- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.381
arkadaşlar merhaba forumu uzun amandır takip ediyorum. emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum. ama muhammet dilberide düşünmüyor değilim sice hangisi ?
Bantlarım çıktı, burnum aşırı şiş.şeklini bile anlayamadım. Moralim çok bozuk..:26:
birde minyon bir yüzüm yok. çok ufak hokka burun yakışmaz gibi geliyor. emre bey sanki fazla kavisli kalkık yapıor gibi. burunlar çok güzel ama bana yakışmazsa diye korkuyorum..yüzümde emanet durabilir.
birde minyon bir yüzüm yok. çok ufak hokka burun yakışmaz gibi geliyor. emre bey sanki fazla kavisli kalkık yapıor gibi. burunlar çok güzel ama bana yakışmazsa diye korkuyorum..yüzümde emanet durabilir.
Merhaba, mesaj sayını yükseltmek için forumun oyun bölümü var orada yükseltebilirsin:) yüzüne yakışan bir burnun olur merak etme tasarımda söylersin zaten ne isteyip ne istemediğini ona göre yapar.
yok ben çok burnunu gördüm büyük yüzede ona uygun burun yapıyo hiç dert etme hastanın isteklerine çok önem verir örneğin kardeşimin yüzü benden büyük burnuda benimkine oranla daha büyük oldu tabi:))
teşekkür ederim emelşahin. umarım öyle olur. bazı burunlar görüyorum hakkaten emanet gibi duruyor. daha ilk görüşmeye gitmedim. randevu günüm ocakta. bakalım ne olucak:)
benimde kız kardeşim o doktora amelıyat oldu sonuç bıraz kötü tekrar amelıyat olması gerekıyo yardımcı olurmusunuzaman yarabdi quote aynen bnm burun ucum . ama benimki bunun neredeyse 2 katı inan bana . kim bu kadın . budamı aynı gerizekalı kasabın hastası yoksa
teşekkür ederim bunu deniycem.:) bi arkadaş beğenmedim yazmış ilk defa olumsuz yorum gördüm bu konu ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?