- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.441
Ameliyat olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Ben ameliyattan çok korkuyorum, hiç ameliyat olmadım o yüzden galiba. Ameliyat olanlar benimle hislerini paylaşabilirlerse çok çok mutlu olurum. Çok rahat mı girdiniz ameliyata, korkunuz var mıydı?
canim emin olabilirsinki bu his etiklerini her ameliyat olacak kisi his etmistir cok normal bende his etim. korkulamayacak gibi degil sonucda yuzunun ortasindaki seyi degistirmeye kalkiosun. Bende daha cok kotu sonuc korkusu vardi bide ameliyatan canli cikmama korkusu. Bu korkular kim ne derse desin gitmez diye dusunuyorum. Son saniyeye kadar bu dusunceler korkular olacak. Burdaki kizlarin resimdeki iyi sonuclarina bakarak bu korkunu azaltabilirsin. Iyi bir doktor seckii icin biraz olsun rahatlasin onun hasltalarinin resimlerine bakarak buna ulasabilirsin. Ben hevese dondurmeyhe calistim bekleme surecini. Biraz resimlerimde burunla oynadim baska kizlardaki degisimlere bakarakta kesin bende cok guzel olacam piskolojik burnumu arrtik takinti yapmicam dusuncesiyle icimi rahatlattim biraz.
Eyer korkun ameliyatin sonrasiyla ilgiliyse, yani ilesme donemi hic korkma derim. en kolayi bu zaten. en zoru o ameliyat gunune kadar his etigin korkular. ameliyattan sonra sadece ilk 3 gun cok cirkin sismis bir balon gibi gorunebilirsin okadar. Zorluklarida var tabiki, bogazina ameliayt sirasi boru koyuyolar, bu yuzden 3 gun bogaz agrin olabilir bende oyleydi.. sonra tamponlar var burnunda nefes alamiosun ilk gunler rahatca. Bir pozisiyonda uyumalisin buda rahatsizlik verebilir. Ama bunlar hemen geciyo. alci ciktimi (6inci gun fln cikiyo) sonuc iyi oldumu her gun dahada guzelleseceksin ve kotu gunler gecmiste kalacak. Yani 6 gunluk zorluk aslinda ameliyat sonrasi.
Oturdugunda daha da guzel olsun insallah.!:)Of,gerecektan kimsenin sesi cikmiyor,burda sadece ben mi yaziyorum diye soruyorum kendime:)Kizlar,sormak istedigim cok onemli bisey daha var:Emre Ilhana burun ucu ameliyati olan var mi,mesela kisaltmak,daraltmak fln.Burun ucunu guzel yapiyor mu?Burun ucunu yaptirmis olanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.Tugce peki bu gorusmede burun icine bakiyor mu Emre bey?Evet ben emre ilhana oldum, ilk ameliyatimdi.. ya aslinda gorusmeye gitsen belki odeme konusunda biseyler anlasabilirsiniz. Bencede revizyon fiyatlari cok asiri yuksek ve zaten ameliyat olldugumda o korku vardi bende ya beyenmezsem ve baska birine yaptirmak zorunda kalirsam hayata odiyemem korkusu cok kotu..Ilk gorusme ucretsiz gidip gorus derim. Bende burda kotu bisey okumamistim diye gidip yaptirdim emre beye ama bilemeyiz tabiki simdi 200 hastadan 2 tanesi burda buluyorud geri kalanlarin sesi cikimiyo.. gordugum kadariyla revizyonlari iyi yapiyo. benim burnum daha tam oturmadi bende sabirsiz bir sekilde bekliorum. Burnum simdi cok guzel ama oturdugunda nasil olacagini bilemem :)).
Oturdugunda daha da guzel olsun insallah.!:)Of,gerecektan kimsenin sesi cikmiyor,burda sadece ben mi yaziyorum diye soruyorum kendime:)Kizlar,sormak istedigim cok onemli bisey daha var:Emre Ilhana burun ucu ameliyati olan var mi,mesela kisaltmak,daraltmak fln.Burun ucunu guzel yapiyor mu?Burun ucunu yaptirmis olanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.Tugce peki bu gorusmede burun icine bakiyor mu Emre bey?
Tugce ozel msj.yazamiyorum.Sen gondere biliyorsan seni face ten eklesem olur mu?Fotolarini gormek isterim,sakincasi yoksa:)Bu forumun hic biseyini anlamis degilim hala.1 sinif ogrencisi gibiyim
Tugce,coook guzelll:)))Benim istedigim gibi ayni:)senin adina gercekten sevindim!Koklaya,koklaya kullan:)Of,benim de birgun kusursuz burnum olsa.....cnm ben facebook kulanmiyorum seni ekledim gore biliomusun resimlerimi?
randevu icin gun almistim doktor bey cok yogun oldugu icin simdiden ameliyat icin de gun aldim. nisanin 11ine verildi. Yalniz nisan ayindan sonra fiyat 6800 oluyormus.. Sizce ilk gorusmeye gittigimde doktor beye rica etsem ameliyat tarihini nisandan daha once bi tarihe alabilirmi.. Gorusmem de subatin basinda, zaten kararim da kesin sayilir doktor konusunda.. Iptal ettirenler filan oluyordur muhakkak, ne dersiniz?
Emre beyin Asistanı burcu hanımla konuşabilirsin iptal edilen hasta olursa beni mutlaka arayın diye
dediğin gibi mutlaka iptal eden erteleyen çıkıyor.
tesekkurler cgdmrcn telefonda konustugum kisi sanirim burcu hanimdi subat-mart diye not aldi bende mutlaka arayin dedm iptal olursa umarim ararlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?