emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim burnun sadece biraz buyuk aslinda orta boy ama bence buyuk iste...Ameliyat sonrasi Daha kotu olmaz umarim :) burun kanatlarindaki dikis izleri nerede oluyor

kizlar sizin bruun tikanikliginiz kacinci ayda gecti? Ben 4.uncu ayimdayim hala burun tikanikligi yasiyorum... hep temizlemeliyim burnumu sanki gripmis gibi.. genelde fazla hareket ettgimde mesala evden ise giderken bunu yasiyorum.. evdeyken hareket azken fazla olmyoo...

Emre bey'in yaptigi burunlar basarili fakat hep profil gordum, on durus iki kasin ortasinfa kalan kisim yani burun koku kalin mi yapiyor yoksa ameliyat sisligi midir?

İlk aylar çok şiş oluyor o yüzden kimse önden foto koymak istemiyor her gün şekli değişiyor bir günü bir gününe uymuyor yani en azından benim öyle:) ameliyat sonrası burnunu iyi korumalısın çarpmadan dolayı eğrilik olabilir.

Benim 38. günüm daha ama aynı senin gibi fazla hareket etmediğim zaman, dışarı çıkmadığım zaman iyi. Bir de benim dışarı çıktığım zaman falan sık sık burnum akıyor çok rahatsız ediyor. 6. aya kadar beklemek lazım galiba.

emre beyin ilk ameliyatı 6 bin peki çeneyle nekadar oluyodu bu maliyet geçen görmüştüm burdada bulamadım şimdi kızlar bu konuyu.daha uyguna geliyodu sanırım bu 2si

emre beyin ilk ameliyatı 6 bin peki çeneyle nekadar oluyodu bu maliyet geçen görmüştüm burdada bulamadım şimdi kızlar bu konuyu.daha uyguna geliyodu sanırım bu 2si

ceneyle beraber 9000, ayri yaparsan cene 4000 galiba emin degilim, ama burdaki fiyatlar tabiki degise bilir canim.. bazen yukseliyor fiyatlar belirli bir sure gectiignde tabi emre beyde boyle bisey varmi yokmu bilmiorum ama en dogru bilgi istiosan bence klinigi ara.. telefon numarasi web sitesinde yaziyo.

sağol tuğçe.şubatın 18inde randevum varda zaten canm olmadı ozmn sorar detaylı bilgi alırım ama pahalı geldi 2si bir. sadece bi çene bile 4bin fazla açıkcası bin lira komik bi kar :)

Emre bey 8 haftaya kadar surer demisti ben bir ayi doldurdum bir ay daha sabredicem diyodum ama simdi sizin sureleri duyunca moralim bozulduu

sağol tuğçe.şubatın 18inde randevum varda zaten canm olmadı ozmn sorar detaylı bilgi alırım ama pahalı geldi 2si bir. sadece bi çene bile 4bin fazla açıkcası bin lira komik bi kar :)

Haklisin banada cok geldi benim cenemde hafif geride duruyo ama yaptirmamaya karar verdim cok fazla degisimden korktum. İyiki yaptirmamisim hic siirtmiyo emre bey sagolsun burnumu ona gore yapti, profilimi cok seviorum hic koru fln durmuyo :))

Haklisin banada cok geldi benim cenemde hafif geride duruyo ama yaptirmamaya karar verdim cok fazla degisimden korktum. İyiki yaptirmamisim hic siirtmiyo emre bey sagolsun burnumu ona gore yapti, profilimi cok seviorum hic koru fln durmuyo :))

canım resmin varmı öncesi ve sonrasının.valla buugun bi çekim yaptım kendim oynayayim diye farkettimki burnumdan çok çenemde sorun varmış benm :) 2sinden biri şekle girmesi lazım tabiki .dediğim gibi sizin bu yorumlarınızla emre beye sanırım gözüm kapalı gidip emanet edebilcem kendimi

Ben 20 gun kadar 3 yastikta yattim
Sonra ikiye dusurdum devam ediyorum boyle bir ayi doldurmak uzereyim.

Ben de 2 3 gün önceye kadar 2 yastıkla yatıyordum ama sıkıldım artık tek yastıkla yatıyorum ama korkuyorum da ya bir şey olursa diye yan falan da yatıyorum hep :/

Emre bey 8 haftaya kadar surer demisti ben bir ayi doldurdum bir ay daha sabredicem diyodum ama simdi sizin sureleri duyunca moralim bozulduu

Kişiden kişiye göre değişiyor ama mesela 1 aylık olup çok az nefes alan da oluyor çok iyi nefes alan da oluyor. Şişliğe göre değişiyor galiba kendine ne kadar iyi bakarsan o kadar çabuk iyileşiyorsun.

Emre beyin yaptığı burunları gördükçe hayran kalıyorum ama ameliyat ücreti biraz fazla geliyor. Ücreti daha uygun olsaydı hiç düşünmeden ona ameliyat olurdum.

Merhaba herkese,

Ben Emre Bey ile ilgili yorumlarınızı okuyordum ve bazılarınızın yüklediği ameliyat sonrası fotoğraflara bakabilmek için siteye üye oldum ama 25 tane yazı yazmam gerekiyormuş. Bana özelden mesaj atabilecek olan varsa çok mutlu olurum. Bu hafta Emre beyle randevum vardı, bilgilendirici bir sohbet oldu. Fakat ameliyattan emin olamıyorum, korkuyorum. Burnum düzelttirip, çenemi öne aldıracağım. Sanırım hemen hemen herkes burun ameliyatı olmuş Emre Bey tarafından, çene ameliyatı olanlar varsa cesaretlenmek adına deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…