emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gecen hafta ameliyatımı oldum kızlar. dünde tamponlarım çıktı çok çok iyim ve burnumun şuanki halini bile yeterince beğeniorum çok şükür. ilk 2 gün zor oldu tabi ama şuan çok çok iyim. emre bey işine çok ama çok aşık ve kendini hasta memnuniyetine adamış biri. çok ilgili ve güleryüzlüydü ameliyat öncesi ne zaman arasam ulaşabildim kendisine ve şuan ameliyat sonrasıda aynı ilgi ve alakası dvm ediyor. kesinlikle doğru tercihimdi emre bey.

pelin_86 çok geçmiş olsun:) umarım dahada güzelleşir ve tam istediğin gibi olur herşey. darısı benim başıma. bi sorum olucak tasarımın aynısımı oldu. gerçi daha tam oturmamıştır ama. resimi görmek çok isterim. umarım yüklersin :)

Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun :) istediğin gibi olmasına çok sevindim zaman geçtikçe burnunun şekli daha da oturacak eminim o zaman çok daha beğeneceksin:)

tşk ederimm kızlar inş gün geçtikçe dahada güzel olur. revizyon olduğu için tasarımda pek istediğimi görememiştim ki emre beyede söyledim hatta ameliyattan önce ki gece muaynehaneye gittim tekrara içimde kalanları iletmek için oda hiç kırmadı gece geç vakit demeden bizi dinledi:) tasarıma takılmamamı daha güzel olucağını söyledi. emr ebeyin yaptığı beğendiğim burunlar üzerinden anlattım istediklerimi daha net oldu sanırım öyle. inş daha iyileşme sürecindeyim git gide şiler indikçe dahada güzel olur.

mrb.pelin.gecmis olsun ve burnun her gecen gun daha guzel olsun.Ben yurtdisindan yaziyorum.Emre bey revizyonda kikirdak falan aldimi yoksa gerek yok mu dedi?Benim 3 ameliyatim olacak ve bu sefer Emre beye gitmeyi dusunuyorum.Fiyat gercekten biraz yuksek galiba,hele birde revizyon olunca.Hayatim alt ust oldu su burnum sayesinde,keske hic yaptirmasaydim diyorum da olan olduBirde burnunda ne gibi sorun vardi da revizyon oldun?Benimki ters V deformitesi galiba,ucu da biraz kalkik.Birde nefes alma problemi,surekli bas agrisi.moralim gercekten cok bozuk!

tşk ederim inş hergün dahada güzel olur cnm. evet kıkırdak alındı cnm benim kıkırdak eksikliği vardı nefes hiç alamıodum. ama emre beye sonsuz güvenim varı revizyonlar konusuda çok başarılı bence bi kere görüş cnm moralinide bozma

tsk.ederim cnm.ama benim asil sorun burun ucum degil,kemikli olan yerde ve durum boyle olunca artik duzelme sansim varmi bilemiyorum.Kemik olan yere kikirdak eklemek olmaz herhalde.Birde bu eklenen kikirdaklarda ilerde erime olabilir mi?Bu son olsun istiyorum,omur boyu zamanimi ve parami burnuma harcamak yerine kizima ayirmak isterim.Ilk ameliyatlarimda acikca fiyat uygun diye gittim ve pahaliya patladi.Benden herkese bi tavsiye,estetik olmaya karar verince parayi gozden cikaracaksin,en iyisini bulacaksin bikere,yoksa hic olmayip eski burnumuzu birileri bozmamis,Allah yaratmis diye kabullenmek daha kolay!Emre Ilhan cok basarili diyor herkes ama bu kadar parayi nasil toplarim bilemiyorum(((

Selamlar herkese, ben rinoplati yaptırmayı çok ciddi bir şekilde düşünüyorum ve bu konuda çok araştırıyorum. İçim galiba en çok sayın doktorlar Emre İlhan ve Teoman Doğan'a ısındı, bu iki doktorların arasında biraz kararsız kaldım (daha hiç kimseyle randevu almamışım)... Lütfen hangisinin daha çok başarılı olduğunu, düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Üstelik hangisi daha ucuz, daha pahalı mühim değil.

Benim burnumda biraz eğrilik var ve temennim, sadece ama sadece bir ameliyatta burnumun daha düz ve sonuçta sadece daha güzel olsun isterim (revizyon/yinelenen ameliyatlar ne kadar sık uygulanıyor bilmiyorum ama ben kesinlikle bir kereden fazla ameliyat olmak istemem)

Ah cnm.bnm.kimse istemez tabii de alci cikinca dunya basina yikiliyor insanin istedigi gibi olmayinca.Hatta benimki 2 sinde daha kotu oldu,hungur hungur agladim yasamak istemiyorum diye bagirdim.Ustu cokmus,sol tarafa kan birikmis,balon gibi olmustuSuan insan icine cikilmaz halde degil,soylemeyince anlamiyor bile kimse ama dokununca ustu dúz degil.Allah herkese ilk ameliyatta istedigi gibi buruna kavusmak nasip etsin!Yoksa boyle 2-3 kere olunca tadi tuzu kalmadi artik.Dúzelse bile cok mutlu olur muyum acaba diye soruyorum arada kendime.Depresyona giriyor insan resmen,canim arkadaslarimla bile gorusmek istemiyor artik.Kendimi taniyamaz oldum,eskiden cok konusan ve cok gulen kadin gitti de yerine baska biri geldi....gulmeyi unuttum galiba ben!((((

Bu kadar olumsuz bir hale geldiğin hiç iyi bir şey değil elbette... Sen benim bahsettiğim doktorların birisinden mi estetik oldun?

Kimsenin bir fikri var mı? Sizce Teoman Doğan'a yaptırayım mı yoksa Emre İlhan'a mı? En çok hangisini tavsiye edersiniz?

merhaba..ben teoman doğana ameliyat oldum, yaklaşık 9 ay önce..istediğin burun tarzı ile çok alakalı dr. seçimin...teoman bey ve emre bey arasında çok fazla fark var..ben "teoman doğana ameliyat olanlar" başlığı altında bayaa yazmıştım tecrübelerimi, isterseniz oraya bi bakabilrsiniz..ben de yardımcı olabilirim..

Hayir,ben Turkiyede olmadim.Peki Teoman.D.revizyonlarda basarili mi?Ikisi cok farkli diye yazmis arkadas.Ne gibi mesela fark?Fiyat olarak mi yoksa..anlamadim.

Hayir,ben Turkiyede olmadim.Peki Teoman.D.revizyonlarda basarili mi?Ikisi cok farkli diye yazmis arkadas.Ne gibi mesela fark?Fiyat olarak mi yoksa..anlamadim.

teoman beyin revizyonda ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum maalesef..ben ona ilk ameliyatımı oldum..fark derken şunu kastetmiştim aslında: teoman bey çok çok doğal burunlar yapıyor, estetik olduğu hiç anlaşılmayan, hatta biraz kusurlu da diyebiliriz..ama yanlış anlamayın bu kusur sağlık açısından değil, görüntü açısından..ben sağlığımdan çok memnunum çok şükür..ama emre bey daha bi kendini buruna adamış gibi ve çok estetik, yüze yakışan burunlar yaptığını düşünüyorum..fiyat olarak iki doktorun arasında uçurumlar olduğunu zannetmiyorum..zira arkadaşlar fiyatları yazıyor bazen, ordan biliyorum..

ayrıca birgün revizyona karar verirsem sanırım emre beyden başkasını düşünmem..

tsk.ederim Zeyn_a.Bende kesin onunla gorusmeyi dusunuyorum ama gorusmeye mart-nisan gibi anca gidebilirim.Biraz yogunmus diye okuyorum.Simdiden arasam erken mi olur acaba..zaten bi 6 ay daha beklemem lazim.

tsk.ederim Zeyn_a.Bende kesin onunla gorusmeyi dusunuyorum ama gorusmeye mart-nisan gibi anca gidebilirim.Biraz yogunmus diye okuyorum.Simdiden arasam erken mi olur acaba..zaten bi 6 ay daha beklemem lazim.

bence şimdiden ara, çünkü zaten mart'a filan alabilirsin görüşmeyi sanırım..çok yoğun bi dr. emre bey gerçekten de..

merhaba arkadaşlar .fiyat ne kadar acaba?çok fazla bi bütçem yok. ama olmuşken iyi bir doktor olsun diyorum.
diğer sorum muayne oldun diyelim ne kadar süre sonra randevu veriyor.

merhaba arkadaşlar .fiyat ne kadar acaba?çok fazla bi bütçem yok. ama olmuşken iyi bir doktor olsun diyorum.

merhaba redrumm fiyat olarak şu an yeni ameliyat olanlar 6000 ama zamlanıcak diye duydum. revizyon değişebiliormuş. ilk görüşmeden sonra ameliyat arasında en az 1 ay oluyor sanırım. daha çok bekleyenlerinde olduğunu okumuştum forumda. dr yoğunluğu kaynaklı sanırım.bende randevu aldım ama korkuyorum. çabuk iyileşmem gerekiyor sadece 15 günüm var ve işim çok yoğun . döndüğümde inşallah performans düşüklüğü yaşamam.. birde istediğim şekil olmaması korkutuyor. resimleri baktığımda geneli fazla kalkık gibi geldi. ben sadece burun kemerinden rahatsızım. inşallah doktora kendimi güzel ifade edebilirim. bakalım ne olacak

Fiyat burunda olan probleme gore degismesi gerekmez mi?Bilemiyorum valla,bana biraz revizyon pahali geldi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…