendimi hiç affetmicem. bukadar parayı gözden geçirmeyi çıkardım emre beyin hastaları çok övünç dolu konuşuyolar bazen bunları bikaç defa okuyup rahatlamaya çalışıyorum:/ sanırım kendimden çok daha görüşmeden bile doktorumdan daha eminim.ve güveniyorum.ama hepimizde yaşandığı gibi o korku ameliyat anına kadar hep olucak sanırım.umarım pişmanlıklar yaşamayız ve istediğimiz şekilllere kavuşuruz...

İlk başta bana da fiyat yüksek gelmişti ama oraya gidince anlıyorsunuz yüksek değil aslında. Sizinle çok ilgileniyor, güleryüzünü eksik etmiyor onlardan ziyade ameliyat zaten zor bir şey sanıldığı kadar kolay değil benim ameliyatım 5 saat sürdü 5 saat ne demek ya şahsen ben 5 saat ameliyata gireceğim daha yüksek alırım gibi geliyor. Hem sağlık yönünden hem şekil yönünden saatlerce uğraşıyor sonunda hasta beğenmeye de bilir, bir kadını beğendirmek de çok zordur. Onun stresi yeter bence bu yönden de bakmak lazım.

heyecandan ölücem sanırım kızlar son günler geçmio çok heycanlıyım. rahat nefes almayı çokk istiorum artık ama şeklinide çok merak ediorum. ben kalkık bir burun istedim emre beyden ama nedense bunu o anda ona söylerken asla o kötü duruo dediğimiz kalkık bi burun yapmıcağına emindim. şimdi düşünüorum acaba öle çirkin bi kalkık olmaz inşş die. ama emre beye inanılmaz güveniorum.

Son günler ben de öyleydim daha önceleri hiç heyecanlanmıyorum korkmuyorum diyordum son günler geçmek bilmedi rüyalarım bile hep burunla alakalıydı:) dilerim rahat nefes alırsın şekli de istediğin gibi olur. Kafana takılıyorsa o kalkıklık olayı Emre beyi arayıp söyleyebilirsin ben ameliyata girmeden önce odama geldiğinde bile söylemeyi unuttuğum şeyleri söylemiştim :)

hastaneye cuma akşamı yatıcam zaten emre bey gelir heralde die düşünüorum cuma akşamı. zaten arıcam gelmesini rica edicem çünkü anlatıcaklarım var kafama takılanları bi daha söylemeliyim ona:) çünkü kalkık ve hafif kavisli olmasını istiorum ama tabi abartılı o gördüğümüz kavisli ve kalkık diil. offf bunu nasıl anlatıcam hala son güne geldim bulamıorum. ama emre bey anladı sanırıorum bu anlattığımı:)

kızlar bu emre ilhan hangi hastanede çalışıyor bır de acaba herkese aynı fiyat mı veriyor mesela bende estetik olmak istiyorum ufak bir kemik var onu törpületicem birde ucu hafif düşük gibi onu düzeltiricem yine 6 ila 9.5 milyar arası mı fiyat vericek zahmetine göre mi alıyor herkesten aynı mı alıyor acaba ?

Ameliyat öncesi geliyor odaya ama sen ara söyle yine de:) beğendiğin bir burun varsa onu gösterebilirsin. Tasarım yapmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…