emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fotolari goremeyince sinirleniyorum!:)Gerekmedikce yazmanin anlami ne...?Hayat hikayemi anlatsam 225msj bile az gelir....millet dizi izlemeyi birakir kk.benim msj lari okur.Star tv,kanal D kapanir....kimsenin ekmegiyle oynamak istemem!

kimileri estetik olduktan sonra bırakın başkalarını en yakın arkadaşları bile farketmiyor.bende öyle bir burun istiyorum.fotolara henüzbende bakamıyorum tabi.hala da kararsızım emre ilhan mımuhammed dilber mi (ikisi de biraz pahalı)sadullah karun da seçeneklerim arasında oda çok doğal burun yapıyormuş ve ucuz 3 bin tl.

redrumm ben resimlere baktım genelini beendim. kişinin isteklerini ön planda tutuyormuş emre bey. bende muhammet dilberi de düşünüyorum. ama kocaelide oturuyorum. bildiğim kadarıyla muhammet dilber karşıdaa. hemen hemen aynı tarz yapıorlar fiyatlarda aynı gibi..sanırım emre bey olucak . şubat sonu gibi olmak istiyorum. görüşmem ocak ayında olucak. bir an evvel olsa iyi olur. hazır karar vermişken olsun bitsin istiyorum. tek kaygım şeklin istediim gibi olması ve çabuk iyileşebilmekkk :) emre ilhan ömürlük burun yapıorum diyormuş. benim çevremde burun ameliyatından bir iki yıl sonra burnu yamulan çok kişi var.

Boyle seyler okuyunca cok fena oluyorum kizlar!Ilk ameliyat sonrasi burun yamiliyorsa,benim revizyon olan burnum yolda yururken dusebilir demek:)Birde 3 ye doktor arastiriyorum.Emre beye 4-5 gun once 1 mail daha attim kafama takilan biseyler vardi onlari sordum cevap yok!Ekti beni yari yolda adam,cok fazla soru sordum ondan olabilir.Birde benimle birlikte ameliyat olmak isteyen 2 arkadas daha var.Boyle cumbur cemat gorusmeye veya ameliyata giden varmi?Burasi dugun salonu degil si...n gidin!diye kapidan disari atilirsak hic sasmam:))

:))) bence grup indirimi bile yapabilirler:) en iyisi yüzyüze konuşmak belki maille yeterince yardımcı olamıyordur

:))) bence grup indirimi bile yapabilirler:) en iyisi yüzyüze konuşmak belki maille yeterince yardımcı olamıyordur

Waaaawww:))indirim iyi olur!Eger sonuc tatmin edici olursa,davul zurna parasi kalmis olur.Ben bu kk sinirlendim arkadaslar yaa....ozel msj.gonderemiyorum!Foto goremiyorum!Birde 100 msj.gondermek gorekiyormus!Ben sulalemin dogum tariflerini yazsam buraya 100msj dolduramam ?Boyle sacmalik gormedim!

emre ilhana ameliyat olup,sonradan pişman olan var mı arkadaşlar..?
sonradan inmeler ,çıkmalar ,düşmeler oluyormuş..
emre beyde böyle şeyler oluyor mu???
hala karar veremedim ben doktora..muhammed dilber ile emre bey arasında kaldım..
tecrübelerinizi paylaşır mısınız??????
lütfeeeeeeeeeeen
bi de resim

yapısal rinopilasti olduğu için burunda düşme, çökme olmaz

Kizlar ben yaklasik 5 ay once ameliyat oldum sacim asiri dokuluodu ve cok usuyodum gidip kan aldirdim kanim cok azmis, demir eksikligi olmus.. genelde ameliyatlardan sonra olusa bilen sorunmus... su an haplar kulaniyorum. Belki bunu yasiyanlar vardir size tavsiyem kaniniza baktirin sadece anestesiden olmuo sac dokulmesi bu tur sebepleride olabiliyo. Simdi haplar kulaniyorum doktorun yazidigi haplar bakakim duzelecekmi.

Ben 6 ay once oldum ve sacim hala dokuluyor,sivilce problemim de oldu.Bugune kadar 4 kez genel anestezi altinda kaldim ve 5 de artik uyanamaszam diye cok korkuyorum.Daha guzel olayim derken,maymuna donduk valla!Bizim komsu genel anestezi omrunu 5 kisaltiyor diyor,oyle ise benim yakinda gitmem lazim,bosuna burnuma bir suru para harcamasam diyorum:)

Ah gercektenmi baya bi anestesi almissin. Ya o ameliyat sirasinda glba cok kan kaybindan oluo kan eksikligi tabbi komsun hakli anestside cok kotu ama okadar degildir herhalde :)) toparlanmasi biraz zaman aliyo glba. Belki sacin baska nedenlerden dokuluyodur? Ben ilk basta anestesi sandim ama alakasi yoktu. Vitamin eksikligi fln olamazmi?

Vitamin eksikligi olabilir bencede.Benim su anestezi korkum da var ama burunu duzeltmek lazim.Doktor konusunda kararsiz kaldim.Forumu bastan sona okumadim ama Emre Ilhan dan memnun olmayan hasta yok glb.Birde Y.Avsar var aklimda ama fiyat basa cikilir gibi degil.Altin kaplama mi yapiyor bu adam burunlari kardesim?Hatta komple altindan yapsa tutmaz bu kadar!E.Ihan bile revizyon icin cok pahali geldi.Ben gorusmeye gidene kadar daha da yukseltirse Emrosssh fiyatlari artik intahar edecem valla,mail de atacam kendisine etmeden once,vicdan azabi ceksin.Zaten borc girtlakta!Forumu okuyorsa gulmekten karni agariyordur adamin yorumlarimizi okuyunca:))))Offf,eski yuz ifademi oyle ozledim ki anlatamam.Fotolara bakinca cok kotu oluyorum.Doktora kemeri cek dedim,beni bastan yarat da anam bile taniyamasin demedimmmm!!!Ilk ameliyattan sonra dugune gittim,herkes bu siyah elbiseli kim diye sormus...olur mu boyle sey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…