emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hastanede çalışmıyor diye biliyorum sadece ameliyat için anlaşmalı olduğu hastane var. Ameliyatı da Ataşehir Acıbadem Cerrahi Tıp Merkezi'nde yapıyor. Herkesten farklı fiyat almıyor, ilk ameliyat standart 6 bin alıyor ki senin ilk ameliyatın galiba senden 6000 alır. Eğer revizyon olacaksan yani 2. 3. 4. ameliyat ise yapılan işleme olduğun ameliyat sayısına göre fiyat değişiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

hi guys , can anyone recommend me pics before/after in facebook

can anyone get in touch with me and help me with rhinoplasty doctors in Turkey - some more info . I was thinking about Ilhan and Yakup Avsar. Who is better - what do you think ?

can anyone get in touch with me and help me with rhinoplasty doctors in Turkey - some more info . I was thinking about Ilhan and Yakup Avsar. Who is better - what do you think ?

Hi, I can't say anything about neither of those doctors because another plastic surgeon did my rhinoplasty but I searched the forum for Emre İlhan's patients these are the links and I'm gonna translate your message,if any reply pops up I'll write back to you.

Album links:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18033
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18180
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=21027
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27163
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27095

Akadaşlar kerry arkadaşımız ingilizce mesaj yazmış benim Emre İlhan hakkında bir bilgim yok ben mesajı çeviriyorum eğer cevap yazan olursa tekrar yazabilirim ingilizce olarak..

"Merhaba, birileri benimle iletişime geçip Türkiyedeki rinoplasti doktorları ile ilgili yardımcı olup bilgi verebilir mi ? Emre İlhan ve Yakup Avşarı düşünüyorum,hangisi daha iyidir sizler ne düşünüyorsunuz ?"

Son düzenleme:
bugün aradı cnm emre bey cuma akşamı belki gelemeyebilirim ama cumartesi gelicem konuşuruz kafana takılanları dedi. tasarıma gelince yaptık ama beğenmedim ben tasarımı

İstanbul'daysan tekrar git istersen Emre beye yeniden bir tasarım yapın. Beğenmediğin yerlerini söyleseydin keşke o an ya da İstanbul'da değilsen arar söylersin beğenmediğini yeniden bir tasarım yapabilirse yapar ya da ne yapılması gerekiyorsa söyler bir şekilde yardımcı olur.

Merhaba, ben yardımcı olabildiğim kadar olayım o halde siz çevirirseniz çok memnun olurum :)

Merhaba, Yakup Avşar'ın da iyi bir doktor olduğunu duydum ama detaylı bir bilgim yok. Emre İlhan'ın dünyanın bir çok yerinden hastası var. Facebook veya Twitter adresinde fotoğraflar oluyor. Ameliyat olan hastaları memnun. Revizyon için de en çok tercih edilen doktorlar arasında ki bu iyi bir doktor olduğunu gösteriyor. Facebook sayfasına yazıp yurtdışından gelen hastaları bulup iletişime de geçebilirsin:)

keery hi again,I'm translating flautista 's reply for your message.

"Hi, I heard that Yakup Avsar is also a good doctor but I don't have detailed information. Emre İlhan has patients from many places around the world. There are photos at his Facebook and Twitter accounts. His surgery patients are satisfied. He is also one of the most preferred doctors for revision surgeries,this indicates that he is a good doctor. You can write on his facebook page in order to find and communicate with his foreign patients :) "

mrb kızlar :) bende 11ay önce emre beye ameliyat oldum kalın ve zor iyileşen bir deriye sahibim her doktor kalın derili de iyi iş çıkaramıyor ama emre bey kalın derili hastalarda da çok başarılı benim şişlerim çok çabuk indi burnum oturdu diyebilirim:) annem ve kız kardeşim,abimin eşi de emre beye ameliyat oldu hiç birimizde sorun yok hepimiz çok memnunuz emre beyin cerrahlığı bi tarafa insan olarak da çok iyi psikolojik olarak her zaman yanımda oldu diyebilirm.. günü saati farketmedi ne zaman ulaşmak istesem ulaştım sabaha karşı bile:) ben çok memnuniyetsiz bir insanım kolay kolay beğenmem kusur ararım ameliyat olacağım zamanda endişelerim çoktu ama olduktan sonra yersiz olduğunu anladım:) bir kaç tane fotoğraf paylaşacağım size fikir olur belki eklerseniz görebilirsiniz sormak istediğiniz bişey olursa da bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bende çok uzun süre bu forumda merakla araştırma yapıyodum :) yalnız mesaj atamıyorum eski üyeliğim iptal olduğundan 100 yorum yazamadım henüz burdan yardımcı olabilirim..

Thank you sadbuttrue, you are so kind :) I appreciate your help

Thank you sadbuttrue, you are so kind :) I appreciate your help

Hiya...tried to PM you but as i just joined it wont let me! Im have my nose sone in Turkey too (also im turkish) think im almost decided on the Dr but still doing my research as u can see :) lets add each other on fb and maybe we can help each other out x

Emre bey'in yaptigi burunlar basarili fakat hep profil gordum, on durus iki kasin ortasinfa kalan kisim yani burun koku kalin mi yapiyor yoksa ameliyat sisligi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…