- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.361
You're welcome,I'm glad that I could help :)
Emre bey'in yaptigi burunlar basarili fakat hep profil gordum, on durus iki kasin ortasinfa kalan kisim yani burun koku kalin mi yapiyor yoksa ameliyat sisligi midir?
kizlar sizin bruun tikanikliginiz kacinci ayda gecti? Ben 4.uncu ayimdayim hala burun tikanikligi yasiyorum... hep temizlemeliyim burnumu sanki gripmis gibi.. genelde fazla hareket ettgimde mesala evden ise giderken bunu yasiyorum.. evdeyken hareket azken fazla olmyoo...
emre beyin ilk ameliyatı 6 bin peki çeneyle nekadar oluyodu bu maliyet geçen görmüştüm burdada bulamadım şimdi kızlar bu konuyu.daha uyguna geliyodu sanırım bu 2si
ceneyle beraber 9000, ayri yaparsan cene 4000 galiba emin degilim, ama burdaki fiyatlar tabiki degise bilir canim.. bazen yukseliyor fiyatlar belirli bir sure gectiignde tabi emre beyde boyle bisey varmi yokmu bilmiorum ama en dogru bilgi istiosan bence klinigi ara.. telefon numarasi web sitesinde yaziyo.
Kızlar ameliyat sonrası kaç gün 2 ya da 3 yastıkla yattınız?
Benim 38. günüm daha ama aynı senin gibi fazla hareket etmediğim zaman, dışarı çıkmadığım zaman iyi. Bir de benim dışarı çıktığım zaman falan sık sık burnum akıyor çok rahatsız ediyor. 6. aya kadar beklemek lazım galiba.
sağol tuğçe.şubatın 18inde randevum varda zaten canm olmadı ozmn sorar detaylı bilgi alırım ama pahalı geldi 2si bir. sadece bi çene bile 4bin fazla açıkcası bin lira komik bi kar :)
Ben 20 gun kadar 3 yastikta yattim
Sonra ikiye dusurdum devam ediyorum boyle bir ayi doldurmak uzereyim.
Haklisin banada cok geldi benim cenemde hafif geride duruyo ama yaptirmamaya karar verdim cok fazla degisimden korktum. İyiki yaptirmamisim hic siirtmiyo emre bey sagolsun burnumu ona gore yapti, profilimi cok seviorum hic koru fln durmuyo :))
emre beyin ilk ameliyatı 6 bin peki çeneyle nekadar oluyodu bu maliyet geçen görmüştüm burdada bulamadım şimdi kızlar bu konuyu.daha uyguna geliyodu sanırım bu 2si
Ben 20 gun kadar 3 yastikta yattim
Sonra ikiye dusurdum devam ediyorum boyle bir ayi doldurmak uzereyim.
Emre bey 8 haftaya kadar surer demisti ben bir ayi doldurdum bir ay daha sabredicem diyodum ama simdi sizin sureleri duyunca moralim bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?