emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba forumu uzun amandır takip ediyorum. emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum. ama muhammet dilberide düşünmüyor değilim sice hangisi ?

Tartışmasız Emre İlhan tereddütün bile olmasın çok memnunum kardeşimde yeni ameliyat oldu onun burnu benimkinden de güzel oldu yakında kardeşiminde fotoğralarınıda paylaşıcam.

birde minyon bir yüzüm yok. çok ufak hokka burun yakışmaz gibi geliyor. emre bey sanki fazla kavisli kalkık yapıor gibi. burunlar çok güzel ama bana yakışmazsa diye korkuyorum.. yüzümde emanet durabilir.

birde minyon bir yüzüm yok. çok ufak hokka burun yakışmaz gibi geliyor. emre bey sanki fazla kavisli kalkık yapıor gibi. burunlar çok güzel ama bana yakışmazsa diye korkuyorum.. yüzümde emanet durabilir.

yok ben çok burnunu gördüm büyük yüzede ona uygun burun yapıyo hiç dert etme hastanın isteklerine çok önem verir örneğin kardeşimin yüzü benden büyük burnuda benimkine oranla daha büyük oldu tabi:))

Merhaba, mesaj sayını yükseltmek için forumun oyun bölümü var orada yükseltebilirsin:) yüzüne yakışan bir burnun olur merak etme tasarımda söylersin zaten ne isteyip ne istemediğini ona göre yapar.

emre ilhan ın yaptığı burunların hiçbirini beğenmedim burun ucu çok başarısız faceboook sayfasına bakarsanız fotoğraflardan ne demek istediğimi anlarsınız

Merhaba, mesaj sayını yükseltmek için forumun oyun bölümü var orada yükseltebilirsin:) yüzüne yakışan bir burnun olur merak etme tasarımda söylersin zaten ne isteyip ne istemediğini ona göre yapar.

teşekkür ederim bunu deniycem.:) bi arkadaş beğenmedim yazmış ilk defa olumsuz yorum gördüm bu konu ile ilgili

teşekkür ederim emelşahin. umarım öyle olur. bazı burunlar görüyorum hakkaten emanet gibi duruyor. daha ilk görüşmeye gitmedim. randevu günüm ocakta. bakalım ne olucak:)

teşekkür ederim emelşahin. umarım öyle olur. bazı burunlar görüyorum hakkaten emanet gibi duruyor. daha ilk görüşmeye gitmedim. randevu günüm ocakta. bakalım ne olucak:)

bu arada bazı yorumlara bakma siteye yeni üye olup Emre beyi karalanlar oluyo dikkatli ol süper burun ucu yapar zaten gidince görürsün

dr. emre ilhan'ın çok methini duydum hastaların memnuniyeti ortada fotoğrafları çok merak ediyorumm

teşekkür ederim bunu deniycem.:) bi arkadaş beğenmedim yazmış ilk defa olumsuz yorum gördüm bu konu ile ilgili

Rica ederim :) herkesin zevki birbirine uymuyor tabi elbette beğenmeyenler de çıkar, onların fikirlerinden ziyade kendi kararını kendin ver bence :) ayrıca burun ucunda başarısız olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki ben kendi burun ucuma hastayım çok şiş olmasına rağmen çok şeker ama tabi sen beğenir misin bilemem kişiden kişiye değişiyor beğeniler. Görüşmeye gittiğinde de görürsün yaptığı burunları beğenmezsen olmazsın zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…